Performance turbiin
Moderaator: Moderators
Performance turbiin
Kuna turbiin on laiali, siis oleks uut vaja. Taastatut ei usalda, originaali ka esialgu ei otsi, soov on natuke tugevam tükk vahele panna.
On soovitusi selles osas, palju võiks olla 33" rattaga metsaautol turbiini stall? Soovitusi kust tellida, et hind ja kvaliteet suhtes oleks? Samas võib ka mõni tarnija pakkumise teha.
Turbiin on lukuga, läheb 46RH kasti otsa, autoks 94a 5,2L Grand Cherokee.
On soovitusi selles osas, palju võiks olla 33" rattaga metsaautol turbiini stall? Soovitusi kust tellida, et hind ja kvaliteet suhtes oleks? Samas võib ka mõni tarnija pakkumise teha.
Turbiin on lukuga, läheb 46RH kasti otsa, autoks 94a 5,2L Grand Cherokee.
Re: Performance turbiin
Minul pole siiani ühtegi sitta kogemust taastatud turbiinidega,tehtud nii traktorite,kui autode omasi,üks traktori oma oli täiesti segamini seest ikka.
Proto
53951597
53951597
Olen kuulnud,et Soomes tehakse, ilmselt Kala oskab vihjeid anda
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
- uputaja
- I live off from the mud
US Partsust saad hea asja. Reps teab mida pakkuda. Võta veic kõrgema stalliga kui originaal- saab parem.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Aga taastatud konkreetselt kus? Endal üks käinud Leedus taastamises. Veel on mul ühe Eesti taastaja kontakt. Olen kuulnud jutte, et Soomes taastamist usaldatakse, aga kus täpsemalt?Praks1 kirjutas:Minul pole siiani ühtegi sitta kogemust taastatud turbiinidega,tehtud nii traktorite,kui autode omasi,üks traktori oma oli täiesti segamini seest ikka.
ei leia seda soome kontakti praegu,aga kastiremontija Imre kaudu saab ka kontakti nendega 5045555 peaks Imre nr olema.
56157755
Ei paku mulle seda ei US ega TOP Parts.uputaja kirjutas:US Partsust saad hea asja. Reps teab mida pakkuda. Võta veic kõrgema stalliga kui originaal- saab parem.
5061111,olen lasknud ka sellel tegelasel teha,kuskil viimsis tegi vist.
Proto
53951597
53951597
Ei viimsi vend taastas täiesti pilbasteks asja,aga tulnud ka soomest mingeid,mida olen alla pannud.
Proto
53951597
53951597
- helar
Ehe kängar. Kas põhjus ka selgus ?
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Põhjust ei ole selgunud.
-
devil22
- Got ARB and Nitrous?
Kasutanud samuti lätlaste teenust. Siiani ülimalt rahul. On olnud ka juhuseid kus eestis ei taheta jutule võtta, et ei anna taastada, aga lätis teevad ära. Lätlastel aasta ka taastatud turbodel garantii ning cargo bussiga saab edukalt saata.
- LR90
Miks ma küll arvan et seal on vesi/jää sees olnud.Trykk kirjutas:Põhjust ei ole selgunud.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS