Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Kuidason sobivusega uazi mootorile? Kas selle kaanega surve aste kah tõuseb? Mingid 24 kaaned pidid juba tehesest õhemad tulema kõrgema oktaanarvuga bensiini jaoks mõeldud ja kõvemate klapivedrudega või midagi sellist. muidugi on võimalus,et olen millestki valesti aru saanud.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
tuningman kirjutas:Kuidason sobivusega uazi mootorile? Kas selle kaanega surve aste kah tõuseb? Mingid 24 kaaned pidid juba tehesest õhemad tulema kõrgema oktaanarvuga bensiini jaoks mõeldud ja kõvemate klapivedrudega või midagi sellist. muidugi on võimalus,et olen millestki valesti aru saanud.
Siin kohal ei oska midagi öelda
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
tuningman kirjutas:Kuidason sobivusega uazi mootorile? Kas selle kaanega surve aste kah tõuseb? Mingid 24 kaaned pidid juba tehesest õhemad tulema kõrgema oktaanarvuga bensiini jaoks mõeldud ja kõvemate klapivedrudega või midagi sellist. muidugi on võimalus,et olen millestki valesti aru saanud.
Siin kohal ei oska midagi öelda
Mis selle kaane markeerig on? Äkki teadjamad suudavad selle koodi lahti seletada, kuigi minu mootori numbreid ei ole keegi viitsinud mulle lahti seletada
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
ottocar kirjutas:UMZ 417 (UAZ) mootoril täpselt sama plokikaas.
Njah, vabandust, et solgin jälle võõrast teemat, aga mul mootoril on 414 plokil ka kaanel. Mis see nüüd siis mulle ütleb? Et saan 2-3mm maha freesida, et parem saaks?
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016