Maasturi pesemise võimalused Tallinnas
Moderaator: Moderators
Maasturi pesemise võimalused Tallinnas
Mis variandid on Tallinnas maasturi pesemiseks, kui endal pesemis võimalust ei ole. Jutt käib võistluselt või safarilt tulnud autost, mis ikka korralikult mudane.
Kas on ka kuskil võimalust, et x summa eest saan ise rahulikult survekaga lobistada ja muda õõnsustest uuristada ja peremees pole pärast pahane sellest, mis maha jääb.
Kas on ka kuskil võimalust, et x summa eest saan ise rahulikult survekaga lobistada ja muda õõnsustest uuristada ja peremees pole pärast pahane sellest, mis maha jääb.
Re: Maasturi pesemise võimalused Tallinnas
Peterburi mnt rekkade pesula oli viisakas maasturite vastu veel natuke aega tagasi.Ja Statoilid ka-kuldpesuga tehakse altpesu ka-mulle pole veel ei öeldud"metsast" tulnud masinaga...Jazzis oleneb kohast-mõni viitsib 3 euro eest auto üle lasta käsisurvekaga, teistes hakatakse joppima...
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Jazz pesulad on ka kõige mudasemad ja jubedamd maasturid nii seest kui väljast aegade jooksul puhtaks pesnud. Pole ka minul olnud harvad need juhused, kus pestakse nii, et mätaste tükke lendab ja pärast roogitakse plati lumelabidaga. Kui juhendada, siis plasevad ka põhjaaluse, koopad ja muud õõnsused ilusti puhtaks. Päris tipptunnil ei tasu küll selise autoga minna, siis on oht teised autod ära määrida ja neil endil ka kiire. Varahommikuti ja hilisõhtuti on neil rohekm aega ja vähem kundesid.
P.S.
Kunagist Nivat pesti näiteks sõiduka hinnga 60 EEK, mina olin rahul.
Kusjuurs seal on isegi TR3-sid aegu tagasi pestud.
P.S.
Kunagist Nivat pesti näiteks sõiduka hinnga 60 EEK, mina olin rahul.
Kusjuurs seal on isegi TR3-sid aegu tagasi pestud.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Millist konkreetset Jazzi tülitama võiks minna sellisel juhul? Kas ülemiste on näiteks OK?
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Mina olen käinud peamiselt Ülemiste ja Paldiki mnt.-l pesulates. Siiani on ka kõige veidramate soovidega hakkma saadud.
Suhtele töödejuhatajaga ja seleta oma soovid ilusti ära ning palu, et peale nende poolset suure sita maha rookimist näitad veel kust ja kuidas lasta.
Suhtele töödejuhatajaga ja seleta oma soovid ilusti ära ning palu, et peale nende poolset suure sita maha rookimist näitad veel kust ja kuidas lasta.
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
Keegi kuskil sellist teenust ei paku, et lähed kohale, võtad ise surveka vooliku ja lobistad oma auto puhtaks? Et siis maksad vee, elektri, ruumi ja surveka eest. Töö teed ise.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Billi soovitatud koht on ok. Isegi neid seal koolitamas käinud
Ainult, et Alansilt tulnud autode peale kirtsutavad nina. Pidada maja pärast lauda järgi haisema
Ainult, et Alansilt tulnud autode peale kirtsutavad nina. Pidada maja pärast lauda järgi haisema
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Täpselt seda ma mõtlesingi. Pärnus on näiteks kaks sellist pesulat, kus ostad pileti ja saad ise siis pesta ja lobistada seal palju ja mida tahad.tyyp07 kirjutas:Keegi kuskil sellist teenust ei paku, et lähed kohale, võtad ise surveka vooliku ja lobistad oma auto puhtaks? Et siis maksad vee, elektri, ruumi ja surveka eest. Töö teed ise.
Ülemiste Jazzis käidud väga porise autoga. Võeti silmi pööritades ilusti töösse ja pesti küllaltki hoolikalt puhtaks, kaasaarvatud rattakoopad jms. Pesula oli seest pärast ikka korralikult mudane ja mättaid täis, ise ei jäänud vaatama ja ootama, mis edasi saab. Aga muidu võib metsaauto lobistamiseks täitsa soovitada küll jah, kui ise pesta ei taha/saa/viitsi. Aastad on paraku näidanud, et sõiduauto pestakse mujal käsipesus soodsamalt puhtamaks.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
Mitme tugriku võrra vaesemaks jäid?
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Ja nii ongiwalkman kirjutas:Ülemiste Jazzis käidud väga porise autoga. Võeti silmi pööritades ilusti töösse ja pesti küllaltki hoolikalt puhtaks, kaasaarvatud rattakoopad jms. Pesula oli seest pärast ikka korralikult mudane ja mättaid täis, ise ei jäänud vaatama ja ootama, mis edasi saab. Aga muidu võib metsaauto lobistamiseks täitsa soovitada küll jah, kui ise pesta ei taha/saa/viitsi. Aastad on paraku näidanud, et sõiduauto pestakse mujal käsipesus soodsamalt puhtamaks.
Kusjuures ajaloo jooksul on minu autot kahes suvalises kohas keeldutud pesemast, kui "liiga musta" ja veel paaris kohas paluti tulevikus mitte enam nii musta autoga külastada. Minu küsimustele "kas te pesete vaid puhtaid autosid?" vastati neis kohtades reeglina boamaole isleoomuliku pilgu ja ketikoera urinaga.
Muda pole ainus mittesoovitav element. Ka tiba verise kastikaga pole linnainimesed enamasti nõus ühes ruujmis olema.
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Minule pole Tulbipesula kunagi ei öelnud, alati on puhtaks pestud. Eks alguses on vaadatud küll, et kus selle autoga käidud on, aga ära pole saadetud. Tean ka sealt neid inimesi, aga olen üsna kindel et nad ei saada võõrast inimest ka ära. Hinna poolest jään vastuse võlgu, kuna maasturit sai seal viimati pestud 2010 kevadel ja ei mäleta enam hinda. Siit võib mingit infot saada http://www.tulbipesula.ee/index.php?page=autopesu .