Soov oleks siis XJ 4.0 126kw 89a, bensiini pumpa ehk kellegil vedelemas.. Enda oma läbi ussitanud, sai vähe rohkem tangitud ja tilgad all kohe.
Samas oleks soov esitulesid kui kellegil leidub mõistliku rahaga, enda omadel klaasid mõras mõlemad.
o: cherokee xj 4.0 pudinaid
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
Re: o: cherokee xj 4.0 pudinaid
Vabandust, aga ma pole veel näinud, kuidas saab bensiinipump tilkuda?? Cherol see juu paagis, sul äkki paak mäda, mis tavaline nähtus!renxx kirjutas:Soov oleks siis XJ 4.0 126kw 89a, bensiini pumpa ehk kellegil vedelemas.. Enda oma läbi ussitanud, sai vähe rohkem tangitud ja tilgad all kohe.
Samas oleks soov esitulesid kui kellegil leidub mõistliku rahaga, enda omadel klaasid mõras mõlemad.
Ega ma kõige pädevam pole selles, aga tilgub/imbub sama vigur mis netist leitud pildil: http://i151.photobucket.com/albums/s140 ... GP1498.jpg Seal samalt kõrvalt kus juhtmed ka sinna "pumpa" lähevad. Tõmbasin 15l paagist välja ja siis jäi kuivaks ilusti. Suur 4.0l xj paak üldse on?
Terv.autopal-i esituled saab autospetsialist oü-st ca 10eur.tk.muidugi tellimisel.kohapeal ei ole.paak mahutab minu omal 60l.
autoklaaside vahetus, haagisekonksude paigadus -25%
tel.53524571
tel.53524571
- Bytewize
- Rock Crawler
Minu cherodel on mõlemal paak 75 liitrit.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
ega ma teda päris hingetuks ei ole sõitnud, või siis pump ei võta päris tühjaks.kuskilt kataloogist jäi ka nagu 60 meelde.võin ka eksida.
autoklaaside vahetus, haagisekonksude paigadus -25%
tel.53524571
tel.53524571