Tsirkus saab läbi?

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Tsirkus saab läbi?

Postitus Postitas Landy »

Eesti üks naljakamid teleprojekte saab(taas) läbi:
http://www.postimees.ee/281006/esileht/ ... 225668.php

Nlajaks, et just novembri ümbrus on aeg, mil kanalid lõpetvad tegevuse (TV1, CITV, PIMP) oma senisle kujul ja küiginendega on olnud seostud üks ja sama mees...
Kusjuurs pull on see, et viimased nädal aega näitab kanal aeg luubis pilti :D

P.S. Kunagi lubasid CITV/PIMP tegelased ka off-roadi oma kanalil suure suuga näitama hakata...
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Re: Tsirkus saab läbi?

Postitus Postitas Indrek »

Landy kirjutas:Eesti üks naljakamid teleprojekte saab(taas) läbi:

Nlajaks, et just novembri ümbrus on aeg, mil kanalid lõpetvad tegevuse (TV1, CITV, PIMP) oma senisle kujul ja küiginendega on olnud seostud üks ja sama mees...

P.S. Kunagi lubasid CITV/PIMP tegelased ka off-roadi oma kanalil suure suuga näitama hakata...
Tegelikult alustavad nad uue kanaliga, muutub nimi ja ka kontseptsioon. Iseasi, mis sellest taas välja kukub. :?
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kusjuures Killandiga on saadud äriasju ajada nii TV1, kui CITV aegadel ja mehe palaane sinna kõrvale on päris vahva kuulata. Kodanik on ambitsioonikas. :wink:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Occassion
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas Occassion »

Landy kirjutas:Eesti üks naljakamid teleprojekte saab(taas) läbi:

Killandi kes seal eelmistes kanalites figureeris on viimase kanali nime taga lihtsalt üks omanikest kes tegelikult suurt midagi ei ole selle jaoks midagi teinud (Raha aga küsib küll iga asja pealt nii et silm ka ei pilgu). Üldse omanike jaoks tundub see olevat lihtsalt üks nii-öelda: teeme veidi tv'd vaatame mis välja tuleb. Pildi seismise kohapealt on tegemist niiöelda hangumisega ehk siis soft mida kasutatakse ei tööta nii nagu see peaks . Sellega seoses on ka pilt selline nagu ta on. Varsti saabub ka uus soft koos uue arvutiga kus seda probleemi ei tohiks esineda aga ei või iial teada. Eks see probleem on muidu olnud algusest peale, et ühel hetkel kiilub kõik kinni ja tuleb reset arvutile teha. aga eks kõik jääb ju alati raha taha ja juhtkonna tahe loeb ka midagi. Aga kanal jah jätkab tegevust kuid siis juba uue nimega ja uuenenud programmiga. Tööd on selle nimel käinud juba 2 viimast kuud. Välja veel suurt midagi ei paista kuid üsna varsti on juba miskit näha ka.
Ja ei ole võimatu, et tulevikus miski 4x4 teema sisse ära mahub. Ise pooldaks küll. Ja kui kellegil on midagi põnevat, huvitavat välja pakkuda võib seda alati teha. Aitan niipalju kui saan omaltpoolt. :wink:
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Occassion kirjutas:Pildi seismise kohapealt on tegemist niiöelda hangumisega ehk siis soft mida kasutatakse ei tööta nii nagu see peaks . Sellega seoses on ka pilt selline nagu ta on. Varsti saabub ka uus soft koos uue arvutiga kus seda probleemi ei tohiks esineda aga ei või iial teada. Eks see probleem on muidu olnud algusest peale, et ühel hetkel kiilub kõik kinni ja tuleb reset arvutile teha.
What a load of BS. RESET, soft, uus arvut.

Misasja ? Sul on kogu saatesüsteem Mpe4 raua kooderi peal, mida sa hämad. Ükski saatekeskus ei võta sind jutulegi soft coderiga...
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Occassion
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas Occassion »

diff kirjutas:
Occassion kirjutas:Pildi seismise kohapealt on tegemist niiöelda hangumisega ehk siis soft mida kasutatakse ei tööta nii nagu see peaks . Sellega seoses on ka pilt selline nagu ta on. Varsti saabub ka uus soft koos uue arvutiga kus seda probleemi ei tohiks esineda aga ei või iial teada. Eks see probleem on muidu olnud algusest peale, et ühel hetkel kiilub kõik kinni ja tuleb reset arvutile teha.
What a load of BS. RESET, soft, uus arvut.

Misasja ? Sul on kogu saatesüsteem Mpe4 raua kooderi peal, mida sa hämad. Ükski saatekeskus ei võta sind jutulegi soft coderiga...
Kõik asjad jooksevad jah arvutist - hetkel DV Avi süsteemis aga varsti Mpeg süsteemis kui uus masin saabub.

Sa vist pole ise enam tänapäeva telesüsteemidega kursis aga saan sinust aru ka, et kui sa sellega ei tegele siis ei saa teada ka.

Kanal 2 on ka peaaegu juba enda asjad kõik arvutisse viinud - Tv3 Ja ETV panevad veel suuremas osas beta pealt aga suund on ikka kõigil arvuti peale. Siis on lihtsam opereerida telejaama.

Nii palju siis harivat juttu :lol:
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

okei. Ma homme lähen vaatan siis uuesti, mis seal räkis vedeleb. Saated on sul jah betadel voi siis avidi serveris, ma pigem sellest osast rääkisin, mis on väljastuses viimane etapp. Aga veelkord, ma lähen jalutan väljastusest läbi ...
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

:bang:

ja KOGU selle topicu seos 4x4-ga???

lukku....
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

mul on vaja möliseda. Pealegi, vaata, siin on meil kirjas, et kõik muu jutt siia, mis mujale ei sobi. Seega ... :)

/kotkas, jätkuvalt telekretiin
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”