Mode oled?
567798üksteist
Üldiselt ei näe ma põhjust kohustust enda postitusle telefoninumbrit lisada, kui foorumis on võimalik ühendust võtta privaatsõnumiga. Kel huvi, saadab sõnumi
Parimat,
Peeter
Moderaator: Moderators
Reeglid on kõigile täitmiseks: viewtopic.php?f=55&t=8154
Üldiselt on viisakas enne reeglid läbi lugeda.
… Ja Landy on mode.
Las ta siis olla.totu kirjutas: ↑R Juul 31, 2020 4:01 pm… Ja Landy on mode.
Ma ka ei näe põhjust maanteel 90ga venida aga reeglid on sellised .
Minul pole sellega midagi peale hakata. Kui lugeda viitsiksid, siis oli see lihtsalt näitena välja toodud. Minu arust ei peaks olema avalikus foorumis numbri lisamine kohustuslik, kui saab ka muud moodi kasutajaga ühendust võtta
1) Härra Pets2525, 4x4.ee on eraõigsulik keskkond, mile kasutamise reeglid määrab selle omanik - kasutaja K.Kotkas. Liitudes selle keskkonaga oled aktsepteerind ka siin kehtestatud reegleid ( kui need pole vastuolus seadusega) ja need on täitmiseksPets2525 kirjutas: ↑R Juul 31, 2020 4:25 pmLas ta siis olla.
Oma isiklikku numbrit ei sooviks ma avalikku foorumisse panna sellepärast, et internet pole enam nii turvaline kui vanasti. Ega siis ilma asjata pole A24 portaalis müüja kontaktid varjatud.
Toon näite: Landy numbrit guugeldades leiab et ta on ühe MTÜ ja ühe OÜ liige. Mõlemad on registreeritud Vilde tee aadressile ja julgen oletada, et see on tema kodune aadress. Koos numbri otsimisega ja guugeldamisega võttis see mul aega paar minutit