Küsimusi Pajero kohta

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
põts
Rookie

Küsimusi Pajero kohta

Postitus Postitas põts »

Olen siin foorumis ka natuke esinenud ja 4x4 veduse ost on ikka siiani päevakorral. Viimasel ajal eelistuste hind on päris jõudsalt tõusnud, aga silmas on praegu selline isend http://www.auto24.ee/used/810821
Olen lugenud selle foorumi praktiliselt otsast lõpuni läbi, kas mõni mees oskab veel häid näpunäiteid jagada sellise masina kohta? Küttekulu ei huvita, moto pidi olema ketiga, super select kast, difrilukud, vana moejoon pole probleemiks. Pigem huvitab see lisa elektriline vedrustus, 2 uksese teel püsivus ja kui palju see "sarjab, pillub, noogutab,hüpleb, ronivus", pean silmas lühikest teljevahet antud pajero kohta, kõrvalistuja kogemus jimni, niva autos, see on ka lühikese teljevahega. Midagi tehnika kohta, nõrgad kohad? Plaan vaatama minna seda autot, et teaks kohe pilgu peale visata vihjetele. Päris igapäeva liikuriks ei ole plaaninud, aga siuke putukas oleks hea 3 autoks :wink:
Suurimad tänud ka juba meestele ette ära.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Soovitan Mitsu alateemad läbi lugeda, päris palju on juttu olnud 2,8td headest ja veadest.
Kasutaja avatar
differ
Fitting 38"

Re: Küsimusi Pajero kohta

Postitus Postitas differ »

põts kirjutas: Pigem huvitab see lisa elektriline vedrustus,
Ma usun, et suuremal osal see el. vedrustus juba tavalisega asendatud.
Mitsubishi Pajero Wagon GLS 2,8TD
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Postitus Postitas Jeepu »

Käisin seda viidatud Pajerot vaatamas. Konkreetne masin minu arvates üpris väsinud. Pildi ja tegelikkuse vahe väga suur. Kõik oli kõhu all otse roostele musta möglaga üle lastud. Proovisõiduni ma ei jõudnudki. Tulin tulema.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”