Džigitt pargib...

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

rommi kirjutas: Tundub, sul on ju hullult hinge peal et keegi invaliidi koha ära võttis..
Mu on täiesti ükskõik kas keegi mitteinvaliid pargib invakohal või mitte. Ei ole ka mitte miskit hinge peal.
Kui sina poleks siin teemas haukuma hakanud,poleks ma viitsinud isegi kommenteerida seda teemat.
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

RAMBO kirjutas:
syncro1 kirjutas:Olen selle auto roolis väga heledapäist tibi märganud.

Tahad lähemalt rääkida???
Võibolla tead ja tahad sellest rohkem rääkida.

See jutt,et värv oli kulunud ja märki pole näinud... no kamoon.PIMEDA KOHT EI OLE ROOLIS. Samas ma saan aru,kui satud ühesuunalisele teele/tänaval ja tõesti SEE märk jäi kahesilma vahele kuna sa pead koguaeg jälgima,et sulle otsa,või sa ise kuskile otsa ei sõidaks.. Autol olev märk näitab seda,et juht on alles koolist tulnud.See aga tõestab veel kord seda,et naisterahvad saavadki ilusa,kurva/nukra näoilmejärgi juhtimis õiguse.Need süüdimatud ongi lihtsaeluinimesed,kes arvavad,et nendel on lubatud ja alati antakse andeks,kuna ma olen plondiin.(ei pea siinkohal kedagi konkreetset silmas)
Krt julged teha,julge ka tunnistada.

Kas meie EE. riigis on plondiinidele rohkem lubatud????

Vabandan,kui millegist valesti aru olen saanud.

Piis.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Päkapikk kirjutas: Kolmandaks, Rommi on mulle meelde jäänud üsna mitmes teemas isikuna, kes manitseb teisi kandma paavsti aluspesu, pole paha ju veidi ise verbaalselt molli saada :P
Neljandaks, kas äkki väldiks edaspidi teemasid, et tšigitil ei põlenud tuled ja tšigitt sõitis ülekoormatud haagisega. Kahju, kui aastalõpuballil kõik üksteist tigeda pilguga põrnitsevad.
Väga nõus, olen agaralt sõna võtnud ja seda mitte enam nii tihti :) Verbaalne moll kulub nagunii kõigile vahel ära, oluline on vaid et lõpuballiks nägu korda saaks :) Foorum ei peaks olema koht kus vaen tekib, vaid pigem koht kus see kaob, sellest ka minu "vaen" kogu selle teema vastu.

Lõpetuseks aga sobiks hästi: http://p2rlirax.blogspot.com/2010/07/ka ... rkogu.html
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Ma saan aru et eestlase lemmikroog on teine omasugune kuid-mehed, minge garagesse, valage ämber jahutavat vett pähe ja keerake mutreid. Seda on juba kole kõrvalt jälgida mis siin toimub.

Virgo
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Movistar kirjutas:
rommi kirjutas: Tundub, sul on ju hullult hinge peal et keegi invaliidi koha ära võttis..
Mu on täiesti ükskõik kas keegi mitteinvaliid pargib invakohal või mitte. Ei ole ka mitte miskit hinge peal.
Kui sina poleks siin teemas haukuma hakanud,poleks ma viitsinud isegi kommenteerida seda teemat.
Kuule... võta end kokku mees ja vaata palun selle teema ajalugu!
Alguses olid need pildid täiesti ebasobivas teemas, seejärel tõsteti nad eraldi teema alla (ka. minu postitus). Mis nüüd siis sinumeelest valesti on? Kõik on ju korras.
Tobe ju kui sina teed nt oma auto ehitamisest teema ja mina panen sinna mingi valesti parkiva patroli pildi kommentaariga, et "kes teist see nüüd on?" katsu nüüd aru saada ja vabandused, kuna keesin ennist üle ka jah... lausa piinlik :oops:

rebjata, davaite zit druzno! :cheers
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

Avalik hukkamõistmine on tihti lugu parem õppetund kui trahv näiteks,isegi mõtlen millal juba ette jään kellegi kaamerale,pargin tihti üle joonte ja veitsa viltu täiesti teadlikult,kuna ei viitsi manööverdada,aga inva kohal ei pargi kunagi.
mis see movistar nüüd nii ette jäi,lugesin teema läbi ja normaalsed kommentaarid ju?
aga rommi miks sa nii erutunud oled seal kaugel heaoluriigis,neegrid kiusavad ja sikutavad patsist we :D

Ps! seda invakohta seal comarketi ees vihmase ilmaga on täitsa võimatu märgata.
56157755
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Ei õigusta ega materda kumbagi rindipoolt.

Lisan vaid enda poolt ühe tähelepaneku antud teemal.
Uskuge mind kui ükskord "100 aasta jooksul" peaks sattuma invaparkimiskohale seda kohta tõesti vajav kodanik kuid koht(kohad) on hõivatud "mitte tähelepaneva vahtralehe", "lihtsalt pohhuisti", "jõmmi" või mõne muu sarnase isiku poolt on see väga kurb. Been there, done that!
Rohkem arvestamist teistega Seltsimehed! Peale meie ja meie nabade on ka teisi indiviide siin maamuna peal eksisteerimas.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

kala kirjutas:Avalik hukkamõistmine on tihti lugu parem õppetund kui trahv näiteks,isegi mõtlen millal juba ette jään kellegi kaamerale,pargin tihti üle joonte ja veitsa viltu täiesti teadlikult,kuna ei viitsi manööverdada,aga inva kohal ei pargi kunagi.
mis see movistar nüüd nii ette jäi,lugesin teema läbi ja normaalsed kommentaarid ju?
aga rommi miks sa nii erutunud oled seal kaugel heaoluriigis,neegrid kiusavad ja sikutavad patsist we :D

Ps! seda invakohta seal comarketi ees vihmase ilmaga on täitsa võimatu märgata.
Ei ma ostsin siin omale just eile elu esimese V8 masina ja bens maksab 9-10 kr/l ... krt no võtab ju erutuma. No ja natuke kahju oli ka kui inimene saab load, teeb ühe eksimuse ja siis tõmmatakse kohe avalikult võlla. Internetist ei kao asjad enam nii lihtsalt. Samas sina pääsed ikka puhtalt :D
No tegelt vahet pole enam aga... no kõigepealt oli see ju zuki foorumi teemas ja movistar hakkas saagima, et nii peabki olema. No ma saagisin siis ju vastu nagu ikka eestlasele kohane. Läkski käest ära.

PPS! ja kurat tegelt ma olen kunagi isegi sinna parkinud, jõudsin juba autost välja ka tulla ja vaatasin et tra see parempoolne plats on ka ikka invakas ning parkisin ringi.
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

Rommi, räägi parem, mis head kama on paista olnud sealmaa ;)

Muidugi oleks lahe lugeda ka inimkatsetest usas, kui lähed poodi ja (parkla täis ja ohh imet ... poe sissekäigu juures vabad kohad ja keegi ei pargi seal) pargid invakohale ... tea, kas siis ka naeratavad armsalt :)

Aga usun, et peale seda tatipritsimist siin ei taha keegi lugenutest sinisele alale parkida :lol: seega kindlasti arendav ja kasulik teema ;)

P.S. Artot olla nähtud fotopoes hästi piiikkkka objektiivi silitamas ;)
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

e.p. kirjutas:Rommi, räägi parem, mis head kama on paista olnud sealmaa ;)

Muidugi oleks lahe lugeda ka inimkatsetest usas, kui lähed poodi ja (parkla täis ja ohh imet ... poe sissekäigu juures vabad kohad ja keegi ei pargi seal) pargid invakohale ... tea, kas siis ka naeratavad armsalt :)

Aga usun, et peale seda tatipritsimist siin ei taha keegi lugenutest sinisele alale parkida :lol: seega kindlasti arendav ja kasulik teema ;)

P.S. Artot olla nähtud fotopoes hästi piiikkkka objektiivi silitamas ;)
Ma tekitan uue sarnase nimega teema kohe. Tahtsin pisut küll seda veel edasi lükata, kuna mu laadija raip ei toiminud nende 100 voldises võrgus siin. Näha on siin tõesti palju olnud, tõsiselt kahju et pole saanud pilti teha.
Invakohale kogemata nüüd sa usas ei pargi, lisaks kõikidele kelladele ja viledele jalutab pea iga suurema poe parklas turvamees, kes hoolimata kõigest sulle naeratab ja "good luck" soovib. Parkides invakohale, ilmselt soovitab ta kõigepealt naeratades ära minna, keeldumise korral ilmselt teeb trahvi või laseb maha, ma ei tea.

PPS. Raisk nii pikka ta ikka ei saa, et siiani ulataks :)

Tekitan siis varsti ajaviite alla uue teema, hetkel on kell juba pisut üle keskköö aga no vast midagi jõuan kribada ;)
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

Mikimaal olles ära ületa punast joont, mis eraldab järjekorda ja hetkel teenidatavat persuuni. Nii on see seal. Püüan minagi poe järjekorras seda head kommet juurutada ja mitte eesseisjale selga ronida, kuid seda rohkem minu seljas elatakse. Aga ma ei anna alla... Mõnes kohas lihtsalt aksepteeritakse paikapandud reegleid ja igaüks ei leia vabandusi nende eiramiseks.

Samas on huvitav vaadata topeltmoraali tekkimist. Kuidas tolereeritakse siinses subkultuuris teatud tegevusi ja isikuid, olgu nende teod kuitahes jälgid ja samas kistakse tüli suunanäitamise ja parkimise peale.

Segipööratud teed, mahasaetud puud, ülelastud maaomanikud, rikutud looduskaitsealad, ostetud ülevaatused, ebaseaduslikud ümberehitused - miks te üksteist nende pärast ei löö ?

Kus king pigistab ?

Täna on ilus päev elamiseks. Päike paistab, muru kasvab. Lähen välja ja teen kellegile midagi head. Tulge ka.
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

PSV kirjutas: Segipööratud teed, mahasaetud puud, ülelastud maaomanikud, rikutud looduskaitsealad, ostetud ülevaatused, ebaseaduslikud ümberehitused - miks te üksteist nende pärast ei löö ?

Kus king pigistab ?

Täna on ilus päev elamiseks. Päike paistab, muru kasvab. Lähen välja ja teen kellegile midagi head. Tulge ka.
Ilus tsitaat selle (järjekordse) tatipritsimise lõpetuseks, mille või kelle me siis nüüd järgmiseks ette võtame? :poison
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”