Tere 4x4 foorumirahvas.
Juba pikemat aega on olnud plaan osta endale hobisõidukiks maastur. Pärast pikemat foorumi lugemist ja targemate nõu kuulamist olen jõudnud järeldusele, et mulle sobivaks sõidukiks on Jeep Cherokee 4.l bensiini mootoriga. Kuna ise autoremondis just "tervam pliiats" ei ole ja pole ka endal sobivat remondi kohta eelistan pigem natuke rohkem maksta, aga tahaks korralikku ja hoitud masinat. Selliste sõidukite hinnad hakkavad umb. 1000 eurost. Ise oleks nõus maksma kuni 2500 eur. Nii et kui kellegil on pakkuda midagi, mis avalikult müügis pole, võib ka siia pakkuda.
Hetkel on endale silma jäänud see sõiduk http://www.auto24.ee/used/816335
Kuna ise Tallinna elanik, aga sõiduk asub Tartus, pole veel jõudnud vaatamas käija. Sellest ka küsimus, et järsku keegi on juba vaatamas käinud ja oskab rääkida, mis on selle konkreetse sõiduki head/vead.
Samuti ootan soovitusi, kus saaks Tartus põhjalikumat kontrolli teha sellele sõidukile.
Jeep Cherokee ostuplaan
Moderaator: Moderators
-
kapitalist
- Rookie
Re: Jeep Cherokee ostuplaan
Täitsa kena masin ju.Kui se jutt seal ka kõik tõele vastab, siis peaks küll olema üle keskmise hea masin.Rehvid, tõste ja muu remont on ju juba ära tehtud-hoiad kuskil 1000 eur-i kokku kui ise hakkad aretama uuele autole millel neid asju veel pole.Nii et jalad kõhu alt välja ja ruttu vaatama(ja ma ei ole selle autoga kuidagi seotud!).
Re: Jeep Cherokee ostuplaan
Tartus on Texas Service nimeline koht asjalik, http://www.tx.ee/
Tõstetud masinatega võiks ka põhja alla pilgu heita, et kuidas see tehtud on,
saab teha odavalt ja saab teha korralikult, vahekasti toimimisele tasuks ka tähelepanu pöörata,
muud vidinad (sh mootor ja käigukast) on levinud ja üsna soodsad kui peaks vahetust vajama.
Tõstetud masinatega võiks ka põhja alla pilgu heita, et kuidas see tehtud on,
saab teha odavalt ja saab teha korralikult, vahekasti toimimisele tasuks ka tähelepanu pöörata,
muud vidinad (sh mootor ja käigukast) on levinud ja üsna soodsad kui peaks vahetust vajama.