Toyota Land Cruiser 120 Executive

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Toyota Land Cruiser 120 Executive

Postitus Postitas TiitR »

LR90 kirjutas:... kallima :D vastu ja ...
Võta naisel kaela ümbert kinn ja sõida vanaga edasi...

...punane met...
ilu pidi olema vaataja silmades :)
Sry mehed, kuna ei viitsinud kõike eraldi välja kirjutada, siis mõtlesin, et kopin Auto24-st teksti (sattus krt punane olema :D ) ja täiustan enda andmetega. Nüüd viga parandatud. Värviks ikka tumehall metallik.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: M: Toyota Land Cruiser 120 Executive 8 kohta 3,0 D4D 200

nasa kirjutas:Hakkas Grand meeldima või räägiti X5 esitlusel ära? :P (jõudsin müügiga paar kuud ette)
Tiidu autot võib soovitada küll, kõik katkiminevad jupid on juba katki läinud ja uute vastu ära vahetatud.
Grandiga uuesti sõitma kui lumi maas. Samuti tuli uue X5-e proovisõidu kutse...samuti kui lumi maas lähen (kuigi X5 jääb valikust kindlasti välja :D ). Aga tänud hea sõna eest. Tõepoolest, kuskil 150..160tuh. hakkas järjest lagunema ja sai autole peaaegu ring juppidega peale tehtud (ei hakka eraldi üles lugema mitu korda esiratta laagreid, pidurisuppordite 100% uuendamine, jne...) :D
P.S Unustasin lisada, et ca. 1,5a. tagasi sai kivitäkke põhjusel Kasko korras ka uus esiklaas.
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

Oot, kas ma olen õigesti aru saanud, et oled jahimees!?
Millega metsas siis käima hakkad? See länkargi ei mahu puude vahele!
gaz fs 1
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

GC kirjutas:Oot, kas ma olen õigesti aru saanud, et oled jahimees!?
Millega metsas siis käima hakkad? See länkargi ei mahu puude vahele!
Tabasid tegelikult mõtte ära :) , plaanis üks vanem kastikas metsa ja muudeks sõitudeks ... krt. teab mida, aga midagi uuemat :D
P.S ega me autodega väga risusse pole kunagi roninudki. Sellisteks otstarveteks on 2 muud jõudu - ATV ja inimjõud 8)
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

Siis on hästi!
Mul hakkab vaikselt kopp ette tulema nendest nn. jahimeestest, kes oma riistvaraga uhkeldavad, aga looma toovad metsast ikka välja ühed ja samad mehed,... ei ole neil LC-d, Grände, X-dest rääkimata.
gaz fs 1
nasa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas nasa »

GC kirjutas:Siis on hästi!
Mul hakkab vaikselt kopp ette tulema nendest nn. jahimeestest, kes oma riistvaraga uhkeldavad, aga looma toovad metsast ikka välja ühed ja samad mehed,... ei ole neil LC-d, Grände, X-dest rääkimata.
Ma ei tea, kuidas Tiidul, aga minul põhjustasid antud muudatuse ikka konkreetselt olude muutused. 4-5 aastat tagasi, kui LC120 ostetud sai, olid enamus metsasihte sõidetavad ja ei jäänud auto pärast nüüd küll ükski põder välja vedamata. Tänaseks on olukord selline, et RMK isegi ei mäleta enam maaomaniku kohustust kuivendussüsteemide puhtana hoidmise kohta, eraomanikest rääkimata. Ehk siis võsa on nii suur, et ei kannata enam länkariga langetada - juppide külgeladumine läks liiga kalliks. Tuli osta chero ja Urmaselt rauast stange ja maanteele sõiduauto.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

nasa kirjutas:
Ma ei tea, kuidas Tiidul, aga minul põhjustasid antud muudatuse ikka konkreetselt olude muutused. 4-5 aastat tagasi, kui LC120 ostetud sai, olid enamus metsasihte sõidetavad ja ei jäänud auto pärast nüüd küll ükski põder välja vedamata. Tänaseks on olukord selline, et RMK isegi ei mäleta enam maaomaniku kohustust kuivendussüsteemide puhtana hoidmise kohta, eraomanikest rääkimata. Ehk siis võsa on nii suur, et ei kannata enam länkariga langetada - juppide külgeladumine läks liiga kalliks. Tuli osta chero ja Urmaselt rauast stange ja maanteele sõiduauto.
:thumb:
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Enne LC-d oli mul sama olukord, mille poole püüan praegu. Nimelt tavasõitudeks bemm E60 ja metsajaoks Pajero II. Kuid siis arvasin, et peaks kulude minimeerimiseks võtma 2-he auto asemel ühe, millega kannatab siis nv-l metsas käia (jaht pole ju vaid loomade tagaajamine ja surmamine...lisasõõtmine on suurem osa) ja ka vajadusel pangahoone ette parkida - saigi LC valitud. Nüüd jälle alguses tagasi, kuid ilmselt jääb ka teine auto (linna)maasturi klassi (kuna ära harjunud kõrgemal istuma ja ega talviti on linnavahelgi hästi minema saada või naabrimeest tuisuvaaludest läbi sikutada :D ja üks ikka ainult metsa.
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

Tegelikult vabandused teema solkimise pärast!
LC on kahtlemata väga hea auto, seda enam kui NP-d enam ei toodeta!
Igasugused rahanäljas maaomanikud, kaasa arvatud riik :( suudavad kõik pea peale pöörata!
gaz fs 1
elver
Mudder

Postitus Postitas elver »

Jahile võid osta mu vana l200 kuna läksin just sinu vana teed et kahe asemele vaatasin ühe
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

elver kirjutas:Jahile võid osta mu vana l200 kuna läksin just sinu vana teed et kahe asemele vaatasin ühe
Olen avatud igasugusele taolisele pakkumisele :D ...ehk viska oma autovärk PS-i.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”