Vintsindus
Moderaator: Moderators
Vintsindus
Leidsin sellise lehe http://www.club4x4.ru/club/news/3534.html omal jääb venekeelest natsa puudus. kas keesgi tõlgiks ära milline testitutest siis ikkagi oli kõige parem. Omale tundus et meil suuresti kasutatav Come-Up polegi see parima hinna kvaliteedisuhtega, Või siiski??
Mihkel
- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt:
khm, seal järeldused on antud ikka selles toonis, et venelaste endi Sprut on see kõige mõistlikum valik. (kõige odavam ju ka jne ja uaziku peal ikka see kõikse õigem asi.)
ning, minu arvates annabki vastuse küsimusele see viimane artlikli lause
ning, minu arvates annabki vastuse küsimusele see viimane artlikli lause
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
www.keelutsoon.ee
Mina sain aru, et parim oli ikkagi Warn 9000i, millel ei purunenud midagi. Seisma jäi sellepärast et harjad jäid kinni. Samas anti igati mõista, et Warn Tabor 9k ongi nagu õige Warn, ainult väga nigela mootoriga ja mootori pidi ka saama õigega asendada. Järeldus ostad odava Tabori ja kui ükskord mootor otsad annab asendad õige Warni mootoriga. Ainult ma ei oska öelda kas see on majanduslikult põhjendatud.
- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt:
"midagi muud" asemel peaks olema jah nii mehhaaniline kui hüdro veel. ja siis alles kõik muud...al kirjutas:Pane ikka vana hea mehhaaniline originaal ka loetellu.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
www.keelutsoon.ee