Sry mehed, kuna ei viitsinud kõike eraldi välja kirjutada, siis mõtlesin, et kopin Auto24-st teksti (sattus krt punane olemaLR90 kirjutas:... kallimavastu ja ...
Võta naisel kaela ümbert kinn ja sõida vanaga edasi...
...punane met...
ilu pidi olema vaataja silmades
Toyota Land Cruiser 120 Executive
Moderaator: Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Toyota Land Cruiser 120 Executive
- TiitR
Re: M: Toyota Land Cruiser 120 Executive 8 kohta 3,0 D4D 200
Grandiga uuesti sõitma kui lumi maas. Samuti tuli uue X5-e proovisõidu kutse...samuti kui lumi maas lähen (kuigi X5 jääb valikust kindlasti väljanasa kirjutas:Hakkas Grand meeldima või räägiti X5 esitlusel ära?(jõudsin müügiga paar kuud ette)
Tiidu autot võib soovitada küll, kõik katkiminevad jupid on juba katki läinud ja uute vastu ära vahetatud.
P.S Unustasin lisada, et ca. 1,5a. tagasi sai kivitäkke põhjusel Kasko korras ka uus esiklaas.
Oot, kas ma olen õigesti aru saanud, et oled jahimees!?
Millega metsas siis käima hakkad? See länkargi ei mahu puude vahele!
gaz fs 1
- TiitR
Tabasid tegelikult mõtte äraGC kirjutas:Oot, kas ma olen õigesti aru saanud, et oled jahimees!?
P.S ega me autodega väga risusse pole kunagi roninudki. Sellisteks otstarveteks on 2 muud jõudu - ATV ja inimjõud
Siis on hästi!
Mul hakkab vaikselt kopp ette tulema nendest nn. jahimeestest, kes oma riistvaraga uhkeldavad, aga looma toovad metsast ikka välja ühed ja samad mehed,... ei ole neil LC-d, Grände, X-dest rääkimata.
Mul hakkab vaikselt kopp ette tulema nendest nn. jahimeestest, kes oma riistvaraga uhkeldavad, aga looma toovad metsast ikka välja ühed ja samad mehed,... ei ole neil LC-d, Grände, X-dest rääkimata.
gaz fs 1
Ma ei tea, kuidas Tiidul, aga minul põhjustasid antud muudatuse ikka konkreetselt olude muutused. 4-5 aastat tagasi, kui LC120 ostetud sai, olid enamus metsasihte sõidetavad ja ei jäänud auto pärast nüüd küll ükski põder välja vedamata. Tänaseks on olukord selline, et RMK isegi ei mäleta enam maaomaniku kohustust kuivendussüsteemide puhtana hoidmise kohta, eraomanikest rääkimata. Ehk siis võsa on nii suur, et ei kannata enam länkariga langetada - juppide külgeladumine läks liiga kalliks. Tuli osta chero ja Urmaselt rauast stange ja maanteele sõiduauto.GC kirjutas:Siis on hästi!
- TiitR
nasa kirjutas:Ma ei tea, kuidas Tiidul, aga minul põhjustasid antud muudatuse ikka konkreetselt olude muutused. 4-5 aastat tagasi, kui LC120 ostetud sai, olid enamus metsasihte sõidetavad ja ei jäänud auto pärast nüüd küll ükski põder välja vedamata. Tänaseks on olukord selline, et RMK isegi ei mäleta enam maaomaniku kohustust kuivendussüsteemide puhtana hoidmise kohta, eraomanikest rääkimata. Ehk siis võsa on nii suur, et ei kannata enam länkariga langetada - juppide külgeladumine läks liiga kalliks. Tuli osta chero ja Urmaselt rauast stange ja maanteele sõiduauto.GC kirjutas:Siis on hästi!
- TiitR
Enne LC-d oli mul sama olukord, mille poole püüan praegu. Nimelt tavasõitudeks bemm E60 ja metsajaoks Pajero II. Kuid siis arvasin, et peaks kulude minimeerimiseks võtma 2-he auto asemel ühe, millega kannatab siis nv-l metsas käia (jaht pole ju vaid loomade tagaajamine ja surmamine...lisasõõtmine on suurem osa) ja ka vajadusel pangahoone ette parkida - saigi LC valitud. Nüüd jälle alguses tagasi, kuid ilmselt jääb ka teine auto (linna)maasturi klassi (kuna ära harjunud kõrgemal istuma ja ega talviti on linnavahelgi hästi minema saada või naabrimeest tuisuvaaludest läbi sikutadaGC kirjutas:Siis on hästi!
Tegelikult vabandused teema solkimise pärast!
LC on kahtlemata väga hea auto, seda enam kui NP-d enam ei toodeta!
Igasugused rahanäljas maaomanikud, kaasa arvatud riik
suudavad kõik pea peale pöörata!
LC on kahtlemata väga hea auto, seda enam kui NP-d enam ei toodeta!
Igasugused rahanäljas maaomanikud, kaasa arvatud riik
gaz fs 1
Jahile võid osta mu vana l200 kuna läksin just sinu vana teed et kahe asemele vaatasin ühe
- TiitR
Olen avatud igasugusele taolisele pakkumiseleelver kirjutas:Jahile võid osta mu vana l200 kuna läksin just sinu vana teed et kahe asemele vaatasin ühe