Selleks läheb mul vaja haagise piduritega torsioonsilda, mille kinnituste vahe on ideaalis1820 mm ja kandevõime vähemalt 1350 kg. Parem oleks muidugi 1500 kg, jääks silla poolest varu. Rummud ikka 5x112 poldijaotusele ja piduritel võiks olla automaatvabastus tagurdamiseks.
Huvitaval kombel on Respo kataloogis sobiv sild odavam, kui Tööriistamarketi sarnane. Mõlemad siiski õige mitu sada ühisraha.
Minule pakutav ei pea olema uus. Võib olla kasutatud, võib olla laagri- või piduriveaga. Seda kõike saab hinnaga rehkendada. Oluline on, et kinnituskohtade vahe oleks vahemikus 1810-1830 mm. Avad haagise raamis on juba ovaalsed, seega pole minu lõhutu mitte esimene selle haagise all.
Varastatud ei tohiks samuti olla.
Võib pakkuda ka kortsus või paberiteta haagist, millel mulle sobiv sild terve.
Kuna uus sild maksab letihinnas Respo kataloogis 340, siis ei tahaks kasutatud ja teadmata asja eest üle 250 tükist maksta...
Asukoht: kilulinna ümbrus. Aga tegelikult on Eesti väike ja hea pakkumise järgi võin üsna kaugele järele sõita.
Pakkuge siia, PT või sposti vosat@hot.ee peale. Administraatori nõudel ka telefon 5216899.