Mootorid viskasid kepsu välja ka sel ajal, kui sünt õlidest ja mootoririhmadest polnud kuuldudki.Näiteks Zil 130 mootor.
Õli saab süüdistada ikkagi ainult siis, kui õlikanal kepsuni on ummistunud.
Kust saab hea hinnaga korralikku täissünt õli Tallinnas?
Moderaator: Moderators
- beginner
- True Softroader
Re: Kust saab hea hinnaga korralikku täissünt õli Tallinnas?
Imelik, et kui ma soovisin oma bemmile mootoripesu teha, siis soovitati vastupidi - pestes võib mootor ära ummistuda, parem kasuta täissünti ja vaheta õli tihedamini. Mootor muidugi vähe teine ka, vabalthingav R6 bensukas vs 4x4 peal populaarsed turbodiislid.Matu kirjutas:Naised on turul õiget juttu kuulnud ja edasi levitanud ! Kui pidevalt täissünti kasutada pole probleemi. Kui 20a oled poolsündiga sõitnud ning õlivahetuste ajal mootorit pesnud pole, siis kindlasti mitte sinna täissünti panna.
Maaks kirjutas:Ega mootori hooldus ainult õlivahetusest koosne, aeg-ajalt tuleks ka mootoririhm üle vaadataMatu kirjutas:Poolsündile üle minnes ei olnud vaja kaua oodata kui keps küljepealt väljas oli, klapid kõverad ja kolb karteris kildudeks. Loomulikult andis see kõik ennem sellist lõppu märku, kuid mootorivahetus oli nagunii plaanitud seega ei pidanud sealt midagi järgi jäämagi.![]()
Sinupoolt väljatoodud sümptomid nüüd küll puudulikule õlitusele ei viita!
Sa panid nüüd küll hea pirni, vähemalt endaarust ma loodan. Kui mootoririhm katki läheb ei käi mootor kolinaga edasi enne kui laiali lendab. Kui saale ära tõmbab hakkab madalal pöördel ka õlituli endast märku andma. Jah loomulikult saavad klapid ja kolvid kokku kui jaotusrihm katki läheb. Sellejaoks ei ole kuskile teemasse eraldi arutelu vajagi. Küsimus ka siis sinule. Millised sümptomid viitasid sellele, et laiali lennanud mootori jaotus rihmaga oli ? Seletad ehk üksikasjalikult ka ära milles mootori hooldus seisneb.
Igastahes kui ma eksin oma arvamusega on mul selle üle hea meel. Eks see tõde läbi vaidluse selgubki.
Tundub, et uus täht on tõusmas komeedina IC säravasse taevasse....
- uputaja
- I live off from the mud
Õlimineraalide Kuningad ja Universumi Marssalid võiks ennast kurssi viia tänapäevaste õlitoodete ja nende olemusega, mitte elada pärandkultuuri valefaktidest.
A
A
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
- LR90
- I live off from the mud
Tegelikult teemaalgataja küsis, kust saab?
Talle vastati 2 esimese postiga, ehk siis igas endast lugupidavas
auto varuosa poes on täissüntõli müügis.
Ise kasutan Castroli.
Talle vastati 2 esimese postiga, ehk siis igas endast lugupidavas
auto varuosa poes on täissüntõli müügis.
Ise kasutan Castroli.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS