difrilukust ja piduritest
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
difrilukust ja piduritest
Nonii. Sai perega metsa seeni korjama mindud ja muidugi oli vaja proovida autot ja ennast. Õnneks sai seekord võpsikust tunniga auto kätte. Ilmselt mina vigadest ei õpi ja seetõttu pean autoga midagi ette võtma. Küsimus siis-soodsa hinnaga diffrilukku taha. Autoks Frontera 2,3TD. Kas neid ka pruugituna paigaldatakse?
Palju ei taha asjale kulutada, kuna plaan järgmine aasta mingi tõsisem tegija hankida.
Teine ja tõsisem küsimus. Piduripedaal jääb poole peal kolksuga pidama. Justkui oleks piiraja pedaalil ees? Näha midagi pedaali juures ei ole. Kas võib näiteks peapumbas olla midagi lahti põrunud?
Palju ei taha asjale kulutada, kuna plaan järgmine aasta mingi tõsisem tegija hankida.
Teine ja tõsisem küsimus. Piduripedaal jääb poole peal kolksuga pidama. Justkui oleks piiraja pedaalil ees? Näha midagi pedaali juures ei ole. Kas võib näiteks peapumbas olla midagi lahti põrunud?
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Erisuundades mitte, aga vahel meeldib neid ükshaaval keerutada, aga sinu rattakesed seda enam teha ei suudaStupiduser kirjutas:Minu loogika üleb nii: liikugu kasvõi üks kolb (tuli välja, et meie masinal oli nii), vasaku ja parema piduri pidurdusjõud on kempi luku korral täpselt sama!![]()
Kui see mõõtmisstend masinat lõhub siis on muidugi pahasti... Kas nad lasevad rattad eri suundades pöörlema vä?
Ei usu et katki läheb kui mingi stock rehviga tegemist, keerab ilusti teiselt poolt ratast ringi ja rahu majas.jazz777 kirjutas:Erisuundades mitte, aga vahel meeldib neid ükshaaval keerutada, aga sinu rattakesed seda enam teha ei suudaStupiduser kirjutas:Minu loogika üleb nii: liikugu kasvõi üks kolb (tuli välja, et meie masinal oli nii), vasaku ja parema piduri pidurdusjõud on kempi luku korral täpselt sama!![]()
Kui see mõõtmisstend masinat lõhub siis on muidugi pahasti... Kas nad lasevad rattad eri suundades pöörlema vä?Üks lastelaualuke tuleb meelde- ja sillakene katki praks
+372 5028488