Veokad ja muidu suured "kollid" off-roadil
Moderaator: Moderators
khmm...Po18 kirjutas:Mehed kes neid loomasid joota jaksab.Võta oma bensujaam kaasa kui kodust kaugemale sõit on
Ural on varustet Kamaz-i mootori edasiarendusega ja arvestades masse, transmissiooni takistust jm asjaolusid, siis 35-40l/100km on täiesti norm tulemus. Ise olen natuke sõitnud Uraliga, läbivuselt on see üks parimaid saadaolevaid veokaid. Gaz66 on kergem ja parema manööverdusega ja tühjalt parim, aga ei jaksanud ei koormat vedada, ei haaget tirida.
Kole janu on legendiks saanud Ural 375 puhul, mis jagab mootorit LAZ bussiga ja kasutas kallist AI 93 bensiini. 300l paagitäiega sai kehvemal juhul sõita 300km... (-30-40, mootor pidevalt käimas, et ise ära ei külmuks).
- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt:
kamza mootoriga uraliga olen läbi sõitnud paarkümmend tuhat.
keskmselt ikkagi 50/100, puhtalt maanteel parim 40/100.
kasti oli meil pandud ca 1500 kg raudplaat kinnitustega, et masin vähem viskaks, ka 110 oli asfaldil täiesti juhitav kiirus.
keskmselt ikkagi 50/100, puhtalt maanteel parim 40/100.
kasti oli meil pandud ca 1500 kg raudplaat kinnitustega, et masin vähem viskaks, ka 110 oli asfaldil täiesti juhitav kiirus.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
www.keelutsoon.ee
- tai
- unistus TR nullist
zil 157 (to zisi nimeline) Omab aistevahel ridamootorit, mis pööretega väga ei hiilga. Minu mäletamist mööda oli tehase kulu 57l/100km - tingimusel muidugi, et viicid majandada radika katikuga. Endalgi selline ja ega's see asi naa hull ka ei ole. Igapäev ei pea ju sõitma ja on olemas veel alternatiivsed kütused (gaas, puugaas jne).
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
58021221
Lihtsalt "koll"
Jäi silma eriline maastikukoll!http://www.mobile.de/SIDMT5cjKpkLP-8OvP ... 150141661&
Jumal lõi inimesed meesteks ja naisteks, suurteks ja väikesteks, tugevateks ja nõrkadeks; siis sündis siis ilma Samuel Colt ja tegi nad võrdseks.