Vaja oleks siis kiiresti üks kast ära remontida.Kui kellegi on kogemusi korraliku remondimehega antke teada.
Soovitavalt Tartu kant.
Soovitage automaatkasti remontijat
Moderaator: Moderators
Re: Soovitage automaatkasti remontijat
5019649 Jaan , tegin tema juures grand Cherokee atmkk, olen väga Rahul , vanast kastist jâi ainult korpus , läks maksma 1200 , aga see oli minu soov , ta võttab laiali näitab sulle mis on katki ,mis varsti võib minna , sulle valida mis sa vahetad .
airport kirjutas:5019649 Jaan , tegin tema juures grand Cherokee atmkk, olen väga Rahul , vanast kastist jâi ainult korpus , läks maksma 1200 , aga see oli minu soov , ta võttab laiali näitab sulle mis on katki ,mis varsti võib minna , sulle valida mis sa vahetad .
Tere! Oskad sa öelda, kus kandis Jaan asub? Nimelt yritasin teda täna kätte saada kuid mobla oli väljas!:(
Audi A6 allroad 2.5 V6 TDI 132 kW, 01
Metsas myttan :
Villis (Hetkel taastamisel) UAZ 469 B 2.5, 1973
Nissan Navara 2.5 TD 98 kW, 04
John Deere 1070D(isiklik ja oma)
MackHundu kirjutas:airport kirjutas:5019649 Jaan , tegin tema juures grand Cherokee atmkk, olen väga Rahul , vanast kastist jâi ainult korpus , läks maksma 1200 , aga see oli minu soov , ta võttab laiali näitab sulle mis on katki ,mis varsti võib minna , sulle valida mis sa vahetad .
Tere! Oskad sa öelda, kus kandis Jaan asub? Nimelt yritasin teda täna kätte saada kuid mobla oli väljas!:(
Tallinnas asub
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

KAWASAKI Z900 2020

laf1247 kirjutas:MackHundu kirjutas:airport kirjutas:5019649 Jaan , tegin tema juures grand Cherokee atmkk, olen väga Rahul , vanast kastist jâi ainult korpus , läks maksma 1200 , aga see oli minu soov , ta võttab laiali näitab sulle mis on katki ,mis varsti võib minna , sulle valida mis sa vahetad .
Tallinnas asub
To Laf1247! Tänud info eest!

Audi A6 allroad 2.5 V6 TDI 132 kW, 01
Metsas myttan :
Villis (Hetkel taastamisel) UAZ 469 B 2.5, 1973