Uus kord Registreerimisel
Moderaator: Moderators
Re: Uus kord Registreerimisel
Tervitused 4x4
Tervitus kõigile Offroadiga tegelejatele ja neile, kel meeldib lihtsalt mudaga rinda pista:)
Tervitus siis kõigile
- Tsonnlasevesivälja
- Rookie
Tere foorumi rahvas ka minu poolt.Mul hetkel veel 4x4 Sõiduvahendit pole aga Teen suuri pingutusi et seda saada.Tunnen suurt huvi Diisel masinatele,kuna omal juba mitme sõiduki näol kokku puuteid nendega.Sobib alustuseks?
-
- Off Roader Wannabe
Tervitus. Ka tänasest veidi kõrgema ja maastikul veidi võimekama masina omanik
Tere.
Olen Chevy M1010 uus omanik.Masin vajab tegemist.Loodan 4x4 st abi saada.
Olen Chevy M1010 uus omanik.Masin vajab tegemist.Loodan 4x4 st abi saada.
Tere selle rahva pere.
olen suht värske 4x4 mees.
siiani turninud tänavaseades.
ootan TALVE.
olen suht värske 4x4 mees.
siiani turninud tänavaseades.
ootan TALVE.
Tere
Ma ei ole päris uus kasutaja, tegin juba aegu tagasi konto siia. Aga sisselogimine enam ei õnnestu ja foorum kasutajanime ei tunne, seega ilmselgelt käin LIIGA harva...Aga elu on kiire ja harva satun lugema, tulen siis, kui on midagi vaja. Seega - kui harva käin, tähendab on hea autod olnud
4x4 roolis aastast 2006, 8 aastat doteerisin Mazda varuosade tootjaid, nüüd olen paar nädalat Nissanit roolinud. Offroadimised piirduvad metsast puude väljatoomisega ja hobusekoplite ehitusega, vahel tuleb talveoludes ka majast maanteeni jõudmiseks kõik auto tehnilised võimalused lagedale kraamida. Suuremat autotuunijat minust pole, aga kindlat, neliveolist, treilerit vedavat kastiga sõpra on küll kogu aeg vaja.
Ilusat suve ja jaksu kõigile neliveolisesõpradele!
Astra
Ma ei ole päris uus kasutaja, tegin juba aegu tagasi konto siia. Aga sisselogimine enam ei õnnestu ja foorum kasutajanime ei tunne, seega ilmselgelt käin LIIGA harva...Aga elu on kiire ja harva satun lugema, tulen siis, kui on midagi vaja. Seega - kui harva käin, tähendab on hea autod olnud
4x4 roolis aastast 2006, 8 aastat doteerisin Mazda varuosade tootjaid, nüüd olen paar nädalat Nissanit roolinud. Offroadimised piirduvad metsast puude väljatoomisega ja hobusekoplite ehitusega, vahel tuleb talveoludes ka majast maanteeni jõudmiseks kõik auto tehnilised võimalused lagedale kraamida. Suuremat autotuunijat minust pole, aga kindlat, neliveolist, treilerit vedavat kastiga sõpra on küll kogu aeg vaja.
Ilusat suve ja jaksu kõigile neliveolisesõpradele!
Astra
Nelivedu-kindel edu!
Mõnikord on 1 hj ja sõltumatu nelivedu kindlam läbija, kui 100 hj ja lihtsalt nelivedu
Mõnikord on 1 hj ja sõltumatu nelivedu kindlam läbija, kui 100 hj ja lihtsalt nelivedu