Selline mõtte !!!
Moderaator: Moderators
Re: Selline mõtte !!!
Mida pikemad on vardad,lääbad jne oinsused,seda parem on.Seda suurem fleks on võimalik saavutada,seda vähem tapab pukse jne.
Proovi 0,5m lääbaga saada sellist fleksi,nagu 1m lääbaga näiteks.Suht keeruline,et asjad ellu kah jääks.
Proovi 0,5m lääbaga saada sellist fleksi,nagu 1m lääbaga näiteks.Suht keeruline,et asjad ellu kah jääks.
Proto
53951597
53951597
- atdoom
- True Off Roader!
tyyp07 kirjutas: Long arm
Mis tootja Long arm`d need on?
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- tuningman
- I live off from the mud
Tänud, seda ma kuulda Lootsingi. Arvasin ise ka umbes sama, aga tahtsin lihtsalt kinnitust.Praks1 kirjutas:Mida pikemad on vardad,lääbad jne oinsused,seda parem on.Seda suurem fleks on võimalik saavutada,seda vähem tapab pukse jne.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
-
tyyp07
- Kontakt:
Pole õrna aimugi. Suvaline pilt netist.atdoom kirjutas:
Mis tootja Long arm`d need on?
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kui mõtte lööb pähe siis teen 10 ka , minu jeep - teen mis tahanPraks1 kirjutas:Täielik laste jutt,mine arene kuskil nurgataga ja hakka uuesti foorumis tõstete jne asjadega seonduvaid teemasi lugema!
NB:Jeep ei seisa niisamagi hästi teel.Milleks mõtetu 6",tee ikka 10" ilus number
Algusel oli mõtte teha 4 , aga üks tuttav ütles et 4 tõstega on sama palju ümberehitust kui 6 tõstega , üle 6 muidugi ei ole mõtet teha , meil on siin foorum kus ma küsingi nõu nendel inimestel kes oskavad - teavad need asjad mida mina ei tea . Mull on raha , ja ma olen nõus maksma hea töö eest , mitte niimodi et ma unistan siin , nägu mõned teised siin !
-
tyyp07
- Kontakt:
Sa tulid siia postitusi korjama või ei leia sa ülesse nupp "Muuda" ? Saad eelmises postituses nii viidata kui ka oma teise jutu juurde kirjutada...
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed
Millest nüüd viga on ?
"Mull on raha".
On jah. Alustaks äkki sellest mis mootor Jeep-il peal on (ja mis vahekast) ja kuskandis asud?
On jah. Alustaks äkki sellest mis mootor Jeep-il peal on (ja mis vahekast) ja kuskandis asud?
Asun Tallinnass , mootor on 3.1 d . Ja mis see tähendab - '' mull on raha '' ???
Äkki pean veel ööelda kust sain ja kui palju 
- atdoom
- True Off Roader!
Anna mulle ..., kui saad... minu otsekohesus andeks..., aga selle mootoriga "autosse" ei ole minu arust mõtet tõsist metsaauto investeeringut teha.airport kirjutas:Asun Tallinnass , mootor on 3.1 d . Ja mis see tähendab - '' mull on raha '' ???
Kui sul juba pole selle mootoriga probleeme, siis metsas talle koormust andes...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
Vaadates su teema pealkirja "Selline mõtte" , tekib mul kahtlus kas on ikka hea mõte üldse sellest 3,1 mootoriga pillist midagi peale paadi ehitada ?
See mootor ei ole halvem kui 2.7 !!!!!! , ja minul on remonditud , ja uus turbo seisab ka , ja kui mootor läheb katki , tõstan välja ja panen teine asemel - jah ma olen nii hull !!!
Ei pea. Küsisisin samal põhjusel nagu eelpostitaja juba mainis: jõuetu mootoriga metsaautot on suht perspektiivitu putitada. Asukoht lihtsustab juhatamist lähima "sertifitseeritud" spetsialisti juurde.airport kirjutas:Äkki pean veel ööelda kust sain ja kui palju
Sellise suhtumisega nagu sul siin eelnevalt välja paistab tuleb sul küll kas kõvasti plekki pritsida või ise ehitada.
E: Pole halvem jah kui 2.7 , viimatinimetatu peaaegu ei väärigi mootori nimetust