Veakoodi kustutamine Tallinnas.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Veakoodi kustutamine Tallinnas.
Juhtus siis täna selline asi, et viskas igapäevaliikuril turbolt lõdviku tagant ära ja mootor läks avariirežiimi. Sellises asjad, nagu alati, juhtuvad reede õhtuti ja nüüd veel lisaks jõulud ka veel vahel. Oleks vaja olemasolev veakood kustutada. Auto on sõiduvõimeline ja toetab OBD II süsteemi, täpsemalt Ford Focus 1,6 TDCI. Kummardaksin ja koogutaksin selle eest tükk aega, kes aitaks...
Re: Veakoodi kustutamine Tallinnas.
Tellimine võtab aega, aga tuleviku tarbeks soovitan ühe sellise autosse hankida: http://www.ebay.com/itm/Mini-ELM327-V1- ... 4189c51815
Veakoodi vaatamine ja kustutamine nutitelefoni kaudu käib väga mugavalt.
Ise olen Tartus aga olen kindel, et keegi saab ka Tallinnas sellist laenata.
Veakoodi vaatamine ja kustutamine nutitelefoni kaudu käib väga mugavalt.
Õnneks pole sellist asja siiamaani nagu vaja olnud. Nüüd peab plaanidesse võtma, nii igaks juhuks, et selliseid olukordi tulevikus vältida. Millegipärast juhtuvad asjad üldse siis kui poed juba kinni ja muidu lootusetu.
Kui virumaale peaksid juhtuma siis mul see obd junn on olemas ja tõenäoliselt veakoodi saaks kustutatud...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Asjaga tegeleti vähe, kuid ei olnud piisavalt kanget riista. Mootori veatuli kustus ära, kuid "engine system fault" kiri jäi ikka ette ja mootor avariirežiimis. See veakood vist esinduse rida..
-
Guuru
- Rock Crawler
Külahull kirjutas:Asjaga tegeleti vähe, kuid ei olnud piisavalt kanget riista. Mootori veatuli kustus ära, kuid "engine system fault" kiri jäi ikka ette ja mootor avariirežiimis. See veakood vist esinduse rida..
Räägi mulle kus kandis sa täpsemalt asud ehk saan sind aidata?! ( Pean silmas rajoonilises mõttes)
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Tallinn suht väike ju ja vahemaad pole pikad. Tundub, et jäljed viivad kübemefiltrini, sest selline kood kui "p242f" suvatseb uuesti ilmuda. Imestan vähe, sest ideaalvariandid filtri puhastamiseks on olemas, sest tihtipeale pikad maantee otsad. Igatahes on vaja suht pädevat isikut, kes asja lahendaks.Guuru kirjutas:Külahull kirjutas:Asjaga tegeleti vähe, kuid ei olnud piisavalt kanget riista. Mootori veatuli kustus ära, kuid "engine system fault" kiri jäi ikka ette ja mootor avariirežiimis. See veakood vist esinduse rida..
Räägi mulle kus kandis sa täpsemalt asud ehk saan sind aidata?! ( Pean silmas rajoonilises mõttes)
-
Guuru
- Rock Crawler
Külahull kirjutas:Tallinn suht väike ju ja vahemaad pole pikad. Tundub, et jäljed viivad kübemefiltrini, sest selline kood kui "p242f" suvatseb uuesti ilmuda. Imestan vähe, sest ideaalvariandid filtri puhastamiseks on olemas, sest tihtipeale pikad maantee otsad. Igatahes on vaja suht pädevat isikut, kes asja lahendaks.Guuru kirjutas:Külahull kirjutas:Asjaga tegeleti vähe, kuid ei olnud piisavalt kanget riista. Mootori veatuli kustus ära, kuid "engine system fault" kiri jäi ikka ette ja mootor avariirežiimis. See veakood vist esinduse rida..
Heal ajal ikka juhtus sul see pull. Helistasin omale inimesele ja ta ytles,et ennem yle homset tallinnas, rsk ei ole
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
-
Guuru
- Rock Crawler
olli kirjutas:Tellimine võtab aega, aga tuleviku tarbeks soovitan ühe sellise autosse hankida: http://www.ebay.com/itm/Mini-ELM327-V1- ... 4189c51815
Veakoodi vaatamine ja kustutamine nutitelefoni kaudu käib väga mugavalt.![]()
Oliver?! Sul on tartus koheselt olemas v?
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kas lihtsalt aku juhtme eemaldamine mõneks ajaks ei kustuta Fordil koode ära? USA Fordil küll kustutas ja Chrysleril ka.
Muidugi ma ei tea kas sel masinal ei ole omakorda mingit kavalat süsteemi, et unustab mingid olulised seaded ära kui aku juhe maas käib. Samas peaks ju suht lihtne auto olema.
Muidugi ma ei tea kas sel masinal ei ole omakorda mingit kavalat süsteemi, et unustab mingid olulised seaded ära kui aku juhe maas käib. Samas peaks ju suht lihtne auto olema.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Aku ots sai mingiks tunniks maha võetud. Kasutegur oli 0. Nüüd on jäänud selline mulje, et turbolõdviku lahtitulekuga läks kütusesegu sassi, mis ummistas kübemefiltri, peale mida läks auto avariirežiimi. Suht halliks hakkan minema sellega juba. Nüüd vist ainuke lootus manuaalselt filter tühjaks põletada kui saab, sest veateate olemasolul normaalset põletusprotsessi ei toimu. Kui ei õnnestu, siis tuleb uut filtrit vaadata või olemasolevale kangi tutvustada. Filter ise ja väljaprogemine suht samas hinnaklassis. See kõik vaid veel teooria, sest algatuseks tuleks teha korralik diagnost, millega pääseks süsteemile ligi ja saaks muuta parameetreid. Tavalise skanneriga ei saa kustutada ega muuta antud seisu.
Sama mootoriga volvo v50 puuriti läbi ja ok
olen näinud päris tühjaks tehtud ja aku juures olevale andurile takisti lisamine või siis sisenevale voolikule akvaariumi kraan vahele takistust tegema, mis petab anduri ära.
olen näinud päris tühjaks tehtud ja aku juures olevale andurile takisti lisamine või siis sisenevale voolikule akvaariumi kraan vahele takistust tegema, mis petab anduri ära.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Üks selline mul on küll jah. Vahepeal gaasi poisid ei saanud segu paika, siis oli vaja mõnel korral veakoodid ära kustutada.Guuru kirjutas:Oliver?! Sul on tartus koheselt olemas v?
- helar
- I live off from the mud
Mul Bosch KTS. Võimalik ,et saan ka DPF arvutiga tühjaks põletada.
Esmaspäeval saaksin vaadata.
Esmaspäeval saaksin vaadata.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee