Pakkumised teha PS-i, kirjuta postituse alla, mailile: guuru.guuru@mail.ee või joone all olevale kontaktile. Pakkuda võib Üle-Eesti ja kohale tulemine ei ole mingiks probleemiks
O: Pakkuge Soome reg.märgiga maastureid.
Moderaator: Moderators
-
Guuru
- Rock Crawler
O: Pakkuge Soome reg.märgiga maastureid.
Kuna ei viitsi Soome registriga jamada, siis ehk kellegil on pakkuda Soome registris (Soome reg.märkidega)olevat maasturit? Hind võiks jääda kuni 4000 euri kanti. Võib ka remonti vajav olla. PS! Hind ei ole veel päris lagi ja ruumi oleks veel kahele kilole.
Pakkumised teha PS-i, kirjuta postituse alla, mailile: guuru.guuru@mail.ee või joone all olevale kontaktile. Pakkuda võib Üle-Eesti ja kohale tulemine ei ole mingiks probleemiks
Kui telefonis koheselt kätte ei saa, siis palun lisa numbrile 372 ette ja helista uuesti, siis saad mind koheselt kätte!
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
-
jyrgen
- Got ARB and Nitrous?
Re: O: Pakkuge Soome reg.märgiga maastureid.
No tule taevas appi 
Nettiauto.com on selle raha vääringus maastureid täis ja kòigil soome numbrid küljes. Kui keele probleem, siis vali masinad välja, saada mulle kuulutuse ID number ja vòin müüjaga kontakteeruda, mis jäävad mul kodust nii 100 kilsa raadiusesse, vòin ka vaatamas käija. 11.08 on plaanis eestisse tulla, vòin ka ära tuua.
Nettiauto.com on selle raha vääringus maastureid täis ja kòigil soome numbrid küljes. Kui keele probleem, siis vali masinad välja, saada mulle kuulutuse ID number ja vòin müüjaga kontakteeruda, mis jäävad mul kodust nii 100 kilsa raadiusesse, vòin ka vaatamas käija. 11.08 on plaanis eestisse tulla, vòin ka ära tuua.
Enne oli mul aega ja raha,
nüüd on mul ainult
Pajero 2,5tdi, 1990 a. ja ka Ford Maverick 2,7td 1996 a.
nüüd on mul ainult
-
Guuru
- Rock Crawler
@Eelnevale kirjutajale! Tänud vihje eest! Ennem kysin foorumist, kui kusagilt kaugemalt otsima hakkan. Kas sa ei ole kuulnud sellist väljendit,et raha võiks omade sekka jääda, mitte välja rännata?! Mis keelelisse osasse puutub, siis tõesti põtrade keel ei ole mulle kunagist meelt mööda olnud.jyrgen kirjutas:No tule taevas appi
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
-
jyrgen
- Got ARB and Nitrous?
Lihtsalt ütlen suusoojaks, et pikalt eestis viibinud soome autoga vòib sul soomes liigeldes probleeme tekkida, kuna see krdi autovero on siis kindlasti maksmatta, vòi on siis ajutiselt liiklusest eemaldatud.Guuru kirjutas:@Eelnevale kirjutajale! Tänud vihje eest! Ennem kysin foorumist, kui kusagilt kaugemalt otsima hakkan. Kas sa ei ole kuulnud sellist väljendit,et raha võiks omade sekka jääda, mitte välja rännata?! Mis keelelisse osasse puutub, siis tõesti põtrade keel ei ole mulle kunagist meelt mööda olnud.jyrgen kirjutas:No tule taevas appi
Enne oli mul aega ja raha,
nüüd on mul ainult
nüüd on mul ainult
- tuningman
- I live off from the mud
maksmatta veroga tõmmatakse juba tollis kott mõnudega pähe.
oled õnnega koos kui auto alles jääb. kipuvad ära võtma.
oled õnnega koos kui auto alles jääb. kipuvad ära võtma.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016