ATF III vs ATF II

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

ATF III vs ATF II

Postitus Postitas LandLord »

Kas neil on üldse midagi vahet või ega vist suurt vahet pole igaljuhul minu usakale soovitati III aga panin ka lahtist II ja ei ole nagu midagi kahtlast toimunud isegi müüa ütles ,et vahet pole!
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

On küll vahet.Küsimus on viskoosuses vastavalt temperatuurile.Kuidagi pidi võis neid hädakorral asendada kuid tänapäeval kui mõlemad õlid on kättesaadavad ma ei näe küll selleks põhjust.
DIII on sünteetiline ja DII on poolsünt.Seega võib juhtuda veel see,et tihendid ei pea vastu.
Nii,et pane oma liikurisse õige õli sisse ja sõida muretult.

Edu
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

ATF II nüüd sinna kuhu on ATFIII mõeldud küll panna ei tohi. Ja kas sa panid Dexron või Mercon tüüpi õli? GM tahab ainult Dexron tüüpi õli saada. Mõlemad on ATF'id, seega vaja peent kirja õlipurgi pealt hoolega lugeda. Keemilised koostised on väga erinevad!

Kuhu sa selle õli muidu valasid? Automaatkasti? Kui jah siis kohe õli vahetama, sest kettad ja lindid on väga tundlikud valele õlile. Hakkavad lihtsalt läbi libisema kergelt, kuna hõõrdeainete sisaldus õlis pole see mis vaja. Kui aga manuaalkasti või vahekasti, siis jah pole nii hull olukord. Kuigi poolsünti ja täissünti nüüd hea omavahel segada küll pole.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

OT Sry, miks peaks manuaalkasti või vahekasti ATFi panema? Mingi salanipp?

Btw, mul naabripoiss valas oma naise igivanasse Kaatetisse eile automaatkastile liitri Teboili GL-4 peale. Naisele oli küll korduvalt poest kinnitatud, et see on automaadi õli aga naabripoisil jäi kahtluseuss ikkagi sisse. Kahjuks tuli ta mu ukse taha tühja pudeliga ja minu nõuannet kiiremas korras õli välja lasta ei viitsinud ta täita.
Eks näis kaugele sõidab, hommikul teeääres igatahes veel ei olnud.
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kodanik2
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Kodanik2 »

Vahekastis käib enamusel ameeriklastel atf. Samuti olen kohanud, et tehase manuaalid käsivad panna ameeriklastel ka käigukasti atf.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

ATF käib ka Nissani manuaalkastis sees. Õli määrimis- ja taluvusomadused on lihtsalt paremad kui GL4 / GL5.
+372 5028488
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

minul juhtus nii ,et järgmine päev kui olin auto ära ostnud ei tahtnud kohe liikuma hakata. Hakkasin siis õlisi kontrollima ja võta näpust nii mootor kui ka kast tühi. Siis suure ehmatusega valasin kuurist 0,7 l atf sisse ostan seda lahtiselt vaadist siis läksin järgmine päev linna poodi seal soovitati sellele ATF 3. -e kallasin siis veel ühe liitri seda ATF 3. me sisse. Ikka maru vähe ostsin siis veel seda lahtist möödaminnes umbes 0,7 lisasin. Kokku siis 1,4L atf II -te Loodame ,et see kogus 9 L juures suurt kahju ei tee. Täna lähen veel lisan seda III. Loodame ,et suurt kahju ei korralda kuna parem olgu seal veidi II kui ,et mittemidagi.
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Aga kumba sa siis valasid peale? Kas Dexron või Mercon tüüpi õli? Omavahel segada neid ei anna, tõmbab klimpi.
+372 5028488
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Minu salasait http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/select.asp näitab sellele aparaadile sellist
Transmission, automatic 4R55E Capacity 9 liter
Use: Normal
Service intervals:
Check 6 months
Change 48000 km
SynPower ATF
ATF Dexron III/Mercon ATF Type D

Peale valasin ATF Dexron III ja II ma uurin kohe pean HEL AGA ta müüb statoili õlisi vaatides

Imelik ,et šekka oil ikka põleb veel. Ei tea kas peaks ka vahekasti piiluma huvitav kust sinna ligi saab. Lükkan veel mootorile õli veits juurde äkki kustub ära .
Kasutaja avatar
sass
Fitting 38"

Postitus Postitas sass »

Ei taha küll norida aga mis sa jamad niimoodi.Valad natuke üht ja natuke teist ,siis tuli põleb,valan sinna seda ka veel juurde.Kokkuvõttes mitte pudru ja kapsad vaid sült ja kapsad.

Võta kätte ja tee oma autole üks korralik õlivahetuse ring ja mured murtud.
Lihtsalt soe soovitus
Peace :wave
Sander"sass"Pärn,team mudapart,piloot,eesti karikasari 2007 VI koht(TR1).
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Stupiduser kirjutas:OT Sry, miks peaks manuaalkasti või vahekasti ATFi panema? Mingi salanipp?.
Pakuks, et vahekastis on sama õli mis automaatkastis juhuks, kui tihend vahelt läbi läheb ja õlid kokku saavad.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
kaalikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaalikas »

no vist ei ole selle pärast aga mingi nipp seal on,mul oli LC -l ka ostes juba manuaalkastis ATF,aga vahekastis GL-5,proua Corollal on ka manuaalkastis ATF ja teisel pereautol Almeral ka!Ei oska ma ka täpselt öelda miks see nii on!
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Land Rover-i pass ütleb, et ka ATF käib neil manuaalkastis.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

700-sel volvol man. kastis ka ATF.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

sass kirjutas:Ei taha küll norida aga mis sa jamad niimoodi.Valad natuke üht ja natuke teist ,siis tuli põleb,valan sinna seda ka veel juurde.Kokkuvõttes mitte pudru ja kapsad vaid sült ja kapsad.

Võta kätte ja tee oma autole üks korralik õlivahetuse ring ja mured murtud.
Lihtsalt soe soovitus
Peace :wave
eks selle peale ka mõtlen enne suve kõigepealt tahan teada milles häda ja seda A kasti õli ei saa ju nii mõõta ka ,et paned sisse ja korras pean miski aeg ootama ,et torust alla voolaks ja siis jälle käima ja neutraali peale. Õnneks õli hoiatus tuli kustus ära lisasin sinna mootorisse vast 2 l enne kui normi läks. A JA uurisin ,et lahtine ATF II oli ka Dexron tüüpi õli nii,et sellega korras ja sealt öeldi ,et nendel II ja III suurt vahet pole ,et suht ühest mahutist lastakse seda jne. :D
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”