Mölin ühe vana BJ teemadel

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Marjuline
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Marjuline »

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=29469
mis mootor on peal? kas käivitub/käib?
kerega ei ole ilmselt midagi peale hakata, leidub vähe kohti kuhu kannataks lappi keevitada.
Mis seisukorras on raam? kas pinnarooste? Pudi? auke läbi?
Sillad: seisukord? lukkude olemasolu?

Kui nendele küsimustele kergelt ülevaatlkud vastused oskad anda, tulen vaatama. Aga ilma nendele vastamatagi kaldun arvama, et 15000 on ilmselge liig.

Marjuline.
http://WWW.SEDEO.EE - Päike sinu koduaias!
Aiamööbel, kiiged, aiad, piirded, terrassid.
Tel: 5282338

Chrome doesn't get you home!
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Marjuline kirjutas: Aga ilma nendele vastamatagi kaldun arvama, et 15000 on ilmselge liig.

Marjuline.
Õhtust.
Kedagi ei huvita Teie finantsvõimekus, nädal peale palgapäeva.
Kui Teil on soov antud isend osta, minge kohale, vaadake oma silmaga üle ja andke "õiglane hinnang". Ma saan aru, et Te olete vägagi pädev hindaja, aga antud juhul on tegemist kõige odavama BJ toorikuga, mis viimasel kümnekonnal aastal maha on kuulutatud.

Kui arvestada, et enamuse Eestis odavalt pakutud toorikute korralikult tegemisele kulub summa xx xxx ühikut, siis tooriku hind moodustab sellest vähetähtsa osa.

Mind isiklikult on hakanud ära tüütama sedelid kojamehe vahel a´la: "ostan kohe 20k eekuga ära, uued rehvid peate ainult alla panema", seda enam ei taha selliseid sõnumeid siit leida.

edu,
a, kah BJ-ga.

PS. Telefon on, käed jalad terved, võta kätte ja helista, kui lumest välja ei saa. Mina helistasin.
Kasutaja avatar
Marjuline
Mudder
Kontakt:

Mind isiklikult ei huvita, mida sina isiklikult arvad :wink:

Kui müüja on huvitatud auto müümisest, siis ootan vastusied siia. Kui müüja leiab ostja, kes neid asju ei küsi või küsib neid telefoni teel siis palun, tehke kaupa.

Marjuline

Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Marjuline kirjutas:Mind isiklikult ei huvita, mida sina isiklikult arvad

Marjuline
Modedele aga läheb korda, et mingid greenhornid tühja koha pealt müügi kuulutuste peale kargavad.

Tsiteerides "kõwasid mehi" siis mõtle ja tegutse, kuid ära mölise.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Marjuline
Mudder
Kontakt:

Ärge vinguge siis nii palju, kui ei meeldi, kustutage ära.

Kuid mehed, foorum. Selleks see ju ongi, et asju arutada, küsida, uurida, jagada, kuulutada jne. Mitte aga vinguda kellegi postituse kallal ja selle kallal kui palju tal finantsvõimekust on või ei ole! Või olen ma millestki valesti aru saanud? Või on GREENHORNIDELE mingid teised reeglid siin foorumis?

Kuulutuse autorile: Sry OT pärast.
Mina küsisin konkreetseid küsimusi konkreetse auto kohta. Ootan nendele endiselt vastuseid kui auto veel müüdud ei ole! Kui aga on, siis jäin ilma, juhtub!

Piic!

Marjuline

Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Marjuline kirjutas:Ärge vinguge siis nii palju, kui ei meeldi, kustutage ära.

Kuid mehed, foorum. Selleks see ju ongi, et asju arutada, küsida, uurida, jagada, kuulutada jne. Mitte aga vinguda kellegi postituse kallal ja selle kallal kui palju tal finantsvõimekust on või ei ole! Või olen ma millestki valesti aru saanud? Või on GREENHORNIDELE mingid teised reeglid siin foorumis?

Kuulutuse autorile: Sry OT pärast.
Mina küsisin konkreetseid küsimusi konkreetse auto kohta. Ootan nendele endiselt vastuseid kui auto veel müüdud ei ole! Kui aga on, siis jäin ilma, juhtub!

Piic!

Marjuline
Piic ka minu poolt Marjuline aga kui sa tahad inimesega hinnas läbi rääkida, siis saada talle ps või helista. Seda avalikult tehes on see samamoodi ju lihtsalt hinna kallal vingumine. Mõni hindab rohkem, mõni vähem taolisi uunikume. Foorumi (eriti veel müügiteemas) eesmärk on lihtsalt müüja ja ostja kokku viia, mitte iga kord siia pikk teema maksevõimetest ja turuuringutest tekitada. Sa võibolla pole nii kaua siin olnud aga see paksu verd põhjustav teema on siit juba nii palju läbi käinud, et kõik on sellest lihtsalt väsinud. Seepärast ka sapised vastused!

tervitades ja ikka rahu soovides,
Rommi
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”