M: GAZ 53 ehk SAZ-3507-01

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

M: GAZ 53 ehk SAZ-3507-01

Postitus Postitas Madis »

Müüa selline kandilise kabiiniga kolme külge kallutaja. Minust jäi seisma 2 aastat tagasi. Hetkel tuleb tõsta peale aku ja valada bena ja peaks olema paugupill.
Hind - kaalukaup ehk 3,5t x 200.-/tonn = 700.-
Dokumendid olemas ja arvel.
Pilt
Pilt
Pilt
Ehk vajab keegi mingiks tarbeks komplektset masinat. Peale projekti lõppemist saab kuusakoskist raha ka tagasi.
Kui ei siis läheb otse rauajumalate juurde.
Lihtsalt selline pakkumine vahelduseks vanamööblile ja vorstidele.
Asukoht Viljandi.
Madis
5115033
TR3 BHC
Madis 5115033
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Re: M: GAZ 53 ehk SAZ-3507-01

Postitus Postitas Madis »

Nii - kaks huvilist on käinud. Esimesele tundus liiga raibe, teine ei saand käima (ilmselt bensu pumb on ajaga surnud, otse topkat andes pupsatas küll).
esimene parem rehv on tühi ja õhukumm katki.
Radikas tundus tosool sees olevat. Raam on tugevalt roostes, kast kah ja kabiin kah. Koos seisab äitähi peal ja natuke enam. Tagavara ratas on kasti all ja terve. Kui võtta paar tundi valget aega, siis vast veereb isegi minema. Kaasa vaja võtta töökorras bensu pump, traati ilmselt igaks juhuks, aku ja peotäis võtmeid ja rohke ropp sõnavara.
Nüüd on nii, et kes tahab see saab endale.
Rahaline väärtus endine.
Minu eesmärk on sellest rimakast võimalikult vähese vaevaga lahti saada. Ajalise ja moraalse ressursi puudumise tõttu ei hakka mina seda jupitama.
Kell kukub 19 nädala keskel.
TR3 BHC
Madis 5115033
Vasta

Mine “Bizniz”