O: pisema või rikkis vintsi

Vajad mingit varuosa või varustust maastikuautole, pole probleemi, pane kuulutus ja jää ootele

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

O: pisema või rikkis vintsi

Postitus Postitas kalleo »

Soov osta pisem ja/või pruugitud või koguni rikkis 12V vints. Jõud rohkem kui 1,5 tonni (lbs-ide keeles >3300). Rahalist poolt on 1500 krooni (96€), kallimaid ärge pakkuge. Sobib:
• uus või vähe pruugitud atv vints;
• mõni kobedam vints mootori või elektriosa rikkega;
• jutuks võib tulla ka mehaanilise veaga, kuid korras pooli ja ülekandega (hammakad, planetaar) vintsiromu (detailide lego).
Eelistatud pakkumised Tartu kandist ja teistest lõunaosariikidest. (Pärnu-Paide-Mustvee joonest kõrgemale ei viitsi kaupa vaatama tulla.) Pakkumised PS-i või meilile linn007@hot.ee Tel: 58588744 öösel ja päeval ei vasta.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Re: O: pisema või rikkis vintsi

Postitus Postitas helar »

kalleo kirjutas:
helar kirjutas:Ah ja , avades uue alekoki , meenus mulle ,et laos vedeleb üks atika vints.
Vints ikka veel laos või? Tahab sellest rääkida? Pruugitud või tutikas, nimi, hind...

Samas kui kellelgi veel miski pisemat sorti (>3000 lbs) vints (ja-jahh, sobib ka soodsalt Händimänn) või miskit tiba suuremat mootori/elektririkkega vintsi vedelemas, siis võiks ps-i või meilile märku anda. (Aga raha mul ei ole, nii et üle 1500 eesti krooni ärge küsige.)

Idee ikkagi vints masina taha paigutada. Kas siis raudselt kinni kui mõõtude poolest mahub või miski "kiirliitega" paigaldatavana. Ärge naerge, päris ohvrõudi vintsi pole mul vaja...
Tere, sinu kriteeriumitele vastavat vintsi pakkuda pole.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
Taivo
Rock Crawler

Postitus Postitas Taivo »

helar kirjutas:
kalleo kirjutas:
helar kirjutas:Ah ja , avades uue alekoki , meenus mulle ,et laos vedeleb üks atika vints.
Vints ikka veel laos või? Tahab sellest rääkida? Pruugitud või tutikas, nimi, hind...

Samas kui kellelgi veel miski pisemat sorti (>3000 lbs) vints (ja-jahh, sobib ka soodsalt Händimänn) või miskit tiba suuremat mootori/elektririkkega vintsi vedelemas, siis võiks ps-i või meilile märku anda. (Aga raha mul ei ole, nii et üle 1500 eesti krooni ärge küsige.)

Idee ikkagi vints masina taha paigutada. Kas siis raudselt kinni kui mõõtude poolest mahub või miski "kiirliitega" paigaldatavana. Ärge naerge, päris ohvrõudi vintsi pole mul vaja...
Mul on üks händimänn üle küll. Asub aga Tallinnas, paari nädala jooksul saaksin lõuna poole ka tuua.
Kunagi sai ka kasutatuna ostetud, et lumesahka panna tõstma, aga sain päris vintsi ja seisma ta jäi...
Kui huvi, siis 30 euri ja on sinu, juhtmed värgid on ka olemas kõik...
Kasutaja avatar
monorobot
Fitting 44"

Postitus Postitas monorobot »

Mul on üks händimänn üle küll. Asub aga Tallinnas, paari nädala jooksul saaksin lõuna poole ka tuua.
Kunagi sai ka kasutatuna ostetud, et lumesahka panna tõstma, aga sain päris vintsi ja seisma ta jäi...
Kui huvi, siis 30 euri ja on sinu, juhtmed värgid on ka olemas kõik...
Mul olex huvi, kui on töökorras ja tõmbejõud üle 1T. Juhul kui näen pilti seisukorrast ja see rahuldab, siis tulen ise T-linna järgi. Sobib ?
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Handymanni Tehnilised andmed:
Pilt
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Postitus Postitas kalleo »

Selleks korraks miskit leitud. Minu poolest teema lukku/kustu.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Suletud

Mine “Ost”