Mure mootoriga, juhtus siis selline piinlik lugu! Suure kylma ja pakasega ei tahtnud mootor k2ivituda.Suure kaasaaitamisega l6puks siis sain k2ima/soojaks ja j2tsin ta sinna 6ue nurruma et las laeb akut ja laseks toa ka korra soojaks keset talve! Håda algas siis sellega ise olin loll ei kontrollinud 6li ennem ,auto v2rskelt 6uele veerenud ja 6li tuld polnud ka kunagi vilksatamas n2inud.Kui uuesti 6ue l2ksin kontroolima et kas veel nurrub ja kuidas toimetab jne siis oli kuulda kapoti alt kahtlast tiksumist, seiskasin kohe mootori ja kohe tormasin 6li kontrollima (alles nyyd) ja selgus et oli oli suht otsa korral varras suhteliselt kui. Hakkasin siis hoolega 6li lisama et saaks norm piiri k2tte ja kokku siis l6puks uputasin mootroisse 6 liitrit 6li juurde, siis kadus isegi tiksumine 2ra.m6tlesin et vist joppas seekord, aga hiljem selgus et siiski ei jopanud suutsin kuskile millegile haiget teha sest nyyd peale seda jama ebastabiilselt tuleb ja l2heb see tiksumine ,kord on kord ei ole.Pole palju julgenud s6ita,et mitte rohkem liiga teha ainutl natuke olen testinud , tundub et on nii et kohapeal isegi kylmalt k2ima pannes ei tiksu! aga hakkad s6itma siis ysna kiirelt hakkab tiksuma , siit siis kysimus:
Millisele mootori osale poolele ma nyyd siis oma lohakusega haiget tegin? M6ni elukogenud 60-ne omanik v6i muu vana `MudaKaru` kes tunne mootorit risti l6hki oskab kohe hoopealt 6elda mis viga!!
tiksumise h22l k6lab nagu mingi vana hydrot6ukuritega mootor!
Mure suur!!!

...... kust poolt ma siis nyyd l2henema pean ja kas kannatab s6ita ja kui palju kannatab s6ita kuhugi remondi t66kotta???
T2nan t2helepanu eest!
Lc HJ60 OME,BFgoodrich MT35,ComeUpDV9000.
Lc LJ73 OME,Dobinson,BFgoodrichMT37,ComeUpDS95