Aga siis tekib küsimus, et kas 4x4.ee on mõeldud ainult neile kes sõidavad võistlustel? Või on ikkagi siia asja ka teistel maasturite huvilistel? Kardan, et see võistlemine pole mingi näitaja.Kas see teeb mehest rohkem mehe kui ta on numbri all sõitnud? Vaevalt. Lihtsalt kõigil pole materiaalselt võimalik midagi korralikku ehitada ja võistelda. Mõni võistleja võib oma jõhkrust ja jõudu ka linna vahel näidata (oma silmaga näinud)nissan.pickup99 kirjutas:Kellel plaanis sellist teha siiis ma ütleks selle peale: see ei ole hea mõte.simm kirjutas:Põhimõtteliselt võib igaüks lasta 4x4.ee kleepsu endale kuskil trükikojas valmis teha ja auto peale panna. Seadusega ei saa seda keelata kui pole just patenteeritud.
Samas jääb see iga ühe enda südametunnistusele.
Minul veel plaanis võistelda ei ole aga tulevikus kindlasti. Aga samas olen liikluses korralik ja alati abistan mõnda lumme uppunud autot jne. Isiklikult näen, et pigem oleksin 4X4.ee hea reklaam kui midagi muud.
Kleepsu peale pole pannud kuna uus auto alles soetatud aga kindlasti plaan seda teha ja siis juba küsides nõusolekut 4x4.ee juhtivate isikute käest.![]()
Kleepsu võiksid mu meelest omada autol need kes on võistlustel osalenud ja end tõestanud nagu eelnevalt öeldud oli.
Nii et mina arvan, et asi ikka iga ühe oma südametunnistuse asi.
Samas ei ole 4x4.ee kleeps mingi au asi aga olen ise siit palju infot-abi saanud ja hea meelega jagaks seda teistega. Kui oma auto nn. valmis siis plaan ikka reklaam peale panna (muidugi eelnevalt küsides:D )