Transport Soomest, Juukast
Moderaator: Moderators
-
aadu
- Fitting 44"
- Kontakt:
Transport Soomest, Juukast
Ega keegi siinsest rahvast ei lähe lähemal ajal Soome, põhja Karjalasse, kohta nimega Juuka.
Sealse WWW.OFFROADTARVIKE.FI mees räägib, et keegi eestlane läheb sinna rehvide järgi. Koopereeruks???
Sain vintsiostuga kaubale aga äratoomine kipub raskeks muutuma.
Sealse WWW.OFFROADTARVIKE.FI mees räägib, et keegi eestlane läheb sinna rehvide järgi. Koopereeruks???
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Re: Transport Soomest, Juukast
Helista Inseneerile. Tema käib ka pidevalt Soome vahet. Ta hetkel IT tehnoloogiast ära lõigatud ( arvuti andis saba ) ja ei pruugi siia foorumisse ligi pääseda.aadu kirjutas:Ega keegi siinsest rahvast ei lähe lähemal ajal Soome, põhja Karjalasse, kohta nimega Juuka.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
- inseneer
- Legod Varuosadest
Mul naine ostis tutaka läppari 
Olen võrgus jälle
Olen võrgus jälle
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
-
aadu
- Fitting 44"
- Kontakt:
Jep, DPD. Pärast kahte nädalat jägelemist on vintsu lõpuks käes.Paheero kirjutas:DPD abix, Soomest, st väljaspoolt Helsinkit Eestisse kõige odavam transport. Tellima pead Eestist. ...
Muidu tore firma aga kaotasid kauba vahepeal ära. Kurat teab, ütlesid küll, et nende soomepoolse partneri viga aga noh, lõpp hea- kõik hea.
Ei takista vallid, ei takista kraav...
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Nuh ikka juhtub. Mul kaotasid ka ühe kauba ära, lõplikult kohe, pärast maksid küll kinni, kuid neil max hüvitus miski 500 EURi oli. Igal juhul jäin 3,5 keeksuga kahjumisseJep, DPD. Pärast kahte nädalat jägelemist on vintsu lõpuks käes. Surprised
Muidu tore firma aga kaotasid kauba vahepeal ära. Kurat teab, ütlesid küll, et nende soomepoolse partneri viga aga noh, lõpp hea- kõik hea. Smile