Jama käigukastiga?? Või milleski muus...

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

See küll see kast ei ole, mida mina lammutasin. Vanaks olen jäänud, skleroos rsk... :oops:
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
Thex2nd
Rookie

Õnnestus järjekordne käigukast kokku lasta:S

Postitus Postitas Thex2nd »

Iseenesest käigud nagu vägistamisega lähevad sisse, kuid poob kinni kui liikuma hakata ning siis ei liigu kuhugi. Sureb vaid välja ja käike ka enam kätte ei saa. Kui siis veel päästis välise jõuga liikuma tõmbamine ning koju ära.

Ise arvan et järjekordne nõellaager või midagi hullemat. Eelmine kord oli 4nda peavõlli nõellaagrid ja sünkro.

Mis kuradi pärast nii läheb:S

Kuid tähtsamad küsimused olid, kas on veel pakkuda käigukasti.
Seekord siis kaalun pikemat puhkust sellele puraanile ning ehk 5 kasti peale panekut.
On pakkuda 4-st kasti või/ja 5-st kasti koos kardaanidega??
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Krt, sa oled küll esimene mees minu patroliajaloo jooksul, kes on suutnud kaks neljast kasti nii lühikese aja jooksul ära lõhkuda... :lol:

On olemas nii neljane kast kui ka viiene kast. Viiesele tagumisi kardaane on virnas, aga esimest kahjuks netu. Noh, aga ega see esimese pikendamine ka teab mis töö ära ei ole...
Kasutaja avatar
Thex2nd
Rookie

Kuri küll. Ma ei saa sellest anomaaliast aru. Oskab keegi mõista? Edaspidi saab sõita (ka käigud lähevad sisse) aga nii kui tagurdama kukud, paar meetrit ja poob kõik kinni :shock: Viga hoopiski mingis vahekasti laagris vms? Nimelt loobib ka kangi kinnipoomise hetkega 4-veo peale. Viimane käigukast läkski siis suure jõuga sellises olukorras tagurpidi mudamülkast väljasikutamisega. Probleem ongi olnud vahekastis?

Kahe käigukasti peale kujutan ette saan ühe ikka kokku laotud, kuid kas vahekasti on pakkuda eraldi?
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Vahekasti eraldi pole.

Aga vahekasti sa võtsid ju maha ja laiali, muidu sa poleks käimarit vahetada saanud. Siis oleks pidanud ju näha olema, kui miskit oleks vigane olnud...?

Võta asi kõigepealt maha ja tee kindlaks mis viga on, siis vaatame edasi.
Kasutaja avatar
Thex2nd
Rookie

Eks ta nii kõige õigem ole jah. Kuid jääb seisma mingiks ajaks. Eks ma siis hiljem otsi kontakti kui kasti tarvis :wink:
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Thex2nd kirjutas:Kuri küll. Ma ei saa sellest anomaaliast aru. Oskab keegi mõista? Edaspidi saab sõita (ka käigud lähevad sisse) aga nii kui tagurdama kukud, paar meetrit ja poob kõik kinni :shock: Viga hoopiski mingis vahekasti laagris vms? Nimelt loobib ka kangi kinnipoomise hetkega 4-veo peale. Viimane käigukast läkski siis suure jõuga sellises olukorras tagurpidi mudamülkast väljasikutamisega. Probleem ongi olnud vahekastis?
Kindel, et sul ikka mõlemas sillas ülekanded ühesugused ?

Sa ju viimati vahetades vahetasid käigukasti koos vahekastiga ??
Kui vahetasid ainult käigukasti - siis ja su võtsid vahekasti suht algosadeks lahti ja nägid mis seis on :roll:
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
Thex2nd
Rookie

Ülekanded peaksid ikka ühesugused ja originaalid olema.
Sai vahetatud jah käigukast - vahekasti jäi sama. Kas tõesti ei ole silma aga jah ise ei leidnud küll et midagi seal viga oleks :? Päris osadeks ei pidanud arutaama ka.

Loll küsimus nüüd, vahekastis ja käigukastis jookseb ühine õli?
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Thex2nd kirjutas: Loll küsimus nüüd, vahekastis ja käigukastis jookseb ühine õli?
Ei, kummalgi eraldi loomulikult. Vahekast asub käigukastist tükk maad allpool, see oleks ju megakogus õli, kui nad ühised oleksid... :D
Kasutaja avatar
Thex2nd
Rookie

isakene kirjutas:
Thex2nd kirjutas: Loll küsimus nüüd, vahekastis ja käigukastis jookseb ühine õli?
Ei, kummalgi eraldi loomulikult. Vahekast asub käigukastist tükk maad allpool, see oleks ju megakogus õli, kui nad ühised oleksid... :D
Hästi. Mul siiski eksistseerib mingi loogika. Nüüd siis pean oma abijõu käest küsima, kas ta vahekasti õli pani :D :x

Probleem hakkab juba tiba loogilisem tunduma :roll:
Vasta

Mine “Nissan / Renault”