kui kõrge kummi julgeks alla panna trooperile 89.a
olen kuulnud et neil pole esisild just kõikse tugevam
kui kõrge
Moderaatorid: Landy, Moderators
kui kõrge
Laevadel on sadamas turvaline, kuid mitte selleks neid ei ehitata!
Re: kui kõrge
Selle kummiga on üldse raske.criss82 kirjutas:kui kõrge kummi julgeks alla panna trooperile 89.a
Otsene vastus oleks ikka nii kõrge kui suudad !!!!

Aga autodel on ja käivad alla velgedele siiski rehvid.
Re: kui kõrge
Mina olen näinud Trooperi all täiesti edukalt 35" x12,5 MT -d . Liigub senini ja pole vahetanud ka suurt miskit. Käib jahil päris edukalt. Aga eks ole selle silla kestvus ikka kupli all kinni. Kõik asjad kestavad kui mõistusega asja võtta.rmann kirjutas:Selle kummiga on üldse raske.criss82 kirjutas:kui kõrge kummi julgeks alla panna trooperile 89.a
Otsene vastus oleks ikka nii kõrge kui suudad !!!!![]()
Aga autodel on ja käivad alla velgedele siiski rehvid.
AGA - vanakooli mehed räägivad ikka ja jälle , et auto all on AUTOKUMMID. Miks ,sest meid on ka nii õpetatud. Võttes lahti 71a. autojuhi õpiku siis seal seisab selgelt kirjas AUTOKUMMID , nii et ....
Ja muidugi REHVIFRIIGID, mis teil jalas on kui te metsa seenele lähete? Kas REHVIKUD ? Mina käin küll kummikutega.
Ja see viimane pole mitte jälle leegi püüdmiseks vaid noortele teadmiseks kust tuleb see sõna kumm mis käib auto alla, ja veel kui keegi käseb mul kummi otsa tõmmata ja ütleb et selle saab apteegist siis miks need rehvifriigid seda kummi siis ei nimeta õige nimega. Minu arust on see kondoom ja ka preservatiiv mitte kumm. RAHU ja ärge norige tähti kui te tegelikult aru saate millest käib jutt. Ma lihtsalt ei viitsi neid irisemisi rohkem siin lehel kuulata ja näha. Ja kui keegi ikka veel tahab siis vaadake oma muu sõna vara ka kõik üle ja vaadake kas te ka mujal ikka väga õigesti räägite ja kirjutate ja ikka puhtalt Eesti keeles. RAHU MEHED JA ÄRGE NORIGE VAID SUHELGE LIHTSALT JA EESTI KEELES:
Viimati muutis Heinza, N Mär 05, 2009 10:26 am, muudetud 2 korda kokku.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.