M: Kastikas Betford MÜÜDUD

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
vip001
Fitting 38"

M: Kastikas Betford MÜÜDUD

Postitus Postitas vip001 »

täisraamil kastikas, kast 2.3m, kandevõime 1.1tonni, tühimass 1460kg,tagavedu, 4 käiku, 3 kohta, konks, diisel, plokisoojendus, töötuli, 2 jooksu velge-rehve, kere üle käidud ja uus värv seljas(möödunud sügis), esiklaasis mõra(üv. onud ei norinud), raadio, plastikust suura kastikate akendega(pean nati parandama, sulalumi lõhkus natuke ära), uus kasti sisu(põhi-küljed), ülevaatus okt või nov. 2012. kütusekulu tühjalt sõites 9-10l/100km, määritavad puksid, kardaani, pidurid jm silaosad(nagu veoautol), nipet-näpet vaja tegemist, sõidab vabalt.

Pilt: http://www.okidoki.ee/item/1492402/
Hinnaks 1500.- eurooplast või vahetus bussi vastu
tel. 5253946
must.oz@mail.ee
Viimati muutis vip001, E Juul 09, 2012 12:03 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Paabu I
Got ARB and Nitrous?
Asukoht: Tallinn-lasna 5157923 elisa...56734537 zen kõnekaart

Re: M: Kastikas Betford

Postitus Postitas Paabu I »

Pildi järgi tegu ISUZU KBD-26 euroopa nimega BEDFORD.Realiseerimisel oleks minu poolt varuosadeks 3tk samasuguseid...üks neist 4x4. ja 2,5 tk BEDFORD KBD-25 (kere mudel vanem)
Originaalis on tegu CHEVROLET LUV algusega.

http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_LUV

http://www.google.ee/search?q=chevrolet ... 37&bih=683

Vabandan, kui solkisin teemat. 56734537 zen kõnekaart
Kes kauem magab see vähem sööb... inimene on 4 jäsemega söögitoru.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

See on jah Bedford Isuzu KBD26. Siinkandis liikusid Bedfordi kaubikutest põhiliselt Isuzu põhjal KBD 25 ja 26 ning Opel Rekordi põhjal kinnised Bedford Blitz'id.

Nostalgialaks tuleb peale, kui aparaati näen, nimelt mu esimene lääne diisel oli KBD 25. Seda apastraati meenutan siiani hea sõnaga, väsimatu tööloom, kannatas kõik ära mida ma temaga ette võtsin, tõi igalt poolt välja ja koju ning oli majapidamises ülimalt praktiline riistapuu. C180 mootor oli öko selle kobaka kohta ja pommikindluse etalon. Ainuke viga nagu jaapanlastel ikka, ussitas käes ära ja kui enam kuhugi külge midagi keevitada ei olnud, läks täiesti sõitvana lammutusse...
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

Postitus Postitas amevier »

Ja kabiini mahub 6 erinevast soost inimest, proovitud ja mitte üks kord.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
Kasutaja avatar
vip001
Fitting 38"

Kõik õige, kuid viimases postituses mainitud 6 inimest salongi?? Need peavad siis lapsed või kääbused olema :D
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

vip001 kirjutas:Kõik õige, kuid viimases postituses mainitud 6 inimest salongi?? Need peavad siis lapsed või kääbused olema :D
Nooh :D kuulsaim legend on 8 meest GAZ-51 kabiinis. Seda ise proovinud ei ole, aga EÜE-aegadel mahtus minu sapakasse (968) vajaduse korral 14 studioosust ära ja katsetatud sai seda rohkem kui ühel korral. Bettyga (minu Bedford) sai paar kuud metsas käidud viiekesi ja vajadusel oleks vähemalt ühe juurde pigistanud küll. Tõele au andes, tollal olime kõik vähemalt veerand tsentnerit kergemad... :oops: :mrgreen:
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

vip001 kirjutas:Kõik õige, kuid viimases postituses mainitud 6 inimest salongi?? Need peavad siis lapsed või kääbused olema :D
Või täis tahtmist end siiski piiratud ruumi toppida. Töötab paremini, kui topitavad on vaheldumisi eri soost :twisted:

Kasti mõõdud? Eriti sileda osa laius rattakoobaste vahel?
Lubatud haagise mass piduritega?
M1 või N1 masin?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
vip001
Fitting 38"

Eri soost oleks vist jah teine teema-siis minnakse juba hea meelega :mrgreen:

Kasti pikkus 2.3m(kinnise tagaluugiga siis), laius koobaste vahel oli vist 1m või paar cm vähem....kasti laius 1.5m, N1 kategooria....haagise vedamise massi täpsustan õhtupoole.
Kasutaja avatar
vip001
Fitting 38"

Lubatud haagise mass piduritega?
PiduriteTA 500kg, piduriteGA 950kg
Vasta

Mine “Bizniz”