E-BAY

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
STT
Mudder

E-BAY

Postitus Postitas STT »

Tere .

Ei Ole varem kokku puutunud sellise asjaga aga usun , et siin on paljud kursis teemaga.

Asi on siis transport USA st. Leidsin USA e bayst ATV mootori ja veel paar vidinat , mis mind huvitab . Müüja väidab , et ei leia ühtegi teist transpordi võimalust kui´´ usps´´. Mis see on ? UPS on mulle teada, kas see on sama? Sellel meetodil tuleks mootori transa 2000 USD ja telefonisuuruse alumiiniumist ( = kerge) reduktorikaane saatmine 60 USD .

Küsimus on siis :missuguseid kanaleid kasutate USA st tellimisel ja kas on võimalik müüjat suunata mõne muu transportviisi juurde ?

Tänud ette kui keegi viitsib vastata.
Kasutaja avatar
bjorn
Rock Crawler

Re: E-BAY

Postitus Postitas bjorn »

USPS on US postal service. Nende kodukal saad teha oma paki mõõtude, kaalu ja asukoha pealt automaatseid arvutusi. Tulevad jah kosmilised summad.

Soovitan ühendust võtta erinevate USA-st Eestisse autosid ja muud raskemad kraami tarnivate osaühingutega. Nendel pole suurem asi visata mõne üle mere konteineris toodava auto pagassi kola täis. Sina pead ainult hoolitsema, et nende "vahelattu" jõuaks asjad õigeks ajaks.

Arvestada transpordile ca 2 kuud, üle mere kiiremini ei pruugi tulla.

Samuti võid eraldi eraisikuna või firmana teha päringu suurematele transpordifirmadele. Kauba asukoht, suurus ja kaal ju USA-s teada. DHL, UPS, FEDEX jne.
Kasutaja avatar
TTUUL
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TTUUL »

XJ ´91, 136KW AMC242, AW4, NP 242, ..... EX
ZJ ´95, 135KW AMC242+LPG II, 42RE, NP 242, .....
Tahoe ´98, 190KW Vortec 5700 L31,4L60-E , NVG246, .....
ZJ ´96, 131KW AMC242, 42RE, NP 242, ..... teatri seades. M: 1500.- 42RE katkine
WJ´04 Overland 190 KW täiesti teatri seades
Kasutaja avatar
ahto42
Rock Crawler

Postitus Postitas ahto42 »

Turboclub.ee foorumis Eikki elab sealmaal ja aitab paljusid kaasmaallasi

http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?f=11&t=5215
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Guuru
Rock Crawler

Postitus Postitas Guuru »

STT kirjutas:Tere .

Ei Ole varem kokku puutunud sellise asjaga aga usun , et siin on paljud kursis teemaga.

Asi on siis transport USA st. Leidsin USA e bayst ATV mootori ja veel paar vidinat , mis mind huvitab . Müüja väidab , et ei leia ühtegi teist transpordi võimalust kui´´ usps´´. Mis see on ? UPS on mulle teada, kas see on sama? Sellel meetodil tuleks mootori transa 2000 USD ja telefonisuuruse alumiiniumist ( = kerge) reduktorikaane saatmine 60 USD .

Küsimus on siis :missuguseid kanaleid kasutate USA st tellimisel ja kas on võimalik müüjat suunata mõne muu transportviisi juurde ?

Tänud ette kui keegi viitsib vastata.

Tere! Palun ole hea ja viska siia selle kuulutuse link ja ma vaatan, mis ma teha saan!
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
MeelisV
Fitting 38"

Postitus Postitas MeelisV »

ahto42 kirjutas:Turboclub.ee foorumis Eikki elab sealmaal ja aitab paljusid kaasmaallasi

http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?f=11&t=5215
korduvalt kasutanud ja soovitan
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”