Kõikidel autodel tahmavad varem või hiljem ja jäävad mingisse asendisse kinni.
Muretseda tasub siis kui pead seda klappi iga a`la 10-20000 tuhande järel puhastama.
Niiet klapp puhtaks ja selle sõlmega jälle palju muretuid kilomeetreid.

Moderaatorid: jr, Moderators
Suhtlesin just Amserviga - kõigest 614,78 € soovivad selle junni eest!helar kirjutas:Sellise läbisõidu juures pole mõtet üle mõelda.
Muretseda tasub siis kui pead seda klappi iga a`la 10-20000 tuhande järel puhastama.
Kusjuures ei läinud peale pimendamist nagu midagi kehvemaks ega paremaks (vähemalt p*rse tundega)Andrus Michelis kirjutas:A miks sa ei taha Mitsu juures kasutatud võtteid siinkohal ellu rakendada? Kas miski muu läks kehvemaks selle tõttu?
Mitsu oli juba piisavalt vanake, et seal mootori juures ratse korraldada....länkari juures ma selliste ratsidega vähe kannataks ja jätaks esialgu kõik tehase konditsiooniAndrus Michelis kirjutas:A miks sa ei taha Mitsu juures kasutatud võtteid siinkohal ellu rakendada?
Nii. Võib vist selle teema lõppenuks lugeda. Auto EGR-i puhastusest tagasi (ja juba ka ca. 100km. sõidetudTiitR kirjutas:Eks uuel nädalal saadan puhastusse ja vaatame, kuidas edasi toimetama hakkab.helar kirjutas:Sellise läbisõidu juures pole mõtet üle mõelda.
Helar pani mulle sellise lingi...pilt seest oli minu omal samaAndrus Michelis kirjutas:Kuidas see puhastamine käib?
Kusjuures, kui oma pajerol EGR-i pimedaks tegin, siis lisaks auto taaselluärkamisele, läbis ka ÜV ilma probleemideta. Nii, et heitgaase vms. see pimendamine vähemalt ei kottinud.Andrus Michelis kirjutas: Ja kui nendest EGRidest ja muudest miski oluliselt ei muutu, miks neid siis ikkagi vaja on?