varuratta kandur
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
varuratta kandur
Plaan meisterdada toyo hilixile 97 väline varuratta kandur!
Huvitav mida võimukandjad sellisest ettevõtmisest arvavad?
Seadustes nagu pole seda eraldi normeeritud, mina vähemalt ei leidnud!
Samas muutub ju sõiduki pikkus, mida muuta ei tohi..?
On keegi meisterdanud sellise viguri sõidukile millel seda originaalis pole?
Kogemusi?
Huvitav mida võimukandjad sellisest ettevõtmisest arvavad?
Seadustes nagu pole seda eraldi normeeritud, mina vähemalt ei leidnud!
Samas muutub ju sõiduki pikkus, mida muuta ei tohi..?
On keegi meisterdanud sellise viguri sõidukile millel seda originaalis pole?
Kogemusi?
Rahu, ainult rahu, ütles Sammalhabe ja närveeris edasi!
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Auto pikkus ei muutu, Tegu on samasuguse lisavarustusega nagu katuseraam. Kergelt eemaldatav.
Võta eeskuju lääne analoogidest!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
kickstart kirjutas:Mul oli plaan enda 4runnerile sama agregaat teha, aga kuna tagumine nr märk jääb täpselt keskele, siis otsustasin, et teen varurattahoidiku hoopis pagassi.
Kui sa mingid joonised mulle söödad, siis võin sulle selle asja valmis meisterdada
Joonised on mul peas kõik joonistatud ja meisterdamise rõõm on see kõige suurem!
Isegi kui see numbri märk sul sinna keskele jääb, siis alati on võimalik ka nr märgi asukohta muuta.kickstart kirjutas:Mul oli plaan enda 4runnerile sama agregaat teha, aga kuna tagumine nr märk jääb täpselt keskele, siis otsustasin, et teen varurattahoidiku hoopis pagassi.
Kui sa mingid joonised mulle söödad, siis võin sulle selle asja valmis meisterdada
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
Seda küll, aga esiteks jääks siis portele lihtsalt üks imelik ja kole auk. Lisaks peaks muutma nr märgi tulede asukohta. Ja kuna 4runnerile ülesse oleks reg. märki suhteliselt nuhtlus panna, siis oleks ainuke võimalus stange külge. Aga olen arvamusel, et mida vähem sodi(eriti veel elektroonikat) on madalal, seda parem endale.Mihkel89 kirjutas:Isegi kui see numbri märk sul sinna keskele jääb, siis alati on võimalik ka nr märgi asukohta muuta.kickstart kirjutas:Mul oli plaan enda 4runnerile sama agregaat teha, aga kuna tagumine nr märk jääb täpselt keskele, siis otsustasin, et teen varurattahoidiku hoopis pagassi.
Aga kuna mul nagunii peaaegu ei ole midagi pagasnikus nii suur vedada, siis jään ikka selle teise varjandi juurde. Kiirkinnitustega, vajadusel saab kohe välja tõsta.
@quattro projekt
Mait Millerti (Laki tänava tehno spets ) sõnul tuleb see kooskõlastada Maanteeametiga!?Landy kirjutas:Auto pikkus ei muutu, Tegu on samasuguse lisavarustusega nagu katuseraam. Kergelt eemaldatav.
Et siis, näitan seal ette ja mis edasi? Passi ometi sellekohast märget ei tehta ju.
Ei huvita see kandur kedagi, nagu eelpool öeldud-tegu lisavarustusega...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Re: varuratta kandur
sõbrad monteerisid palamusel maasturile(jään vastuse võlgu mis maastur) varuratta katusele.tehti spets kronsa ja sinna peale mingi kumm et hõõruma ei hakkaks ja praegu täitsa sheff välimus autol ja ratas kohe katuselt võtta
- tuningman
- I live off from the mud
Tegin oma bussile ka ukse külge varuratta kronsa, et kongis ruumi ei võtaks.Põhja alt ka vastik seda poriga õngitseda.Kord isegi seadusesilma pihku jäänud, aga nad norisid hoopis sellega, et mul tagarattad 3cm koopast välja ulatusid, sest kasutasin laiu velgi. nende silmis olid koopast välja ulatuvad rattad bussi gabarittide muutmine.Kui juhtisin nende tähelepanu tagavara rattale,mis ka kerest eemale hoiab, õeldi, et see on hoopis teine asi ja see neid ei huvita.

Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
- totu
- I live off from the mud
Sai kunagi tehtud kandur kasti sirmile, juhi taha (autoks küll kastiga Hiace). Kasti põhi jääb kogu pikkuses kasutatavaks, väljavaade piisav ja kõik vidinad gabariitides sees. Võimalus ka kasti siseküljele kinnitus monteerida.
Tehtud, mõeldud.