Tavotiprits
Moderaator: Moderators
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Tavotiprits
Selline, mis on töökindel. Tööriistamarketi omad miskipärast stabiilsusega ei hiilga, või ma ei oska neid kasutada. Kui on häid soovitusi.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
- Roostekoll
- Fitting 38"
Re: Tavotiprits
Mille osas neil tatipritsidel stabiilsus lonkab?
Mul töö juures töötab nagu antsu viiul
Trolle pole olemas
- TiitR
- I live off from the mud
Tavotipristid ongi vist s*ta kvaliteediga hiilama hakanud? Omal juba 2..3 tk. minema visatud (mingi aja veel toimetavad, kuid suht lühiajaliselt). Ise astusin viimases hädas peamiselt Vene traktori jmt. juppidega tegelevasse asutusse (loe: oligi sõna otsesmõttes mingi garaaž/kaarhall), kust siis soetasin päris veneaegse, kuid uue ja see kestab.Andrus Michelis kirjutas:Selline, mis on töökindel. Tööriistamarketi omad miskipärast stabiilsusega ei hiilga, või ma ei oska neid kasutada. Kui on häid soovitusi.
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Paned balooni sisse esimene pool tuleb välja nagu peab. Täiesti korralikult tühjaks saab mõni üksik. Mõnda moosi ei õnnestugi läbi pritsi välja meelitada. Isiklikult mulle tundub, et vedru ei suuda tuubist määret kolvile korralikult ette suruda. Ma veneaegse harjumusega vend, ei täi poolikut tuubi minema visata. Ega ma muidu poleks kirjutanudki aga üks õhtu naabrimehest veokamees oli kah oma pritsiga hädas. Tal peaks küll asi käpas olema.Roostekoll kirjutas:Mille osas neil tatipritsidel stabiilsus lonkab?
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Hydroscandist (kui õigesti mäletan) sai ligi võetud maksis alla 20.- kergelt sinakat tooni. 5-6 tuubi jagu on tööd teinud ja toimib hästi.
Töö juurde toodi ka mingid tundmatud uued, ühekäe omad veel ja nod tuubid milel peal konservi purgi moodi plekk kaan, ei taha üldse toimida, jubeda meelitamise peale saab määrde kätte, plastik korgiga tuubidest saab kõik kätte, varsti uusi oodata, pidid ka hydroscandist tulema.
Samurai
Düssograafia käes kannatan !
Düssograafia käes kannatan !
-
honkomees
- True Off Roader!
soetasin hiljuti Mahta kütuse poest pritsu, kodus leidsin selle pealt pisikese sissestantsitud Würthi kirja. Siiamaani toimib hästi, kah 5-6 tuubi läbi jooksnud
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
- Roostekoll
- Fitting 38"
Ma ei mässagi nende täitekatega. Prits on tavaline punane punn, mida järgemööda lihtsalt täidan tavotiämbrist, vana hülss on sees. Vedru on tal muidugi tugev, näppe ette jätta ei tahaks. Võimalik, et polegi tööriistamarketi omaAndrus Michelis kirjutas:Paned balooni sisse esimene pool tuleb välja nagu peab. Täiesti korralikult tühjaks saab mõni üksik. Mõnda moosi ei õnnestugi läbi pritsi välja meelitada. Isiklikult mulle tundub, et vedru ei suuda tuubist määret kolvile korralikult ette suruda. Ma veneaegse harjumusega vend, ei täi poolikut tuubi minema visata. Ega ma muidu poleks kirjutanudki aga üks õhtu naabrimehest veokamees oli kah oma pritsiga hädas. Tal peaks küll asi käpas olema.Roostekoll kirjutas:Mille osas neil tatipritsidel stabiilsus lonkab?
Samas kui sitasti olen täitnud ja õhk jääb vahele, siis peab veidi kauem pumpama, et uuesti võtma hakkaks.
Trolle pole olemas
kallimatel on automaatõhutus ka.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
Su avatar nõuab nissani foorumisse sisse logimist...ahto42 kirjutas:kallimatel on automaatõhutus ka.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Peenike ots oleks küll hea asi.
- amevier
Jah, kust saab peenikese otsaga toru/voolikut, kohalikus Tööriistamarketist ma seda ei leidnud? Kõikidele ristidele ei mahu orikas ots vahele.Pleku kirjutas:Peenike ots oleks küll hea asi.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
- helar
Tuleb otsale lihtsalt natuke lihvketast tutvustada ja saab hea.Pleku kirjutas:Peenike ots oleks küll hea asi.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Nissani foorumile tehti mingi rünnak, aga admin pole veel foorumit püsti tagasi pannud. Mul oli avatar seal foorumist lingitud ja see põhjusras anomaaliaid.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Kasutan Würthi kõige kallimat juba üle kolme aasta. Tuube on kastide viisi läbi jooksutatud. Võtsin veel poolemeetrise vooliku ka, pääseb paremini ligi. Paar nädalat tagasi läks otsik katki, sai vahetatud Hydroscandi kallima otsa vastu. Määrdetuubid saavad alati ilusti lõpuni tühjaks, vedru on küllaltgi tugev ja kuuliga õhutus on ka peal. Julgen soovitada küll.
Lisaks on autos veel õhu pealt töötav tünnivariant. Sellel on ikka oluliselt suurem surve, kui ühel käsipritsil üldse olla saab. On paar korda käepidemest edasimineva vooliku puruks löönud, kui mõni nippel ei taha määret sisse võtta.
Lisaks on autos veel õhu pealt töötav tünnivariant. Sellel on ikka oluliselt suurem surve, kui ühel käsipritsil üldse olla saab. On paar korda käepidemest edasimineva vooliku puruks löönud, kui mõni nippel ei taha määret sisse võtta.