Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Kivivill, 900 mm lai, 4000 mm pikk ja 50 mm paks, pealt metall võrega. Peaks kuskil 30 rulli olema ja on vist 3 korda 700 kraadi juures kasutatud, ühesõnaga tolmab nats aga garaazi, küüni jne soojustamiseks peaks kärama küll. Pakitud ilusti mustadesse prügikottidesse.
Raha ei taha aga õlu on hea
Asub tallinn ja tel. 56245653
Tallinna piires transport kokkuleppel.
täpsustaks veel, et "mingiaeg" võib olla, kuu, 2, pool aastat... nii, et lähiajal ei pruugi miskit tekkida ja ei tasu soojustamisega oodata aga nii kui miskit tekib annan teada.
max07 kirjutas:täpsustaks veel, et "mingiaeg" võib olla, kuu, 2, pool aastat... nii, et lähiajal ei pruugi miskit tekkida ja ei tasu soojustamisega oodata aga nii kui miskit tekib annan teada.
ei hullu, ka mul kannatab oodata
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
On tekkinud 22 rulli kivivilla millest oleks kiirelt vaja lahti saada. Vill on korra 550 kraadi juures kasutatud!
Ja õlled on rasked, mis sa neist tassid Külmal ajal on ka korralik valge rumm häää !
max07 kirjutas:On tekkinud 22 rulli kivivilla millest oleks kiirelt vaja lahti saada. Vill on korra 550 kraadi juures kasutatud!
Ja õlled on rasked, mis sa neist tassid Külmal ajal on ka korralik valge rumm häää !
Kui peaks jääma järele siis, ma võtaks ülejäänu
Ja õltsi või rummi toon ka!
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
max07 kirjutas: 21 rulli saadaval. Vastu tahaks 400x1500 mm Al rihvel plekki 2(3) mm paksusega ja plokk limonaadi
Rasmus paneks kinni
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
2 korda kasutatud 9 rulli villa nurka seisma jäänud, et hea meelega vahetaks selle saepuru vastu nii 3 suuremat prügikotitäit peenemat puru, mida õlile raputada saaks.
max07 kirjutas:2 korda kasutatud 9 rulli villa nurka seisma jäänud, et hea meelega vahetaks selle saepuru vastu nii 3 suuremat prügikotitäit peenemat puru, mida õlile raputada saaks.