TO: Partoli 3.3 D starteri tõmbereleed
Moderaator: Moderators
TO: Partoli 3.3 D starteri tõmbereleed
Läheb vaja Nissan Patrolile 160 kerega 3.3D mootoriga starteri tõmbereleed.
Millise firma oma tasub osta ja äkki keegi soovitab mõnda kohta ka.
Kuna hetkel on seis selline, et tühjade akudega jääb starteri tõmberelee peale ning selle tulemusel olen mitme aku klemmid ära kärsatanud. Kuna pean uued akud autole ostma siis ei tahaks järjekordsetest akudest ilma jääda.
Mihkel
Millise firma oma tasub osta ja äkki keegi soovitab mõnda kohta ka.
Kuna hetkel on seis selline, et tühjade akudega jääb starteri tõmberelee peale ning selle tulemusel olen mitme aku klemmid ära kärsatanud. Kuna pean uued akud autole ostma siis ei tahaks järjekordsetest akudest ilma jääda.
Mihkel
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
- sambla-aadu
- Rock Crawler
Re: TO: Partoli 3.3 D starteri tõmbereleed
Loll saab kirikus ka peksa
Vale asja otsid! Sul on tarvis juhipoolse aku ees olevat suurt releed, mis starterit lülitab.
Vale asja otsid! Sul on tarvis juhipoolse aku ees olevat suurt releed, mis starterit lülitab.
51963080
Eks ma lähen siis homme kirikusse.
Ise püüdsid sa mulle selgeks teha, et starterile on uut releed vaja
Ise püüdsid sa mulle selgeks teha, et starterile on uut releed vaja
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
- isakene
- I know how to fix stuff
Ma natuke mäletan, mismoodi see isend käitus.
Küsimus siis selline, et mil viisil mõjub näiteks pealejäänud starteri pihta antud obadus meeter eemal asuvale starteri lülitusreleele? Nimelt sellisel meetodil see starter aegajalt maha tuli...
Küsimus siis selline, et mil viisil mõjub näiteks pealejäänud starteri pihta antud obadus meeter eemal asuvale starteri lülitusreleele? Nimelt sellisel meetodil see starter aegajalt maha tuli...
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
- sambla-aadu
- Rock Crawler
Sellel autol on peal uus starter tervenisti. Selle relee vahetus aitas-proovitud.
51963080
- isakene
Kui relee vahetuseks läheb, siis väike soovitus: kui seal on väike roheline neljakandiline relee, siis viska see hästi kaugele, mine järele ja viska veel korra. Need vastu sellises kohas ei pea ja kulub neid nagu leiba. Väga hästi sobib hõõgküünla relee, 86+ autodel ongi selline juba tehasest.
Tehke mulle lollile kah selgeks, misjaoks seda eraldi releed starterile veel vaja on? Lihtsalt huvist 
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
- isakene
rt23 kirjutas:Tehke mulle lollile kah selgeks, misjaoks seda eraldi releed starterile veel vaja on? Lihtsalt huvist
-84 autod olidki ilma. Lukupõhi oli püsikulu.
84-86 pandi tehasest tavaline tulederelee vahele. Sai veel hullem, lukupõhi jäi küll terveks, aga releesid läks nagu leiba.
86+ sai korraliku võimsa relee ja probleemid kadusid.
Sama lugu oli lähi/kaugtule ümberlülitiga. -84 oli ilma releedeta, pidevalt lüliti klemmid hakkasid sädelema, läksid kuumaks ja põlesid maha. Järgnevad mudelid said releed, asi paranes. Vähemalt tulelüliti ei kärsanud enam.
Ma ei oska muud pakkuda, kui et 24V kipubki rohkem sädelema kontaktide vahel...
Asi selge. Mul metsapillil puha minema visatud need ja starter otse, muidugi süütelukku kui sellist kah pole.
Jumal tänatud et ma loll ei ole.sambla-aadu kirjutas:Loll saab kirikus ka peksa![]()
Panime Ax-iga minu auto starteri teise Patroli külge ja ohh üllatust. Teeb samat trikki mis minu auto peal. Seega starteri tõmberelee ikkagi õhtul omadega. Ilma eelsüüte küünalt andmata hakkas starter ketrama kus kurat ja peale käivitamisnupu lahti laksmist keris edasi. Aitas ainult massilüliti.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
-
gasuzu
- Got ARB and Nitrous?
Tere
Enda patrolil oli kunagi sama jama. Harutasin tõmberelee lahti ,ketas oli vähe sulanud ,sai relakaga aidatud .Praegu toimib
tehtud umbes 2 aastat tagasi.
Enda patrolil oli kunagi sama jama. Harutasin tõmberelee lahti ,ketas oli vähe sulanud ,sai relakaga aidatud .Praegu toimib
tehtud umbes 2 aastat tagasi.
...hääled minu peas kinnitavad;ma olen täiesti terve!
http://www.youtube.com/watch?v=t8roxM1k02g
Väga lihtne katse: Mihkli starter järgmise Patroli mootori peale ja oh üllatust, ka seal jääb peale (on originaal suured releed).Mihkel89 kirjutas:Jumal tänatud et ma loll ei ole.sambla-aadu kirjutas:Loll saab kirikus ka peksa![]()
Panime Ax-iga minu auto starteri teise Patroli külge ja ohh üllatust. Teeb samat trikki mis minu auto peal. Seega starteri tõmberelee ikkagi õhtul omadega. Ilma eelsüüte küünalt andmata hakkas starter ketrama kus kurat ja peale käivitamisnupu lahti laksmist keris edasi. Aitas ainult massilüliti.
Järelikult on starteriga midagi hämarat.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
-
gasuzu
- Got ARB and Nitrous?
Tere
Ma ei tea kuidas Teil aga minuomal on tõmberelee starteri peal .Enam -vähem selline .
http://www.internetipood.com/et/flintka ... 70-154-01-
Ma ei tea kuidas Teil aga minuomal on tõmberelee starteri peal .Enam -vähem selline .
http://www.internetipood.com/et/flintka ... 70-154-01-
...hääled minu peas kinnitavad;ma olen täiesti terve!
Metsakal too jubin lahtivõetavaks tehtud. Aegajalt läheb s.tt sisse ja ei toimi. Tahab puhastust.