jeepu k-kasti jamad
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
jeepu k-kasti jamad
Tere
Küsimus suurele tarkade ringile. Jeep crand cherokee 2.7 crd 120 kw 2002a lülitas sõites käigukasti tagand ära. Mootor käib ja armatuuris põleb mootori tuluke. kui seisab minutit 4 siis uuesti käivitudes sõidab nagu vana mees aga ainult 100- 200 meetrit ja jälle lükkab kasti tagant ära. veakood ütleb et k.kasti elektrooniline viga . Vast keegi on kukku puutunud sama olukorraga.ja milles viga seisneb.kuulaks enne tarku nõuandeid kui asja lahti lõhkuda ja kust otsast alustada.
Küsimus suurele tarkade ringile. Jeep crand cherokee 2.7 crd 120 kw 2002a lülitas sõites käigukasti tagand ära. Mootor käib ja armatuuris põleb mootori tuluke. kui seisab minutit 4 siis uuesti käivitudes sõidab nagu vana mees aga ainult 100- 200 meetrit ja jälle lükkab kasti tagant ära. veakood ütleb et k.kasti elektrooniline viga . Vast keegi on kukku puutunud sama olukorraga.ja milles viga seisneb.kuulaks enne tarku nõuandeid kui asja lahti lõhkuda ja kust otsast alustada.
-
- Rock Crawler
Re: jeepu k-kasti jamad
Kasutab otsingut, sellest on siin küllaga jahutud. 

ei ole eriline spetsialist kuid endal oli sama jama ,
4.0 1993 grand cherokee , lasin suruõhuga jahutus kanalid läbi ja uus õli sisse ning ilusti töötab
algul sõitis 1,5 km ilusti kui õli öö seisnud ja siis samuti 100m ja kutu ootasid , 100m ja jälle ei liikund
4.0 1993 grand cherokee , lasin suruõhuga jahutus kanalid läbi ja uus õli sisse ning ilusti töötab
algul sõitis 1,5 km ilusti kui õli öö seisnud ja siis samuti 100m ja kutu ootasid , 100m ja jälle ei liikund
ma juba mitut käigukasti teemat näinud, kus otsingut soovitatakse.kadjakas2000 kirjutas:Kasutab otsingut, sellest on siin küllaga jahutud.
Äkki ninatark viitab mõnele jahule?
teex yhe zuicu
See vist viitab sellele kuulsale käigukangi all olevale elektroonikale ehk 700 eurikut tuleb silberisse viia.
Aga tore uudis on see, et natuke otsides leiab ka tegelasi, kes poole odavamalt seda elektroonikat remondivad. Kaua garantiid annavad, ei tea.
Aga tore uudis on see, et natuke otsides leiab ka tegelasi, kes poole odavamalt seda elektroonikat remondivad. Kaua garantiid annavad, ei tea.
-
- Rock Crawler
Just seda silmas pidasingi.FlammablE kirjutas:See vist viitab sellele kuulsale käigukangi all olevale elektroonikale ehk 700 eurikut tuleb silberisse viia.
kes remondivad - viiteid ?
Mina olen selle kurikuulsa jama läbi elanud, mis oli käigukang all. Tegemist oli siis kulunud kulissiga. Aga siis mul küll kasti tagant ära ei lükanud, vaid viskas avariireziimi peale ja jäi ainult 3s käik.
Ja kui remontimisest rääkida, siis seda prooviti ka minu kangida, ning tulemusteta. Pidin uue ostma, kui jah, mitte Silberist. Sai odavamalt. Tuukri tänaval, vana audikeskuse garaazis viinakaru putitas.
Ja kui remontimisest rääkida, siis seda prooviti ka minu kangida, ning tulemusteta. Pidin uue ostma, kui jah, mitte Silberist. Sai odavamalt. Tuukri tänaval, vana audikeskuse garaazis viinakaru putitas.
2002 grand cherokee WJ 2,7 CRD
audihooldust mõtlesinlairer kirjutas:audikeskuse garaazis viinakaru putitas.
2002 grand cherokee WJ 2,7 CRD
- kalleo
- Rock Crawler
Tartu rahvas võiks Texasest uurida.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
nüüd siis jeepuke jälle sõidab rõõmsalt
ja vahetab käike nagu ludiseb..viga oli turbiinis mis lõpetas minuga koostöö. maksma läks see 760 euri

Mure kastiga "poob kinni"
Autoks 4.0 grand cherokee atm kast 94a ,maanteepeal sõites ,läbites lauget kurv,siis tahab mootor välja surra või kui näiteks foori taga seisma jääda ,pidurit allhoides siis ~10 sekundi pärast sureb mootor välja ,nagu kast "pooks" kinni.
Käigukast on hiljuti vahetatud.
Oskab keegi öelda kas viga võib olla vigases turbiinis?
Autoks 4.0 grand cherokee atm kast 94a ,maanteepeal sõites ,läbites lauget kurv,siis tahab mootor välja surra või kui näiteks foori taga seisma jääda ,pidurit allhoides siis ~10 sekundi pärast sureb mootor välja ,nagu kast "pooks" kinni.
Käigukast on hiljuti vahetatud.
Oskab keegi öelda kas viga võib olla vigases turbiinis?
kui turbiin siis, kiirendades viskab vibra sisse nagu oleks rattad balansist väljas. mul andis seda tunda eriti ees ratastes.
Kas 4l 136kw mootori turbiin koos hoorattaga, võiks sobida 142 kw mootorile?Hetkel on olemas 136kw turbiin ,kuid turbiini tsenseerimis rõngas ja 142kw hooratta keskkoht on erinevad.
On keegi proovinud 136kw turbiini koos hoorattaga panna 142 kw mootorile ,või vastupidi?
On keegi proovinud 136kw turbiini koos hoorattaga panna 142 kw mootorile ,või vastupidi?