O:haagise piduritega torsioonsilla

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
v6sa
I live off from the mud

O:haagise piduritega torsioonsilla

Postitus Postitas v6sa »

Kuna ahnus võitis :oops: , pean oma lamavoil silda vahetama.

Selleks läheb mul vaja haagise piduritega torsioonsilda, mille kinnituste vahe on ideaalis1820 mm ja kandevõime vähemalt 1350 kg. Parem oleks muidugi 1500 kg, jääks silla poolest varu. Rummud ikka 5x112 poldijaotusele ja piduritel võiks olla automaatvabastus tagurdamiseks.

Huvitaval kombel on Respo kataloogis sobiv sild odavam, kui Tööriistamarketi sarnane. Mõlemad siiski õige mitu sada ühisraha.

Minule pakutav ei pea olema uus. Võib olla kasutatud, võib olla laagri- või piduriveaga. Seda kõike saab hinnaga rehkendada. Oluline on, et kinnituskohtade vahe oleks vahemikus 1810-1830 mm. Avad haagise raamis on juba ovaalsed, seega pole minu lõhutu mitte esimene selle haagise all.

Varastatud ei tohiks samuti olla. :!: Ülekoormusest kõveraksaetud torsioonidega või korduvalt keevitusega lapitud talaga sild mulle huvi ei paku.

Võib pakkuda ka kortsus või paberiteta haagist, millel mulle sobiv sild terve.

Kuna uus sild maksab letihinnas Respo kataloogis 340, siis ei tahaks kasutatud ja teadmata asja eest üle 250 tükist maksta...
Asukoht: kilulinna ümbrus. Aga tegelikult on Eesti väike ja hea pakkumise järgi võin üsna kaugele järele sõita.

Pakkuge siia, PT või sposti vosat@hot.ee peale. Administraatori nõudel ka telefon 5216899.
Viimati muutis v6sa, K Veebr 04, 2015 9:45 pm, muudetud 1 kord kokku.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: O:haagise piduritega torsioonsilla

Postitus Postitas Landy »

Kontakttelefon puudub!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Tere
Kas oled oma probleemile lahenduse leidnud? Ei soovi midagi müüa, endal ka sama probleem tekkinud üleöö. Kusagil siin foorumis oli ka teema torsiooni remondi kohta, aga ei leia. Kernus öeldi, et Eesti piiks teed teevad sildadele haiget ja variandiks vaid uue ost - hinnaga suurusjärk 400 euri. Oleks tänulik kui jagad kogemusi.
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

Teid pole mõtet süüdistada, rumalad ja ahned kasutajad ikka tapavad kärud ära. Minusugused... :oops:

Mina köhisin verd ja lasin Kernu poistel uued alla keerata. Henra sillakinnitus oli säärane, millele otse sobivat täna enam keegi ei müü ja kui juba modifitseerida, siis (teoorias :roll: ) asjatundjatel.

Esialgu olen rahul - ikkagi uued sillad ja pidurid. Aga Tõsised Veod on tegemata, räägime sügisel uuesti. :mrgreen:

Samas ei ole ma lõpuni rahul nende töökultuuriga. Esiteks tõsteti haagist minult küsimata 55 mm (silda ei saanud muidu korralikult kinnitada), kuigi oleks piisanud ka 20 mm tõstest. Teiseks ei ole vaevutud sillakinnituse vaheraami rambipoolseid otsi kaldselt lõikama, mistõttu rambid ei lähe lõpuni pesadesse.

Esimesest pole muud lugu, kui pean haakepea tõstma tiisli alla. See on tehtav ja pole keeruline. Aga see oleks olemata, kui oleks minuga ühendust võetud probleemi ilmnemisel. Sest 20 mm erinevust puhverdaks ma kergesti ära rehvivalikuga, 55 kompenseerimine läheb juba väga huvitavaks.

Samas metallis tehtu on viisakas ja kokkulepitud ajad pidasid. Ning ega päris tähtsusetu ole ka see, et ma sain asjatada väljaspool tööaega naaberkülas, ega pidanud mitut päeva tuksi panema kuhugi Eesti teise serva sõitmise peale.

Ühtlasi on mul üle üks Peitzli 1000-kilone sild EBG 10 U. Teine on utiil. Pidurid tahavad tegemist, trossid vajavad vahetust, laagrid tunduvad korras olema. Torsioonid on väsinud ja vändad pole päris sirged. Poldiring 5x112. 100 € eest olen nõus loovutama 8)
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Vasta

Mine “Bizniz”