Maksimaalselt kui laiad rehvid Hilux´ile (97.a)?
Moderaator: Moderators
Maksimaalselt kui laiad rehvid Hilux´ile (97.a)?
Tervist! Soov soetada Hiluxi´le rehvid. Oskate öelda kui lai rehv sobib 97.a hiluxile maksimaalselt , et koopa servaga tasa jääks? Passis kirjas 205 , aga nii kitsast rehvi esialgu ei paneks. Oskate soovitada vb mõnda konkreetset tootjat ja mõõte millega kõige mõistlikum kulgeda, et metsas jahil hätta ei jääks ja maanteel rehvimüra kõrvu vilistama ei ajaks?
Tänud ette!
Lem
Tänud ette!
Lem
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Maksimaalselt kui laiad rehvid Hilux´ile (97.a)?
Mina jäin oma Pajero all rahule Falken Landair A/T rehviga. Kasutasin neid aastaringselt.Lemmar kirjutas:Tervist! Soov soetada Hiluxi´le rehvid. Oskate öelda kui lai rehv sobib 97.a hiluxile maksimaalselt , et koopa servaga tasa jääks? Passis kirjas 205 , aga nii kitsast rehvi esialgu ei paneks. Oskate soovitada vb mõnda konkreetset tootjat ja mõõte millega kõige mõistlikum kulgeda, et metsas jahil hätta ei jääks ja maanteel rehvimüra kõrvu vilistama ei ajaks?
Tänud ette!
Taavi
- amevier
Mul oli Navara all see Landair AT 255/75 ja mulle ei meeldinud. Metsa jaoks peen ja vihmaga asfaldil libiseb ning planeerib. Ma pole rohkem AT rehvi alla pannud.
Navarale mahub kenasti 265/75R16 alla, peaks ka Hiluxile minema, originaaloffsetiga.
AT rehvina on BFGoodrich hästi töötav klassika.
Navarale mahub kenasti 265/75R16 alla, peaks ka Hiluxile minema, originaaloffsetiga.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
Minul ´97 talaga Hiluxil all 31 10.5 15 BFG AT ja need rehvikud vist 0 offsetiga veljel. Need ei ole tiibadega tasa paar cm jääb puudu.
Need aastaringseks kasutamiseks väga head. Kui auto kokku saan, lükkan nad nurgas seisvatele -20 offsetiga velgedele ja siis peaks olema kenake küll. Aga kuna ilu taga ei aja siis lähitulevikus plaan minna üle 33 12,5 MT rehvile.
Terv
Marjuline
Need aastaringseks kasutamiseks väga head. Kui auto kokku saan, lükkan nad nurgas seisvatele -20 offsetiga velgedele ja siis peaks olema kenake küll. Aga kuna ilu taga ei aja siis lähitulevikus plaan minna üle 33 12,5 MT rehvile.
Terv
Marjuline
http://WWW.SEDEO.EE - Päike sinu koduaias!
Aiamööbel, kiiged, aiad, piirded, terrassid.
Tel: 5282338
Chrome doesn't get you home!
Aiamööbel, kiiged, aiad, piirded, terrassid.
Tel: 5282338
Chrome doesn't get you home!
Kui niisama kulgeda siis 31" BFG A/T
Kõnetraat 51922951
Aga kui ülevaatusel on agar ülevaataja, siis sa valede mõõtutega läbi ei saa.Ei ole kursis kuidas politsei sellele reageerib.
olge marurahulikud!
- TiitR
Falken oli tookord pea poole odavam BFG-st (ja ainult jahiautoks oli see ka üheks määravaks argumendiks)amevier kirjutas:Mul oli Navara all see Landair AT 255/75 ja mulle ei meeldinud. Metsa jaoks peen ja vihmaga asfaldil libiseb ning planeerib. Ma pole rohkem AT rehvi alla pannud.
Autol samasugused veljed nagu sellel hiluxil:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Hetkel all endise omaniku poolt pandud 205/16c nokian hakkapelita. Võib olla sellele veljele laiemaid ei kannatagi panna 205:)
Kes Falken´i rehve Eestis müüb? Need mul ennegi silma jäänud.
Hetkel all endise omaniku poolt pandud 205/16c nokian hakkapelita. Võib olla sellele veljele laiemaid ei kannatagi panna 205:)
- TiitR
Ei kujuta ette mis selle velje laius üldse on? Äkki 6,5" vms? Kuid arvan, et mingi 225 v. 235 läheb alla nii mõnusalt, et keegi ei köhi ja velje pealt maha ka ei viska.Lemmar kirjutas:Autol samasugused veljed nagu sellel hiluxil:
Müüs Pit-Stop, aga praegu vist eriti keegi ei müügi!?Lemmar kirjutas:Autol samasugused veljed nagu sellel hiluxil:
Falkenil väga head lamellid, Landair S 112, ostaks uue jooksu kui leiaks müüja.
gaz fs 1
- TiitR
Ostsin minagi oma Falkenid Tartu Pit-Stopist, kuid pankrotti see asutus meil läks ja seepärast ei nimetanudki seda asutustGC kirjutas:Müüs Pit-Stop, aga praegu vist eriti keegi ei müügi!?Lemmar kirjutas:Autol samasugused veljed nagu sellel hiluxil:
Falkenil väga head lamellid, Landair S 112, ostaks uue jooksu kui leiaks müüja.
Kellele Falken rehvide vastu huvi,andku aga julgelt teada,saan vast aidata 
No aga pajata siis LA S112 saadavusest ja hindadest.urbgrupp kirjutas:Kellele Falken rehvide vastu huvi,andku aga julgelt teada,saan vast aidata
Muidugi mõõt ka 245/70 16
gaz fs 1
ise sai oscarrehvidest soetatud uued yokohamad,momendil seal hea hindGC kirjutas:No aga pajata siis LA S112 saadavusest ja hindadest.urbgrupp kirjutas:Kellele Falken rehvide vastu huvi,andku aga julgelt teada,saan vast aidata
Hetkel selles mõõdus saada LA / AT ja WPAT01,uurin S112 saadavustGC kirjutas:No aga pajata siis LA S112 saadavusest ja hindadest.urbgrupp kirjutas:Kellele Falken rehvide vastu huvi,andku aga julgelt teada,saan vast aidata