STT kirjutas:Selliseid ulme numbreid kohtab ikka . Tegelik 3.0 CRD kulu on : Linn ca 15, Linn hangedega 20 (isegi 22 oli vahepeal)puhas maantee soologa 11 , 1 teljelise käruga 15, 2 teljelisega 18 / l 100 km. Komakohti ei loe .Masin eestist uuena ostetud, Silberis hooldatud ja on tehniliselt korras. Ls sai just 120000.
maastikul käimiseks on isegi raamatus kirjas ,et pamperite plastist alaservad tuleb eemaldada. minu omal on pandud rauad ja neid plastikuid üldse ei ole ,saab metsavahele ka keerata.
Sul on auto korrast ära. Mine kuskile teise firmasse hooldama. Selle talvega ei ole ma kesmiseks mitte kuidagi yle 11,5 saanud. Siin on sees igapäevane töölkäimine Lagedi-Haabersti ja nädalavahetuse sõidud Aegviitu käruga buraan peal. Isegi teist maasturit (päris kõrge elukas) konnaga vedades ei ole kulu yle 14,5 tulnud. 2 n tagasi käis naine yksinda Raplas kuna tuiskas ja Passat jäi Lagedil kohe kinni. Tuli tagasi ja kulu oli 8,2, seda tuisanud maanteel (nullisin enne spetasiaalselt) Mina sellist nr-t ei saa kui eriliselt ennast tagasi ei hoia. Suvel maanteel 8,5, kui kiirust ei yleta on täiesti kättesaadav.
Samas vana grand bensiin 4,7 oli kesmine 15-17 vahel.
NB! see ei ole Grandi reklaam!
Plastist alaserv - jätsin raamatu läbi lugemata. Mustjõel karjääris jäi esimene alaserv lihtsalt rataste alla ja siis nägiin, et on eemaldatav. Talvel lumes sõites tuleks see alaserv kindlalt ära keerata.
Lugedes siin foorumist teiste maasturite vigade kohta tekib tunne, et kestab hästi ja nelikveo skeem on parim ja muretum igapäevaseks kasutamiseks meie tingimustes. Analoogne skeem on veel Volvo XC-90-l aga vot see auto sai Saksa töökodade hinnagul päris hävitava hinnangu ja nende mootorid on veel suhteliselt jõuetud
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.