Mul jäi silma yks tõsine maastur. Tasub osta või mitte?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Jupats
Mudder

Re: Mul jäi silma yks tõsine maastur. Tasub osta või mitte?

Postitus Postitas Jupats »

matikala kirjutas:
Jupats kirjutas:Kohe nii sitt masin v? Noo hea kyll! Aga soovita paremat siis?!
Tulen tagasi jalle vana korrutatud kusimuse juurde,kas sa soovid nouannet voi vastust mida sa kuulda sooviksid?
Kui sa oled nii arritunud et sinu valikut keegi takka ei kiida, siis tuleb minna ja masin ara osta,ega sa muidu und silma saa ja jaad parast pikaks ajaks kahetsema
Masin naeb edev valja kull,selles pole kusimustki aga ega korgendatud kere teda maastikusuutlikuks ei tee.
Vblla on teda lihtsalt parem valja pumbata nende imeliste heitgaaside pealt tootavate ohkpatjadega kui mutta vajub?

P.S. Ma ei oskaks ka midagi asemele soovitada, sest puuduvad andmed,millisele maastikule sa seda masinat osta sooviksid? Voi on ostusoov tekkinud lihtsalt selleparast et dsiip naeb monna valja ja rahakott loob vastu?

Tervist! Ärritunud ega tige ma ei ole . KUid kui öeldakse,et antud masinast lugu siin foorumis ei peeta, siis tuleb midagist paremat vaadata! :) Sellepärast kysisingi,et mis te antud maasturist arvate? Saab metsas hakkama? Või peaks mingi parema isendi vaatama?

Lõpetuseks! Tige ei ole ja viha ei pea :) Võtame koos napsu ja arutame maasturiga seonduvat teemat :D
Kasutaja avatar
tphnd
True Off Roader!

Postitus Postitas tphnd »

veeda paar õhtut foorumit lugedes, kasuta vajadusel otsingut, kõigest on räägitud
#redneckengineeringestonia
Kasutaja avatar
MartM
Mudder

Postitus Postitas MartM »

Täna panin suuska lõunaeesti kodus ja imestasin, et isegi mu naabrimehe traktor oli kinni jäänud.
Vatra või mis ta nimi nüüd ongi.No ikka uuem riist.

Toimus see nii, et ta lükkas lund sahaga ja traktor liikus ülesse ja istus sahaga lumehunniku otsas ja ei edasi ja tagasi. Pani seal kõik rattad käima aga ei midagi.

Aitas ikka vana hea labidas , ja ta möllas seal tunnikese paari.

Mis ma öelda tahan, on see, et kui oled sellise masina välja vaadanud, siis viska mitu labidat kabiini ja sõida. Pill näeb ise vägev välja. Kõik asjad jäävad kinni, teha pole midagi.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Kõigepealt mõtle järele, mida sa oma tulevaselt aparaadilt tahad. Ehk mis on sinu prioriteedid - läbivus, vastupidavus, kergus, välimus, ökonoomsus? Esita täpne küsimus ja vastused hakkavad tulema, üldist mula on siin läbi aegade nii palju aetud, et keegi ei viitsi enam eriti liigutada. Eriti, kui asjad lähevad tavaliselt nii, nagu selles vanas anekdoodis:

Mehel oli kolm pruuti ja ei osanud kuidagi valikut teha, keda naiseks võtta. Otsustas siis parema mõtte puudumisel teha väikese eksperimendi. Andis kõigile tuhat euri, et näha, kes kuidas kulutab.
Esimene ostis endale kulda-karda, käis kosmeetikus-juuksuris-maniküüris, ostis karusnahka jne. "Kõik selleks, et ma oleks ilus ja sulle armastusväärne."
Teine ostis koju köögitehnikat, nõusid, linikuid, pitsikesi-satsikesi.
"Kõik selleks, et me saaksime koos mõnusalt elu nautida."
Kolmas ostis aktsiaid, investeeris, sahkerdas raha siia-sinna, maksis 15000 tagasi. "Kõik selleks, et meil kunagi puudust tunda ei tuleks."
Mees mõtles ja mõtles, vaagis ja vaagis, siis lõi lõpuks käega ning valis tüdruku, kellel olid kõige suuremad tissid...
8)

Mis aga sinu valitud autosse puutub, siis siinse seltskonna mõistes ei ole tegu maasturi vaid suurendatud läbivusega bling-bling mahtuniversaaliga. Koos kõigi sellest tulenevate sõiduomadustega.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
janesjann
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas janesjann »

MartM kirjutas:Täna panin suuska lõunaeesti kodus ja imestasin, et isegi mu naabrimehe traktor oli kinni jäänud.
Vatra või mis ta nimi nüüd ongi.No ikka uuem riist.

Toimus see nii, et ta lükkas lund sahaga ja traktor liikus ülesse ja istus sahaga lumehunniku otsas ja ei edasi ja tagasi. Pani seal kõik rattad käima aga ei midagi.

Aitas ikka vana hea labidas , ja ta möllas seal tunnikese paari.

Mis ma öelda tahan, on see, et kui oled sellise masina välja vaadanud, siis viska mitu labidat kabiini ja sõida. Pill näeb ise vägev välja. Kõik asjad jäävad kinni, teha pole midagi.
Hahaa... :lol: Isegi neid traktoreid lume lükkamisel saha pealt välja kaevanud labidaga. :D
Kasutaja avatar
laqkaraza
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas laqkaraza »

Nagu yks eelnev vastaja ytles - mis on su valiku olulised punktid ja selle jargi otsusta.

Autol on mootorit, lisavarustust mis annavad mugavuse igapaeva liikumistes.

Auto on piisavalt korge, mis annab ka maastikusuutlikuse, pole vaga raske ja mootoril jaksu jagub - suudab maastikul ka hakkama saada.

nagu enamusel maasturitel on on vahemalt 2 ratta vedu - lukkusid sildades loota pole. Moistliku kasutamise juures kestab vast ka ning auto hind suht madal - mida podeda ja muretseda teiste arvamustest siin foorumis.

Loppudelpouks oled sina see, kes sellega soidab ja soitu naudib.

Teisipidi - midagi sellist sellise raha eest votta ka ei ole. stock Grand voi Chero on konkurent ja rohkem ei olegi aga neid peab alles tostma hakkama ning rehve ostma vms.

LC ja muid autosid selle raha eest ei saa
Pilt
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

laqkaraza kirjutas:
LC ja muid autosid selle raha eest ei saa
Saab küll. Võin kasvõi ise ühe eraldada, sisaldab lausa ka kõike metsas vajalikku vintsist ja mudarehvist kuni kompressori ja lisatulede-viledeni välja.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”