Toppeltristiga kardaan

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
sulev001
Rookie

Toppeltristiga kardaan

Postitus Postitas sulev001 »

autole on tehase poolt paigaltatud tugevndatud kardaanid (suuremad ristid ja ees toppelt).Neid riste auto andmete järgi ei leia.Seepärast ma automarki
ei maini,(et mitte tekitada segadust)Vabandan.Neid riste on veel suurtel 4x4 Ameerklastel ,ma ei tea millistel.Kui ma teatan mõõdud mm ja tollides,kas keegi teab kedagi ,Eesis või mujal,kes leiab need ristid oma varuosdest?
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Ameeriklaste osas saab kindalsti JR Motors ja kasutaja JR sind aidata!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Lihtsam on see topeltrist sealt nahui saata ja uus jänki topeltrist sinna panna. Ilmselgelt su vist ei ole tegu jänkiga. Kui on, siis on võimalus Dana-Spicer kataloogist sinna originaalrist leida. Kui aga jänki risti peale mõelda, siis 1350 suurusega näiteks. See on hea küll kuni 500HP tootvale mootorile. Topeltristi hind, mis kannatab lähes 45 kraadist töönurka on orienteeruvalt 6500-7000eek.
+372 5028488
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Toppeltristiga kardaan

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

sulev001 kirjutas:autole on tehase poolt paigaltatud tugevndatud kardaanid (suuremad ristid ja ees toppelt).Neid riste auto andmete järgi ei leia.Seepärast ma automarki
ei maini,(et mitte tekitada segadust)Vabandan.
IRW - me muide oskame siin enamasti lugeda http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=18677&highlight=
Enamasti on nendel 160 Patrolitel millel on peal diiselmootor niikuinii esimene kardaan mitte topelt vaid tavalise ristiga ja ei ole see topeltrist seal ka sugugi tugevuse pärast pandud
Kui sa nüüd mainiksid veel kas sul on 4ja või 5e käiguline ja kus eesti otsas paikned - siis ma võiks juhatada ka kust sa sinna sobiva tavalise kardaani leiad - võimalik, et mul on endalgi pakkuda
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

UAZ469 tagumine kardaan läheb sinna ka ilusti. Teha on vaja ainult vaheflantsid ja kaheksa auku puurida.
+372 5028488
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”