Soovin tagasisidet GC 3.0 CRD 2007 kohta

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

STT kirjutas:Selliseid ulme numbreid kohtab ikka . Tegelik 3.0 CRD kulu on : Linn ca 15, Linn hangedega 20 (isegi 22 oli vahepeal)puhas maantee soologa 11 , 1
No ma kohe läksin vaatama, hetkel näitab keskmist pea-aegu 12L (viimased sõidud enamasti linnas lühikesed otsad, samas kasutan tihti Defat)... Maanteel saab ka talvel hakkama 9L rahulikult kulgedes ja 9,5L mõõdasõitudega. Ja ometigi on Commanderi tuuletakistus oluliselt suurem, kui Grandil... (mina isegi eelistasin Grandi, aga kallikene soovis suurt ja kandilist)

No võib olla on meil perekond "pehmejalg" :D
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

atdoom kirjutas:
STT kirjutas:Selliseid ulme numbreid kohtab ikka . Tegelik 3.0 CRD kulu on : Linn ca 15, Linn hangedega 20 (isegi 22 oli vahepeal)puhas maantee soologa 11 , 1
No ma kohe läksin vaatama, hetkel näitab keskmist pea-aegu 12L (viimased sõidud enamasti linnas lühikesed otsad, samas kasutan tihti Defat)... Maanteel saab ka talvel hakkama 9L rahulikult kulgedes ja 9,5L mõõdasõitudega. Ja ometigi on Commanderi tuuletakistus oluliselt suurem, kui Grandil... (mina isegi eelistasin Grandi, aga kallikene soovis suurt ja kandilist)

No võib olla on meil perekond "pehmejalg" :D

Sama siin. 100% linnasõit. 11.9 keskmine küttekulu. Kontrollitud üle ka tankimise meetodil + trass linnas hõlmab hommikust Pirita teed. :twisted: Tuttav mees pidas mõnda aega, Hemit, ent loobus, sest ei pidanud tarvilikuks samuti 100% linnasõiduautol 21l /100-le peale tankida.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Diisel on küll ökonoomsem, kuid mulle tundub alati, et ühe diisli korralik remont maksab umbes sama palju, kui aasta aega bensu osta, kas see 160kw on sama mainega kui vanemad diisel-Jeepid ?
Eelmise kere peale paigaldatud 2,7CRD, mida tegelikult siin foorumis paljud kiidavad, on minu tutvuringkonnas küll kehva mainega, kohe mitmel inimesel, mitte ühel õnnetul.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Alari kirjutas:Diisel on küll ökonoomsem, kuid mulle tundub alati, et ühe diisli korralik remont maksab umbes sama palju, kui aasta aega bensu osta, kas see 160kw on sama mainega kui vanemad diisel-Jeepid ?
Eelmise kere peale paigaldatud 2,7CRD, mida tegelikult siin foorumis paljud kiidavad, on minu tutvuringkonnas küll kehva mainega, kohe mitmel inimesel, mitte ühel õnnetul.
Need 2, millest sa räägid on mersu dislad tegelikult...
Ja kas sa mitte 2,7 mersu disla ja 2,8 Itaalia disla mootoried segi ei aja..?!?
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

STT kirjutas:Selliseid ulme numbreid kohtab ikka . Tegelik 3.0 CRD kulu on : Linn ca 15, Linn hangedega 20 (isegi 22 oli vahepeal)puhas maantee soologa 11 , 1 teljelise käruga 15, 2 teljelisega 18 / l 100 km. Komakohti ei loe .Masin eestist uuena ostetud, Silberis hooldatud ja on tehniliselt korras. Ls sai just 120000.
maastikul käimiseks on isegi raamatus kirjas ,et pamperite plastist alaservad tuleb eemaldada. minu omal on pandud rauad ja neid plastikuid üldse ei ole ,saab metsavahele ka keerata.
Sul on auto korrast ära. Mine kuskile teise firmasse hooldama. Selle talvega ei ole ma kesmiseks mitte kuidagi yle 11,5 saanud. Siin on sees igapäevane töölkäimine Lagedi-Haabersti ja nädalavahetuse sõidud Aegviitu käruga buraan peal. Isegi teist maasturit (päris kõrge elukas) konnaga vedades ei ole kulu yle 14,5 tulnud. 2 n tagasi käis naine yksinda Raplas kuna tuiskas ja Passat jäi Lagedil kohe kinni. Tuli tagasi ja kulu oli 8,2, seda tuisanud maanteel (nullisin enne spetasiaalselt) Mina sellist nr-t ei saa kui eriliselt ennast tagasi ei hoia. Suvel maanteel 8,5, kui kiirust ei yleta on täiesti kättesaadav.
Samas vana grand bensiin 4,7 oli kesmine 15-17 vahel.
NB! see ei ole Grandi reklaam!
Plastist alaserv - jätsin raamatu läbi lugemata. Mustjõel karjääris jäi esimene alaserv lihtsalt rataste alla ja siis nägiin, et on eemaldatav. Talvel lumes sõites tuleks see alaserv kindlalt ära keerata.
Lugedes siin foorumist teiste maasturite vigade kohta tekib tunne, et kestab hästi ja nelikveo skeem on parim ja muretum igapäevaseks kasutamiseks meie tingimustes. Analoogne skeem on veel Volvo XC-90-l aga vot see auto sai Saksa töökodade hinnagul päris hävitava hinnangu ja nende mootorid on veel suhteliselt jõuetud
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

atdoom kirjutas:Need 2, millest sa räägid on mersu dislad tegelikult...
Ja kas sa mitte 2,7 mersu disla ja 2,8 Itaalia disla mootoried segi ei aja..?!?
Olen täitsa teadlik, et mersu mootorid ja sellesama 2,7 CRD-ga tegu, paraku need nii muretud vist ikka ei ole. Olen muidu WK kerega diisliga ka sõitnud, seesama 160kw, jõudu tundus olevat, kuid pean veel ikka plusse ja miinuseid kaaluma, enne kui diisli endale ostan, siiamaani kõik autod ainult bensukad olnud.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Alari kirjutas:kuid pean veel ikka plusse ja miinuseid kaaluma, enne kui diisli endale ostan, siiamaani kõik autod ainult bensukad olnud.
Mina räägi Silberi mehaanikutega....

Viska ka siia üles 3.0 mesru disla miinused?
See suht uus mootor, äkki saaks ka targemaks:)

Ainuke probleem, mida mina kuulnud olen on turbo tihend, mis tahab ehk 60.000 tagant vahetamist..., õnneks see ei maksa mingit varandust.
Samas see võib ka soetud olla (kehva) õliga ning pika õlivahetus tsükliga..., see on vaid oletus.

Mis puututab 2.7, siis nendel olen kuulnud probleeme külmaga käivitamisel..., endal kogumus puudub.
Viimati muutis atdoom, N Veebr 10, 2011 5:05 pm, muudetud 1 kord kokku.

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

atdoom kirjutas: Viska ka siia üles 3.0 mesru disla miinused?
See suht uus mootor, äkki saaks ka targemaks:)
Ma pidasin silmas rohkem diislit üleüldiselt, mitte konkreetse mootori miinuseid WK kerel, ma pole lihtsalt veel eriti kindel, et see mõningane sääst kütuselt end ära tasub, sest läbisõit on aastas 10-15 000, V8 Hemiga sõit on aga klass omaette. 8)
UlvarM
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas UlvarM »

Kas tõesti on hooldused 1000-1300 euri (15-20 kilo EEK)nagu walkman kirjutab?
Tööl: 4 x Wärtsilä 9L46 (41200 kW)
Kodus: Toyota LC 120 (127 kW)
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

UlvarM kirjutas:Kas tõesti on hooldused 1000-1300 euri (15-20 kilo EEK)nagu walkman kirjutab?
Silberis on see tõesti nii. Kui aga autol garanatii läbi ja liisingfirma lepinguga ametliku esinadaja kylastamist tingimuseks ei tee, siis leiab kinldasti soodsmaid ja ka mõnes asjas isegi pädevamaid kohti. Silber on tyypiline suurfirma, kus rangelt reeglid ja hinnad paigas. Samas on näiteks mingi elktrilise vea leidmine neile yle jõu käiv ja siis kärutavad teenuse hinna tegelikult tehtud tundide järgi.
US-Partsis saad näiteks hinna ette kokku leppida, kui tead mida vaja teha ja selleks see hind ka jääb. Jupid ka seal poole soodsamad. Tegemist ei ole originaaljuppidega aga loodame, et kestavad. Igal juhul annavad neile juppidele ka garantii.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
UlvarM
Got ARB and Nitrous?

Aga mida oskate Ameerika Auto kohta öelda ?
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

ivan kirjutas: Silberis on see tõesti nii.
Naise auto kohustuslik hooldus sai läbi, kui omanikuks saime.
Tekkis kohe sportlik huvi..., mida seal selliste arvete eest hooldada annab?
Oma masinaparki hooldan ise... ja isegi siis, kui kohe ei oska teen 99% pigem ise:) Tuleb odavam ja mis peamine raudselt parem... nagu elu on näidanud.
Põhiline tõrge on enamasti koht, kus seda rahulikult teha saaks... eriti just talvel. Noh muidugi see... naisele ei meeldi, et ma oma autot kogu aeg ehitan ja tema omaga sõidan;)

Chang Ying-Yue
UlvarM
Got ARB and Nitrous?

Ärge maha lööge aga kuidas ma tunnen ära Overlandi varustusega auto. Või äkki keegi oskab anda linki, kus on näiteks Limited vs Overland varustustase.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Grand_Cherokee

The Overland (appropriated after the former Jeep parent, Willys-Overland) was the top-of-the-line alongside the Limited the 4.7 L High Output engine V8 debuted as the standard motor. Alongside a wealth of standard features such as plusher interior trim with "Overland" badging, mid-2003 came a revised strong black two-tone trim interior. Front and side-curtain airbags, an Infinity sound system with 10-disc changer, heated/power front seats, integrated rock rails, power sunroof, wood/leather steering wheel and 17-inch alloy wheels were also standard.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

a kus ma tean, mis mul on? :roll:
tean vaid seda, et on 2.7 crd diesel :P
teex yhe zuicu
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”