Vahekasti mure
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Vahekasti mure
Tervist,
Sai omale Crysler Pacifia soetatud. 3,5 liitrit mootor ja 4vedu. Aga vahekastiga on tiba jamad lood, nimelt vahekastis lõtk sees. Kui auto tõstukiga üles tõsta ja siis kardaani keerata edasi tatagasi kostab vahekastist kolks!
Ja sama siis kui käik sisse panna või siis kohapeal kast asendist D asendisse R liigutada.
Kas ja kus seda remontida tasub? Või lihtsam kusagilt uus vahekast otsida??? (pean silmas kasutatud ikka)!
Oleks kiireid kommentaare vaja!
Ettetänades,
Ludvig
Sai omale Crysler Pacifia soetatud. 3,5 liitrit mootor ja 4vedu. Aga vahekastiga on tiba jamad lood, nimelt vahekastis lõtk sees. Kui auto tõstukiga üles tõsta ja siis kardaani keerata edasi tatagasi kostab vahekastist kolks!
Ja sama siis kui käik sisse panna või siis kohapeal kast asendist D asendisse R liigutada.
Kas ja kus seda remontida tasub? Või lihtsam kusagilt uus vahekast otsida??? (pean silmas kasutatud ikka)!
Oleks kiireid kommentaare vaja!
Ettetänades,
Ludvig
Ma kardan, et lihtsalt Pacifica järgi ei osata Sind siin aidata. Mine roni veelkord auto alla vaata (või otsi mujalt infot), mis marki vahekast Su autol all on.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
ma pakuks kardaaniristi lõtku, mul pole küll sama masin aga sama moodi käitus kui cherokeel oli kardaanirist läbi...
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT