Ercos kirjutas:Miks siis õnnetusi juhtub rohkem? Vastus on ju ilmselge. Igaüks kes meist rohkem kui kolm aastat rooli keeranud on saab sellest aru. Autosi on juurde tulnud ja INIMESED SÕIDAVAD ROHKEM! Kogu lugu
Olles autoroolis olnud peagi juba 15 aastat

, siis leian ma, et pigem on liiklusõnnetuste kasvu põhjuseks hulk *-isme. (pohhusism, egoism, jne.) Ei mingit teistega arvestamist. Sõidetakse nagu oldaks tee peal üksi.
15 aastat tagasi nii oligi, kui sai kell 5 hommikul kooli lõpupeolt tulles Nõmmelt Koplise sõidetud ÜHE ristmikul piduradmisega, set rohkem lihtsalt liiklust linnas polnud. Praegu on öösel ka kohati tihedam liiklus kui tollal päevasel ajal.
Olen vist VÄGA erandlik inimene/juht, kui pole kordagi joomase peaga rooli roninud või rohkem, kui 20km/h kiirust ületanud .
Olen selle aja jooksul ise osalenud (juhina) neljas liiklusõnnetuses, millest ühes olin süüdlane (libedaga tagant sisse) ja teises tunnistati jagatud süülisuseks (jäin sisekurvis oma autoga väliskurvis oleva veoauto poolahaagise alla). Kahel juhul olen olnud kannatanu. Karistusregister on üsna "õhuke" 2x märgi eiramine, 1x registist kustutatud autoga liiklemine ja 1x jalakäija mitte üle laskmine.
Pole just ingel, kuid liiklushuligaaniks end ei pea ning proovin igal võimlikul juhul olla eeskujulik liikleja ning arvestada kõigi kaasliiklejatega.