Selline mõtte !!!

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

kolks
Fitting 38"

Re: Selline mõtte !!!

Postitus Postitas kolks »

Mis mõte on küsida nõu kui sa seda kuulda ei võta. Olen ka kunagi omast lollusest omanud antud mootoriga autot. Kui lasid talle remonti teha, siis varsti saad uuesti lasta remontida. Antud autoga saad poes saia järel käia. Muidugi kui ennast poe kõrvale vintsima ei pea. See mootor mitte ei kannata kuuma vaid ei kannata isegi sooja. Mis mõte on ehitada omale liftitud pill ui mootor ei kannata seda lifti sihtotstarbekalt kasutada. Ainuke põhjus vist et asvalteeritud tänaval silma paista. Esmajärjekorras miilitsatele muidugi. Ametlikku tänavalegaalset ümberehitusluba ei anna sulle siin riigis selle auto jaoks mitte keegi.

Soe soovitus: Kuula eelpool antud soovitusi meestelt kes on nende asjadega seotud juba aastaid(mina ei kuulu nende hulka)
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
airport
Rock Crawler

Postitus Postitas airport »

Ütle siis mulle , miks see mootor siis ei kannata ? Mis tall läheb katki ? Kõik ainult räägivad et halb mootor , midagi konkreetselt keegi ei oska öelda !
kolks
Fitting 38"

airport kirjutas:Ütle siis mulle , miks see mootor siis ei kannata ? Mis tall läheb katki ? Kõik ainult räägivad et halb mootor , midagi konkreetselt keegi ei oska öelda !
See mootor on arendatud ja toodetud paatide jaoks. Ja peab mainima et suht ebaõnnestunud üritus. Heal juhul jooksed kõik need eraldi plokikaaned pihus mööda ilma ja otsid sinna asendust. Lomulikult mootori tööks vajalikud mahlad omavahel kenasti segunenud.
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
airport
Rock Crawler

Postitus Postitas airport »

Voeger , Jeep cherokee , frontera - on selle mootoriga , 2,5l , aga suurt vahet ei ole , ostsin selle auto väga odavalt 2 aastad tagasi , ülemine osa ise remondisin , nii et peale seda hoolitsen selle eest . Paska ära kalla mootorise , ja vaata veeteperatuuri järgi .
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

airport kirjutas:Voeger , Jeep cherokee , frontera - on selle mootoriga , 2,5l , aga suurt vahet ei ole , ostsin selle auto väga odavalt 2 aastad tagasi , ülemine osa ise remondisin , nii et peale seda hoolitsen selle eest . Paska ära kalla mootorise , ja vaata veeteperatuuri järgi .
No aga anna siis minna ja ehita see aparaat valmis. Kuna mõistlike soovitus sa kuulda ei võta siis pole ju ka millestki edasi rääkida.
Pärast võid siis kommenteerida kuidas aparaat vastu peab...
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
kalle211
Fitting 44"

Postitus Postitas kalle211 »

airport kirjutas:Ütle siis mulle , miks see mootor siis ei kannata ? Mis tall läheb katki ? Kõik ainult räägivad et halb mootor , midagi konkreetselt keegi ei oska öelda !
Alustades igasugustest leketest jumal teab mis kohtadest, plokikaantesse tekivad praod, gaasijaotusmehhanismi ajam lendab laiali, nookurite telgesid kinni hoidvad poldid tulevad koos keermega plokikaanest välja, mulle piisab juba sellest et omale mitte kunagi ei osta mitte ühtegi sellise "paadimootoriga" autot ja ei ole soovi ühelgi sellisel remonti teha.
kolks
Fitting 38"

kalle211 kirjutas:
Alustades igasugustest leketest jumal teab mis kohtadest, plokikaantesse tekivad praod, gaasijaotusmehhanismi ajam lendab laiali, nookurite telgesid kinni hoidvad poldid tulevad koos keermega plokikaanest välja, mulle piisab juba sellest et omale mitte kunagi ei osta mitte ühtegi sellise "paadimootoriga" autot ja ei ole soovi ühelgi sellisel remonti teha.

:thumb: :hihi:
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Tegelikult ei ole see, et mootor on tehtud paadile, halb. Pigem vastupidi, paadid võiksid peremehe ikka kaldale tagasi tuua. Ennekõike võiks selle mootori hädade jada põhjust mootori kodumaalt otsida, ehk olid siestad liiga pikad ja vaestel aegadel tuli janu veiniga kustutada, see ju odavam kui vesi.
PS: Täna kannavad need õnnetused, väidetavalt, Detroit Diieseli nime.
PS2: See valge Jeep on ikka kole küll.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
rannamees
Rock Crawler

Postitus Postitas rannamees »

totu kirjutas:Tegelikult ei ole see, et mootor on tehtud paadile, halb. Pigem vastupidi, paadid võiksid peremehe ikka kaldale tagasi tuua. Ennekõike võiks selle mootori hädade jada põhjust mootori kodumaalt otsida, ehk olid siestad liiga pikad ja vaestel aegadel tuli janu veiniga kustutada, see ju odavam kui vesi.
PS: Täna kannavad need õnnetused, väidetavalt, Detroit Diieseli nime.
PS2: See valge Jeep on ikka kole küll.
Detroit Diesel on VM Motori enamusomanik, lihtsalt vahemärkuseks.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”