Veokad ja muidu suured "kollid" off-roadil

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Paheero
Fitting 38"

Postitus Postitas Paheero »

Selle Urali lähisugulase või isegi eelkäijaga bensumootoriga Zis (või Zil)-iga http://www.hot.ee/koolapoolsaar/019.jpg olen sõitnud mööd Koola poolsaare tundrat. Läbivus on uskumatu... peaaegu samaväärne mis vezdehodil, ainult päris pehmes soos vajub varem läbi.
Kasutaja avatar
Po18
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Po18 »

Mehed kes neid loomasid joota jaksab.Võta oma bensujaam kaasa kui kodust kaugemale sõit on
Paheero
Fitting 38"

Po18 kirjutas:Mehed kes neid loomasid joota jaksab.Võta oma bensujaam kaasa kui kodust kaugemale sõit on
ää sellepärast muretse, neil kütusepaakide maht mootori januga kooskõlas :lol: , maastikul umbes liiter/kilomeeter (kui niigi ökolt õnnestub) 8)
Kasutaja avatar
Po18
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Po18 »

Mis ma öelda oskan rikastel on ikka omad metsas müramise lõbud :D :D
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Po18 kirjutas:Mehed kes neid loomasid joota jaksab.Võta oma bensujaam kaasa kui kodust kaugemale sõit on
khmm...
Ural on varustet Kamaz-i mootori edasiarendusega ja arvestades masse, transmissiooni takistust jm asjaolusid, siis 35-40l/100km on täiesti norm tulemus. Ise olen natuke sõitnud Uraliga, läbivuselt on see üks parimaid saadaolevaid veokaid. Gaz66 on kergem ja parema manööverdusega ja tühjalt parim, aga ei jaksanud ei koormat vedada, ei haaget tirida.
Kole janu on legendiks saanud Ural 375 puhul, mis jagab mootorit LAZ bussiga ja kasutas kallist AI 93 bensiini. 300l paagitäiega sai kehvemal juhul sõita 300km... (-30-40, mootor pidevalt käimas, et ise ära ei külmuks).
Beast
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Beast »

1km/1l? kle, ma olen nõus maksma küll ca 13 eeku et kilt väga rämedat maastikku läbida. :lol:
Paheero
Fitting 38"

Beast kirjutas:1km/1l? kle, ma olen nõus maksma küll ca 13 eeku et kilt väga rämedat maastikku läbida. :lol:
kalaturistina Koolas maksad 5$/km, et mööda tundrat sõita :roll: ....
Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

kamza mootoriga uraliga olen läbi sõitnud paarkümmend tuhat.
keskmselt ikkagi 50/100, puhtalt maanteel parim 40/100.
kasti oli meil pandud ca 1500 kg raudplaat kinnitustega, et masin vähem viskaks, ka 110 oli asfaldil täiesti juhitav kiirus.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

zil 157 (to zisi nimeline) Omab aistevahel ridamootorit, mis pööretega väga ei hiilga. Minu mäletamist mööda oli tehase kulu 57l/100km - tingimusel muidugi, et viicid majandada radika katikuga. Endalgi selline ja ega's see asi naa hull ka ei ole. Igapäev ei pea ju sõitma ja on olemas veel alternatiivsed kütused (gaas, puugaas jne).
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
R969
Fitting 38"

Postitus Postitas R969 »

Kuna onul on kah Zis,ja on ka ise sõidetud siis võin kinnitada,et kui heal teel
50 ga lasta,siis saab 28 l.sajale hakkama.Ja läbivus on ikka nii et midagi hullu.

Lihtsalt "koll"

Postitus Postitas Ville »

Jumal lõi inimesed meesteks ja naisteks, suurteks ja väikesteks, tugevateks ja nõrkadeks; siis sündis siis ilma Samuel Colt ja tegi nad võrdseks.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”