Kuskohast osta termolülitit

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Kuskohast osta termolülitit

Postitus Postitas karu »

73 -el ees kaks elektrilist jahutusventilaatorit, ühe tahaks panna automaatselt lülituvaks, teist lülitaks salongist nupust. Et automaatselt lülituks, tahaks panna mootori ja radiaatori vahele lõdvikusse metalltoru ning sinna termolüliti mis siis hakkaks seda ühte ventilaatorit sisse lülitama ca 90 kraadi juures.
Küsimus, kuskohast seda termolülitit saaks osta, äkki keegi jagab kogemusi.

Üks mittetöötav mul on selline, hea kui saaks samasuguse, et ei peaks uut pesa tegema.
termolüliti.jpg
termolüliti.jpg (17.47 KiB) Vaadatud 3424 korda
Tel 56224693
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Re: Kuskohast osta termolülitit

Postitus Postitas karu »

jaan mmc kirjutas:Kui näidis olemas on lihtne, identifitseeri see (googelda peal olevaid numbreid-koode) kui ei õnnestu, küsi mõnest autopoest. Ja kui tahad töökindlat asja hangi originaaltootja lüliti. Igasugu FAI-de jms. võid lõpetada keeva mootoriga.
Ei no tänan aga ma ootangi pigem teiste kogemusi, et millist kasutada, niisama saab tõesti autopoest osta.
Tel 56224693
vanaisa
Fitting 38"

Postitus Postitas vanaisa »

Hydroscand vanasti kauples nendega
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Astud näiteks Forsi uksest sisse ja küsid, perse lähevad sellepärast, et ei raatsita releesi kasutada.
Samuti jääb arusaamatuks, miks üks aut ja teine sund?
Lihtsam kolmeastmeline lüliti, üleval automaat, keskel väljas ja all sund. Edasiarendus, 2 tuld salongi kumbagi vendi ahelast, näed millal järgi ja kas mõlemad, või kaitse läbi jne.
Veelgi Edasiarendus, osta näiteks 3 otsaga andur ja saad kolmandast ülekuumenemis tule teha.
Proto
53951597
Kasutaja avatar
MetsaVikat
Rock Crawler

Postitus Postitas MetsaVikat »

Siguli oma on suhteliselt, ma ei tea kas lollikindel saab õelda, aga madala lülitus tempiga. Tänapäeva autodel see suht kõrge ca 97 kraadi, no eks neid kraade ole igasuguseid. Siksi oma peaks olema 92 äkki? Võin eksida. Ei maksa ta pea midagi. Rookombaini peal siin kasutanud ja töötab edukalt.

Terv. Villu
Villu
Tel: 53-36-59-98
https://www.facebook.com/1uazfe/
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Praks1 kirjutas:Astud näiteks Forsi uksest sisse ja küsid, perse lähevad sellepärast, et ei raatsita releesi kasutada.
Samuti jääb arusaamatuks, miks üks aut ja teine sund?
Lihtsam kolmeastmeline lüliti, üleval automaat, keskel väljas ja all sund. Edasiarendus, 2 tuld salongi kumbagi vendi ahelast, näed millal järgi ja kas mõlemad, või kaitse läbi jne.
Veelgi Edasiarendus, osta näiteks 3 otsaga andur ja saad kolmandast ülekuumenemis tule teha.
Üks aut sellepärast, et üks suudab norm oludes radika ära jahutada ja üks võtab vähem voolu ning undab ka poole vähem, teise lülitan käsitsi sisse kui karmiks läheb
Tel 56224693
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

MetsaVikat kirjutas:Siguli oma on suhteliselt, ma ei tea kas lollikindel saab õelda, aga madala lülitus tempiga. Tänapäeva autodel see suht kõrge ca 97 kraadi, no eks neid kraade ole igasuguseid. Siksi oma peaks olema 92 äkki? Võin eksida. Ei maksa ta pea midagi. Rookombaini peal siin kasutanud ja töötab edukalt.

Terv. Villu
Kuskohast sa selle ostsid?
Tel 56224693
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

https://www.ladu24.ee/img/t/b/0108/1085795.jpg Selline mul cherol kasutusel :D Ladu24 vaata ,,Audi b4 lüliti.
Janar73
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Janar73 »

kkaaleste
True Off Roader!

Postitus Postitas kkaaleste »

Fixuses 08 või 09 oma, ise kasutan ja toimib.
Kasutaja avatar
usamosse
Fitting 38"

Postitus Postitas usamosse »

laurz kirjutas:https://www.ladu24.ee/img/t/b/0108/1085795.jpg Selline mul cherol kasutusel :D Ladu24 vaata ,,Audi b4 lüliti.
Näib kaval variant olema, sest saab kahte tempi valida. Kas panid chero anduri asemele - st et mehaaniliselt sobis otse vahetada (keere ja diam.)? Mul just mõtted käivad et 4L mootorile teine elektrivent aktiveerida (teine vent on reisijana peal juba sügisest aga polnud seni vajadust).
Kasutaja avatar
MetsaVikat
Rock Crawler

Postitus Postitas MetsaVikat »

karu kirjutas:
MetsaVikat kirjutas:Siguli oma...
Terv. Villu
Kuskohast sa selle ostsid?

Mina sain kohalikust siguli poest(hiiuma), neti poodi ei oska nii soovitada, ilmselt kui ringi tuhnida, leiab.

Terv. Villu
Villu
Tel: 53-36-59-98
https://www.facebook.com/1uazfe/
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

usamosse kirjutas:
laurz kirjutas:https://www.ladu24.ee/img/t/b/0108/1085795.jpg Selline mul cherol kasutusel :D Ladu24 vaata ,,Audi b4 lüliti.
Näib kaval variant olema, sest saab kahte tempi valida. Kas panid chero anduri asemele - st et mehaaniliselt sobis otse vahetada (keere ja diam.)? Mul just mõtted käivad et 4L mootorile teine elektrivent aktiveerida (teine vent on reisijana peal juba sügisest aga polnud seni vajadust).
Ei. lõdviku vahele panin.
Kasutaja avatar
eerik2
Fitting 44"

Postitus Postitas eerik2 »

Selle mõõduga on ka veokatel-bussidel. Mul audil näiteks volvo bussi oma, neid nii kahe kui kolme klemmiga. Ikaruse oma sobis ka. Igaljuhul valik on lai sobiva leidmiseks.
F-250XLT 7,3D
Kasutaja avatar
Alllu
Fitting 44"

Postitus Postitas Alllu »

Ma ostsin atv oma. (Cfmoto) 88 kraadipealt lülitab. Töötab ei kurda. 14 euri oli vist
Y61 GU4 matkakas & TerranoPatrol võistluseks
Vuran Offroad Team - Vuran.ee
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”