Ostan MB diiselmootori
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- JeepCheroXJ4x4
- Got ARB and Nitrous?
Ostan MB diiselmootori
peaks olema 4-pütane, 2.0 või 2.3L
mootor peaks olema komplektne- pumbad, sidur, hooratas jms küljes või kaasa. käigukasti ei vaja
56 50 53 kuus-kaks
mootor peaks olema komplektne- pumbad, sidur, hooratas jms küljes või kaasa. käigukasti ei vaja
56 50 53 kuus-kaks
Siim 
Cherokee XJ
Cherokee XJ
-
v6sa
- I live off from the mud
Re: Ostan MB diiselmootori
Mis ajastu mootorit otsid? Malmpada seistmekümendatest, alukaane ja mehhpumbaga mootorit kaheksakümendatest, elekterjuhitava mehhpumbaga üheksakümendatest või otsepritse-ühisanummootorit nullindatest?JeepCheroXJ4x4 kirjutas:peaks olema 4-pütane, 2.0 või 2.3L
56 50 53 kuus-kaks
2,3 on siis ainult see viimane.
Kui jeebulisele, siis ridaviis mahuvb vast ka ära ja annab parema kilo-kilovati suhte;)
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
- JeepCheroXJ4x4
- Got ARB and Nitrous?
mahuks isegi 3.0 rida 6 ära, aga otsin esialgu 4silindrilist. kui keegi kullakasti eest just viiepütasest ei loobu?
70 ja 00 ei sobi, pigem 80. ja 90.
70 ja 00 ei sobi, pigem 80. ja 90.
Siim 
Cherokee XJ
Cherokee XJ
Mul see teema läbi elatud, oli algselt 2.5 66kw, jääb väheks just maanteel ja käru vedada. Kui turbo peale sai, siis oli kohe teine tera. R5 on kahte varianti 2.5 ja 2.9 olemas aga kullakasti eest ei loobu nendest.
Jeep XJ 2.5TD (OM602 edition)
Tere,
Mul maal katuse all seisab üks w124 2.0 vabalhingav diisel. Kere roostetas ära, lendas kuusakoski ja mootor alles koos kasti ja sildadega. Seisma jäi starteririkke tõttu, enne seda töötas väga hästi(ca 2a seisnud). Võin starteri sebida ja käima proovida kui soovi.
Andre
Mul maal katuse all seisab üks w124 2.0 vabalhingav diisel. Kere roostetas ära, lendas kuusakoski ja mootor alles koos kasti ja sildadega. Seisma jäi starteririkke tõttu, enne seda töötas väga hästi(ca 2a seisnud). Võin starteri sebida ja käima proovida kui soovi.
Andre
If it ain't broke, don't fix it.... but it's a jeep so always be prepared!
- JeepCheroXJ4x4
- Got ARB and Nitrous?
Saada enda nägemus hinnasoovist?Rene kirjutas:Mul see teema läbi elatud, oli algselt 2.5 66kw, jääb väheks just maanteel ja käru vedada. Kui turbo peale sai, siis oli kohe teine tera. R5 on kahte varianti 2.5 ja 2.9 olemas aga kullakasti eest ei loobu nendest.
2.0 vabalthingav on ca 50kW?AndreTGO kirjutas:Tere,
Andre
Siim 
Cherokee XJ
Cherokee XJ
-
v6sa
2,9 on ilmselt parima kilo/kW suhtega. Väikese viilimise ja kerge temperatuuripetekaga saab sealt ka fööni vahetamata nii 110+ kW kätte. Läbimädananud kere ja elus tehnikaga punnsilmasid saab tonniga, küsitavas seisus tehnikaga isendeid ka soodsamalt.Rene kirjutas:Mul see teema läbi elatud, oli algselt 2.5 66kw, jääb väheks just maanteel ja käru vedada. Kui turbo peale sai, siis oli kohe teine tera. R5 on kahte varianti 2.5 ja 2.9 olemas aga kullakasti eest ei loobu nendest.
R6, eriti neljaklapikaanega isendis on potentsiaali muidugi enam...
OM601 ehk MB alukaanega 2,0 R4 tootis tehaseuuena 55 kW.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
- JeepCheroXJ4x4
- Got ARB and Nitrous?
Tänud asjakohase info eest. uurin nüüd maad väheke pigem R5 kohta. Ootan pakkumisi Ridaviiestele.
Siim 
Cherokee XJ
Cherokee XJ
- isakene
- I know how to fix stuff
Pakun OM611 mootorit Vito 638 bussi pealt, ehk siis turboga 2,2CDI. Konkreetne isend 82 heppa, sama mootor annab ajuvahetusega 122 hp, chippimisega üle 150. Sama mootor teiste pihustite ja ajuga istub Sprinteril, stockis 143 hp. Hetkel on kaubik veel enamvähem komplektne ja mootorit saab käivitada ja proovida.
Ilma immota versioon.
Täiskomplektsena €600.
Ilma immota versioon.
Täiskomplektsena €600.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
-
v6sa
Kui see on tõesti ilma immota versioon, siis on tegemist ilmselt kergeima võimaliku kombinatsiooniga. Tõsi, selle käimaajamiseks jeebulise katlamajas tuleb elektritöid teha... Ikkagi CDI.isakene kirjutas:Pakun OM611 mootorit Vito 638 bussi pealt, ehk siis turboga 2,2CDI. Konkreetne isend 82 heppa, sama mootor annab ajuvahetusega 122 hp, chippimisega üle 150. Sama mootor teiste pihustite ja ajuga istub Sprinteril, stockis 143 hp. Hetkel on kaubik veel enamvähem komplektne ja mootorit saab käivitada ja proovida.
Ilma immota versioon.
Täiskomplektsena €600.