Eriline tohman

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Eriline tohman

Postitus Postitas Landy »

Soovitan vaadata K2 saate "Krimi" kordust ja just viimast lõiku. Seal suudab üks eriline jobu endae hoolimata väga leebest ja sõbralikust pollarist karistuse keala saada.

Tegu vennikesega, kes liikuluseeskirja rikkus ja avarii põhjustas. Kohale tulnud pollar soovitas sõbralikult tal end süüdi tunnistada ja kindlustusse pöörduda, kuna süü oli kohapeal ilmslegelt tuvatatav. Kuna vend jonni ei jätnud, siis sai ilmselt protokolli ja tarhvi ka kela.
Viimati muutis Landy, K Nov 23, 2005 12:34 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Zazz
Fitting 38"

Postitus Postitas Zazz »

Ja siis vaadake kindlasti ka Meeleheitel Koduperenaisi seal olla ka ühte tohmanit (jtohmanit Landy k.) nähtud. :lol:
Mudas alates 2000a.
Tiim ValgeHiir- Vintsmän. 2004 TR-1 III koht
Tiim MudStars/Team Radius- Tihend

www.radius.ee - CNC Treimine ja CNC freesimine
410
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas 410 »

Mul juhtus sama apsakas tööl olles,sõitsin punase tulega ristmikule ja ühel Saabi omanikul õnnestus mul vastu tagumist ratast oma auto ära lõhkuda.Kohale sai kutsutud loomulikult liiklus politsei,nende juures lasin kõrvad lonti ja tunnistasin ennast süüdi ja andsin allkirja paberile.Sellele järgnes mitte midagi,ei saanud trahvi ega muid asju.Olgu muidugi mainitud et mul oli suur punane auto siniste lampide ja pasunaga katusel.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Re: Eeiline jtohman

Postitus Postitas Stupiduser »

Landy kirjutas:Soovitan vAaadata K2 saate "Krimi kordust" ja just viimast lõiku. Seal suudab üks eriline jobu endae hoolimata väga leebest ja sõbralikust pollarist karistuse keala saada.

Tegu vennikesega, kes liikuluseekirja rikkus ja avarii põhjustas. Kohale tulnud pollar soovitas sõbralikult tal end süüdi tunnistada ja kindlustusse pöörduda,kun süü oli kohapeal ilmslegelt tuvatatav. Kuna vend jonni ei jätnud, siis sai ilmselt protokolli ja tarhvi kakkeal.
See on ammu selge, et Landy koodi kirjutama ei sobi :lol:

PS kui ma Landyt lähemalt ei tunneks siis arvaksin, et ta on keset nädalat jooma pööranud
PPS lõik ise oli lahe, pollar oli kah lahe (naisega tükk aega vaidlesime, kuidas ristmikult paremini pöörata)
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Neid tobusid ikka leidub, kes üritavad ennast ükskõik mis situatsioonist puhtaks rääkida... :twisted:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Re: Eeiline jtohman

Postitus Postitas aadu »

Stupiduser kirjutas: See on ammu selge, et Landy koodi kirjutama ei sobi :lol:
Võib ju tõesti olla, et mitte kõik viirused pole pahatahtlike inimeste poolt kirjutatud.
Shit happens
:wink:
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

jr tegi ka täna endast väiksemale liiga!
Kas võtsid süü omax :lol:
sinu autol ka midagi juhtus we :D
56157755
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

kala kirjutas:jr tegi ka täna endast väiksemale liiga!
Kas võtsid süü omax :lol:
sinu autol ka midagi juhtus we :D
Krt küll...vahele jäin :roll:
Nojah...krdi seguveok tuli mulle selga -> mina Yarisele selga -> Yaris Subarule selga. Ühesõnaga täitsa pekkis värk. Tagant uks sees, stange kõver (uus stange), stangepuhvrid kõverad, parem kere tagumine nurk sisse surutud, tundub, et kere istub ka raami peal viltu (kusjuures kerepuksid enam ei nagise :f ), eest raud kõver, Hella tuled puru, vintsi katteraud kõver, vintsi esimene kinnitustala kõver, juhiistme seljatugi enam ei lähe osadesse asenditesse ja ehk midagi veel, aga ei jää silma sellisel juhul.

Seguveoki juht võttis kõik omaks ja sai paberid vormistatud. Tal ei tulnud pidurid õigel ajal peale :shock: . Homme kindlustusse ja eks siis sealt edasi. Kuna eelmine laks tehti Rakveres korda, siis ehk seekord saan samasse kohta. Töö oli väga korralik.

EDIT: Yarise mehel nii hästi ei läinud kui minul :lol: Seal oli ikka täitsa puru see väike auto.
+372 5028488
Zazz
Fitting 38"

Postitus Postitas Zazz »

Kaadreid ka on?
Mudas alates 2000a.
Tiim ValgeHiir- Vintsmän. 2004 TR-1 III koht
Tiim MudStars/Team Radius- Tihend

www.radius.ee - CNC Treimine ja CNC freesimine
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Niisis, kahjud üle vaadatud. Ei olegi nii hull, kui algul tundus. Kere täitsa sirgelt raamil. Tagant uks, stangeotsad, kummpuhvrid ja eest lisatuled, vintsikaitserauad. Seega suht hästi läks mul. Kindlustuses käidud ja töökojast pakkumine tegemisel. Eks siis ole näha mis edasi.
+372 5028488
plaa
Rookie

Postitus Postitas plaa »

jr äkki sul leidub ka mõnda pilti? nagu ma aru sain olid sa avariis patroliga?
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

plaa kirjutas:jr äkki sul leidub ka mõnda pilti? nagu ma aru sain olid sa avariis patroliga?
Pilte pole sündmuspaigast. Ja jah, ma olin seal Patroliga. Raisk on ikka tükk kõva rauda küll, mida ei saa aga mu kaela kohta praegu mainida, sigavalus on.
+372 5028488
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Re: Eriline tohman

Postitus Postitas vtl »

Landy kirjutas:Soovitan vaadata K2 saate "Krimi" kordust ja just viimast lõiku. Seal suudab üks eriline jobu endae hoolimata väga leebest ja sõbralikust pollarist karistuse keala saada.

Tegu vennikesega, kes liikuluseeskirja rikkus ja avarii põhjustas. Kohale tulnud pollar soovitas sõbralikult tal end süüdi tunnistada ja kindlustusse pöörduda, kuna süü oli kohapeal ilmslegelt tuvatatav. Kuna vend jonni ei jätnud, siis sai ilmselt protokolli ja tarhvi ka kela.
ma ei saanudki aru, kummalt poolt teine tegelane tuli, kas vastassuunast või vasakult ning seetõttu ei taha konkreetset venda kuidagi õigustada aga...
...süüdlane tahtis ju pollarilt ei vähemat ega rohkemat, kui et too hindaks teise venna kiirust enne kokkupõrget. vigastuste ja deformatsiooni järgi on seda võimalik kaudselt ka teha. kui tuleb välja, et teine pool lendas ristmikule sellise lauluga mida lubatud linnakiirust arvestades oodata ei oska, siis sellest tulenevalt võib osa süüd ka teisele juhile jääda.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

vtl kirjutas: ma ei saanudki aru, kummalt poolt teine tegelane tuli, kas vastassuunast või vasakult ning seetõttu ei taha konkreetset venda kuidagi õigustada aga...
...süüdlane tahtis ju pollarilt ei vähemat ega rohkemat, kui et too hindaks teise venna kiirust enne kokkupõrget. vigastuste ja deformatsiooni järgi on seda võimalik kaudselt ka teha. kui tuleb välja, et teine pool lendas ristmikule sellise lauluga mida lubatud linnakiirust arvestades oodata ei oska, siis sellest tulenevalt võib osa süüd ka teisele juhile jääda.
Siin poleg tähtsust, kui kiiresti teine osapool sõidab, kui sa ise oled vastassuunavööndis ristmikul seisma jäänud!
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

bigmarx kirjutas:
vtl kirjutas: ma ei saanudki aru, kummalt poolt teine tegelane tuli, kas vastassuunast või vasakult ning seetõttu ei taha konkreetset venda kuidagi õigustada aga...
Siin poleg tähtsust, kui kiiresti teine osapool sõidab, kui sa ise oled vastassuunavööndis ristmikul seisma jäänud!
ega süü jagamine ei tähenda seda, et esimene mees vähem süüdi oleks.

ps. fooriga reguleeritaval ristmikul on kohustus ka lasta eelmise tsükliga ristmikule jäänutel manööver lõpetada.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”