H-RV, maastur ja muu jutt
Moderaator: Moderators
Eeeeeee nüüd olen küll vist päris nürimeelne ja kitsarinnaline oma küsimusega, aga kus on see maastik mille tarvis H-RV'l strut bari vaja läheb? Veermik on niigi null, mootor samuti null, seega kurviläbimisest ei maksakski rääkida ja nelivedu on mõõdetav kaasasolevate meeste arvuga autos ja et naine poes piima järel käiks pole ka vaja strut bari. Seega, Conclusion - Mõtetu!
+372 5028488
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
jr. hr-v läks yles/läbi männikul sellistest kohtadest kus pajero-sport tagurpidi tagasi tuli. usu või mitte. see on juba läbi fleimitud teema - kui inimene tahab hr-v'ga maastikule siis peab ta seda ju ka saama. kui inimene tahab strut'i siis peab talle ka vastama - kustkohast otsida.jr kirjutas:Eeeeeee nüüd olen küll vist päris nürimeelne ja kitsarinnaline oma küsimusega, aga kus on see maastik mille tarvis H-RV'l strut bari vaja läheb? Veermik on niigi null, mootor samuti null, seega kurviläbimisest ei maksakski rääkida ja nelivedu on mõõdetav kaasasolevate meeste arvuga autos ja et naine poes piima järel käiks pole ka vaja strut bari. Seega, Conclusion - Mõtetu!
ma siiralt loodan et 4x4 foorum ei muutu tavaliseks <automark>foorumiks kus esimene vastus on kysimusele "imep"
peaksin küll selle postitama jokesse aga ...
http://www.webmasterworld.com/forum19/196.htm
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
OT jätkuks - kui tegu on VW Golf Syncro Country 4x4'ga siis võib ju et isegi juba nimetada.jr kirjutas:Väga OT, aga mäletan et ka Landy sõitis Männikul sealt üles esiveolise WV Golfiga (oli vist), kus redelraamil aeglustiga maasturid tagurpidi alla tulid. Ärme nüüd veel sellepärast Golfi kohe maasturiks nimetama hakka, et seal tihend hea oli.
mrtn minuteada annab igati omale aru mis tyypi maasturiga tal tegu on - pyyab vaid seda oma võimaluste juures parendada. nagu me kõik.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
OT jah, "splititagem" 
Aga kuhu see piir siis tõmmata? Mis on maastur ja mis pole? Mis on kriteeriumiks... Aeglusti olemasolu? Redelraam? Samaaegselt vedavate rataste arv? Minimaalne kliirens?
Ükski neist ei defineeri ju üheselt, mida vaja... võib kohe kontranäiteid tuua...
Nii võtta, on mul ka "ostukorv", sillad lahti ja kaheveoline seega, mida ma siin neliveoliste foorumis piiksun.
Minupoolest kui inimene oma kopikale tõste teeb ja sellega karjamaad pidi sõitmas käib, las kirjutab ja küsib siin...
Nimetaks maasturiks autot, mis on mõeldud või kohandatud või lausa ehitatud maastiku läbimiseks ja mida omanik selleks ka tarvitab? Lexusega juba safaril käidi, mis CR-V peale kästakse uttu tõmmata siis või?
Tanel, lihtsalt kohvi kõrvale aja tapmiseks...
Aga kuhu see piir siis tõmmata? Mis on maastur ja mis pole? Mis on kriteeriumiks... Aeglusti olemasolu? Redelraam? Samaaegselt vedavate rataste arv? Minimaalne kliirens?
Nii võtta, on mul ka "ostukorv", sillad lahti ja kaheveoline seega, mida ma siin neliveoliste foorumis piiksun.
Minupoolest kui inimene oma kopikale tõste teeb ja sellega karjamaad pidi sõitmas käib, las kirjutab ja küsib siin...
Tanel, lihtsalt kohvi kõrvale aja tapmiseks...
tegime pulli, aitab
Defineeritud sai maastur siin foorumis juba selle algusaegadel.
Vedav esi ja tagasild, aglusti ja vahekast peab olema lukustatav või lülitatava nelikveoga. Kere kuju ei mängi rolli, see on nii kui nii vihmavari mootorile ja pigem silmailu.
Seega igasugu Lehused ja muud asjapulgad ... pole midagi teha, aga peata ukse taga kiibitsema, kuniks maasturile omased tükid külge tulevad.
Vedav esi ja tagasild, aglusti ja vahekast peab olema lukustatav või lülitatava nelikveoga. Kere kuju ei mängi rolli, see on nii kui nii vihmavari mootorile ja pigem silmailu.
Seega igasugu Lehused ja muud asjapulgad ... pole midagi teha, aga peata ukse taga kiibitsema, kuniks maasturile omased tükid külge tulevad.
+372 5028488
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
yeah! fleim! 
võrdlus lehhusega on asjakohane, nelivedu on ilmselt sama tark/loll, safaril ka korduvalt käidud, häirib see kedagi?
mis puudutab aeglusti olemasolu nõuet siin foorumis, siis seda ma iseloomustaks tsiteerides udut (http://mrtn.gt.ee/pix/2002/tqhq_talvesa ... ri_16.html), kui sellel lingitud safaril talt keegi küsis, kas tal on aeglusti sees, ta vastas: "ei, milleks?"
meelelahutuslikus mõttes vaadake paari HR-V-safarit (raskusastmelt tunduvalt hullemad kui meie laupäevane linnakate ettevõtmine):
http://mrtn.gt.ee/pix/2002/tqhq_talvesa ... ri_01.html
http://mrtn.gt.ee/pix/2003/tqhq_suvel6pusafari/
jr ja erik, ma ei kavatsegi midagi suuremat ette võtta, need on juba piisavalt lõbusad minu jaoks.
ja üks ajaviiteks treitud video, mis paistaks võimalikult teoreetilise HR-V reklaami moodi.
http://qi.gt.ee/~ztn/offroad_final_small.wmv
võrdlus lehhusega on asjakohane, nelivedu on ilmselt sama tark/loll, safaril ka korduvalt käidud, häirib see kedagi?
mis puudutab aeglusti olemasolu nõuet siin foorumis, siis seda ma iseloomustaks tsiteerides udut (http://mrtn.gt.ee/pix/2002/tqhq_talvesa ... ri_16.html), kui sellel lingitud safaril talt keegi küsis, kas tal on aeglusti sees, ta vastas: "ei, milleks?"
meelelahutuslikus mõttes vaadake paari HR-V-safarit (raskusastmelt tunduvalt hullemad kui meie laupäevane linnakate ettevõtmine):
http://mrtn.gt.ee/pix/2002/tqhq_talvesa ... ri_01.html
http://mrtn.gt.ee/pix/2003/tqhq_suvel6pusafari/
jr ja erik, ma ei kavatsegi midagi suuremat ette võtta, need on juba piisavalt lõbusad minu jaoks.
ja üks ajaviiteks treitud video, mis paistaks võimalikult teoreetilise HR-V reklaami moodi.
http://qi.gt.ee/~ztn/offroad_final_small.wmv
Mennäänx mettään!
Näe, minu vana Bronco on udul.
Hehehehe (Evil smile+handrub) ... Erik, vist peaks tutvustama aeglusti mõtet auto juures. Mul tavaliselt jääb ka koos aeglustiga V8 toorest väändest alati puudu. Viimasel sõidul krt jäin kickdowniga tiba hiljaks ja 2.7T ameerika rauda lihtsalt suri ära kätte pehmel pinnasel. Kui natukenegi rehvil haaret, siis see hoiab ikka suht hästi pinnasest kinni.
Aga ega jah, k.kast ja kõrged ülekanded on nõrga mootori tunnus, seda ma olen alati öelnud
Hehehehe (Evil smile+handrub) ... Erik, vist peaks tutvustama aeglusti mõtet auto juures. Mul tavaliselt jääb ka koos aeglustiga V8 toorest väändest alati puudu. Viimasel sõidul krt jäin kickdowniga tiba hiljaks ja 2.7T ameerika rauda lihtsalt suri ära kätte pehmel pinnasel. Kui natukenegi rehvil haaret, siis see hoiab ikka suht hästi pinnasest kinni.
Aga ega jah, k.kast ja kõrged ülekanded on nõrga mootori tunnus, seda ma olen alati öelnud
+372 5028488
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Ahsoo, hoopis HRV, mitte CRV (sry, tähelepanematuse pärast).
Minuteada koosneb HRV põhja alt suures osas väikeauto Lupo juppidest. Vastupidavus sellele vastav.
PS kodanik tfr käis kunagi Uunosõidul HRV-ga, Landy või keegi teine tähelepanelik foorumlane oskab siia lingi panna kindlasti
Minuteada koosneb HRV põhja alt suures osas väikeauto Lupo juppidest. Vastupidavus sellele vastav.
PS kodanik tfr käis kunagi Uunosõidul HRV-ga, Landy või keegi teine tähelepanelik foorumlane oskab siia lingi panna kindlasti
Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
OT: Käis jah tfr Hrvga Uuno sõidul. Sõitis jänesest üle esirattaga ning jänesele mõjunud tsentrifugaaljõud paiskasid vaese loomakese läbi küljepleki. Vägev auk oli. Kui poleks ise näinud, ei usuks.
Aga ma olen ikka seda meelt ka, et las inimeseloom teeb, mis tahab ja maastur või mitte maastur on rohkem küsimus auto sihtotsarbelisest kasutamisest kui selles, et kas tal nüüd redelraam ja aeglusti on. Teate ju küll, kuidas võistlustel pärast kõige hullemate mudamülgaste läbimise ning rööbastes ukerdamise, leiate eest mõne taadi, kes just äsja on oma 2101-ga läbinud sama tee, et seeni korjata.
Aga ma olen ikka seda meelt ka, et las inimeseloom teeb, mis tahab ja maastur või mitte maastur on rohkem küsimus auto sihtotsarbelisest kasutamisest kui selles, et kas tal nüüd redelraam ja aeglusti on. Teate ju küll, kuidas võistlustel pärast kõige hullemate mudamülgaste läbimise ning rööbastes ukerdamise, leiate eest mõne taadi, kes just äsja on oma 2101-ga läbinud sama tee, et seeni korjata.
2011 TR3 - SMS I / Kukepea III / ASMV 4.
2010 TR3 - Mudakoon 4. / Klaperjaht 11. / Kukepea 6.
2009 GT - Ladoga III / TR2 - ASMV 5.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
2007 TR2 - Mudakoon I / ASMV I
2006 TR2 - Baltic Sea Cup I
2005 TR2 - Eesti Karikasari I
1998 Uunoga ümber Eesti IV
2010 TR3 - Mudakoon 4. / Klaperjaht 11. / Kukepea 6.
2009 GT - Ladoga III / TR2 - ASMV 5.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
2007 TR2 - Mudakoon I / ASMV I
2006 TR2 - Baltic Sea Cup I
2005 TR2 - Eesti Karikasari I
1998 Uunoga ümber Eesti IV
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Ma käisn jah ükskord oma yööautoks oleva tavalisle esikveolise Golf III-ga tanki mäe otsas kinni olevat HRZ-u LR 90-t päästmas. Veidi hirm oli, aga töö sai tehtud.jr kirjutas:Väga OT, aga mäletan et ka Landy sõitis Männikul sealt üles esiveolise WV Golfiga (oli vist), kus redelraamil aeglustiga maasturid tagurpidi alla tulid. Ärme nüüd veel sellepärast Golfi kohe maasturiks nimetama hakka, et seal tihend hea oli.
Varem männikul ka LADA 21023-ga mehetegusid tehtud. Samas sain seal lõdva randmega sildeas liivas sõites oma "tindipleki"(LR S II A) pooltljest jagu.
Samas on Männiku just paras koht kus linnamaasturi "muskleid" näidata ja kõvatada.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi