Korralikku altpesu vaja
Moderaator: Moderators
veidi OT aga pärast mingit sõitu triivisin kodu poole ja autol paras s**akiht peal, mõtlesin et põikan pesulast läbi. Kohapeal hakkas mingi soigumine ja jutu lõpuks küsiti 400 krooni "liiga musta" auto pesu eest. Seepeale suundusin survepesurit ostma, nüüdseks ma arvan et mingi paarkümmend "400 kroonist" pesu olen ikka teinud.
rommi
rommi
Viimati muutis rommi, K Apr 26, 2006 5:46 pm, muudetud 1 kord kokku.
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Sikupilli mahub minu mäletamist mööda 2.0 või 2.1 m.Landy kirjutas:Kui kõrge auto sinna sisse mahub? Mul reeglina mure, et LR-id ei kipu parkimismajadesse kõrguse poolest sisse mahtuma.lok665 kirjutas:soovitan julgelt siku pesulat,endal ainult head kogemused
Ega muidu ei teaks aga vend otsustas millalgi sinna oma poolkõrge transitiga alla sõita
to Rommi:
Kes siis puhast autot peseb???
Soigujale näita hinnakirjast kõige odavamat pesu näpuga ja ümise omale nina alla tarbijakaitseteemalisi repliike.
Siiani pole omal sellist probleemi tekkinud, kõik on väga rõõmsad olnud s..tase masina üle.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Sai eile peale Avosõitu suundutud masinat pesema ja sain Jazz-us ebameeldiva üllatuse osaliseks. Kodanikud olid kõige odavama survepesu hinna tõstnud 100 EEk peale.
Ega elu ei lähe kusagil odavamaks, aga ca 40 EEK korraga hinda tõsta on karm.
Kas kusagil linnapääl veel mõni odvama poolse hinnaga pesula paele jazz-i mis hommikul vara ja õhtul poole ööni lahti on? Piisab, kui oskavad survepesuga pealt ja auto alt uhada.
Kas kusagil linnapääl veel mõni odvama poolse hinnaga pesula paele jazz-i mis hommikul vara ja õhtul poole ööni lahti on? Piisab, kui oskavad survepesuga pealt ja auto alt uhada.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Occassion
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Landy kirjutas:Sai eile peale Avosõitu suundutud masinat pesema ja sain Jazz-us ebameeldiva üllatuse osaliseks. Kodanikud olid kõige odavama survepesu hinna tõstnud 100 EEk peale.Ega elu ei lähe kusagil odavamaks, aga ca 40 EEK korraga hinda tõsta on karm.
Kas mitte SRD autopesula Peterburi teel ei ole see kus vennad nühivad 24h
Samas on sel pesulal muidugi suht ehamatav välimus ja sisemus aga kui mujal ei taha käija siis see sobib küll (vähemasti oli aasta tagasi