Mida osta kui interneti taskusse vaja
Moderaator: Moderators
Mida osta kui interneti taskusse vaja
Juba viimased paar aastat tundub, et oleks hädasti taskusse kaasaskantavat internetti vaja ja paistab, et probleemi rohkem eriti edasi lükata ei saa. Küsimus selles, et mida peaks muretsema - nutifoni, tahvli või ülipisikese läpaka. Et tegevused mida tahaks teha - internetisaitide nagu a la auto24, mobile, kuldne börs kiire vaatamine ja kuulutustes sisalduvatest piltidest aru saamine, e-mailide saatmine-vastuvõtmine koos piltidega(piisab kui saab seda teha vastavalt soovile, mitte onlines) või tahaks a la osta oksjonitest osa võtta ja võiks olla võimalus e-panga kasutamiseks. Siiani kas siis mitte kaasa tarinud või tarinud kaasa läpaka, mis oma 17 tolli ekraaniga tüütu tegevus, aga samas vastanud tingimustele, mis mul vaja(suvel pole probleemi läpakat auto katusele sättida, aga talvel autos kitsas). Kuna nutitelefonid suured ja nendega lihtsalt helistada tüütu, siis teiseks telefoniks olen nõus võtma kui see hea variant. Mitu inimest soovitanud mulle i-padi(telefon saadab pildid kohe ka i-padi mällu) või mis oleks parim variant kui tahan eelkõige pildimaterjaliga tegeleda läbi interneti.
Re: Mida osta kui interneti taskusse vaja
ma ei tea, kas tahvleid normaalse resoga on, aga kõik väiksemad ma välistaks.
Ise olen 1680x1280 läpakaga ja isegi nõrgemat läpakareso ei soovi näha.
Mingeid junne a'la 800x600 küll ei saa neti sirvimiseks soovitada....
Ise olen 1680x1280 läpakaga ja isegi nõrgemat läpakareso ei soovi näha.
Mingeid junne a'la 800x600 küll ei saa neti sirvimiseks soovitada....
teex yhe zuicu
- grouse
- Got ARB and Nitrous?
Samsung Galaxy Note äkki?
Saab edaukalt netis liigelda ja meilikontot hallata, lisaks saad ka helistada. Mahub ka suuremasse taskusse.
Saab edaukalt netis liigelda ja meilikontot hallata, lisaks saad ka helistada. Mahub ka suuremasse taskusse.
Navara 3,0
ise kasutan nutitelefoni ja täiesti asendamatu asi.pad on mugav jah,aga siis on üks lisa asi mida pead kaasas tassima,telefon on ju nagunii kaasas.
56157755
-
Strongman75
- Mudder
grouse kirjutas:Samsung Galaxy Note äkki?
TEre! Endal on galaxy note ja iphone 4. Olen mõlemaga hästi rahul . KUid netis ja 4x4.ee surfamiseks soovitan siiski galaxy-t . Hea ja töökindel föön:)
Ostsin kunagi galaxy s-i ja olen siiani rahul, maksis ta siis samapalju nagu hetkel S III, aga siiski ei vahetaks teda millegi vast....
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
-
Strongman75
- Mudder
igiliikur kirjutas:Ostsin kunagi galaxy s-i ja olen siiani rahul, maksis ta siis samapalju nagu hetkel S III, aga siiski ei vahetaks teda millegi vast....
To Igi! Mul täpselt sama asi. Asendamatu asi minu jaoks. Ja ega naljalt ikka välja vahetada ei sooviks. Rahul ja peab hästi vastu .
ikka jah targem Android telefon. Tegu põhimõtteliselt arvutiga, millega kõik vajaliku tehtud saad. Lisaks netile ja pildimajandusele ka office programmid olemas, boonuseks GPS mis ka kasulik. Ja kindlasti mingi suurema (min 4") ja kindlasti hea resolutsiooniga isend. Firma ja välimus on juba maitse küsimus. Aga kui hakata ekraani reso ja hea protsessoriga varianti otsima siis ega palju sõelale ei jää.
Eks see helistamine ja käsitlemine ole harjumuse asi pigem.
Eks see helistamine ja käsitlemine ole harjumuse asi pigem.
iPhone!! Või siis Nokia Lumia Win8-ga.Tuttavad, kes teavad ja tunnevad asja räägivad, et android sakib täiega võrreldes uue Lumiaga. Ise olen iPhone-ga väga rahul. Muidu PC inimene aga iphone on minu arust ikka umbes 500 km teistest ees. Ipadil ei näe mõtet, kui sa just iga päev ei liigu portfelliga ringi.
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
sams. galaxy seeria toimub selleks vägagi hästi
omal on galaxy S II ja "ei saki" midagi
kui rohkem tegutsemist siis ehk jah hoopis galaxy note vaadata
pole kursis palju sellele nokia klotsile koos win8 ga pakutakse appe ja muid lisavarustust ?
androidile on aga appide valik vägagi kirju nagu ka i-föönile
ise olen i-fööni kohta arvamusel, et see on tiba ülehinnatud
omal on galaxy S II ja "ei saki" midagi
kui rohkem tegutsemist siis ehk jah hoopis galaxy note vaadata
pole kursis palju sellele nokia klotsile koos win8 ga pakutakse appe ja muid lisavarustust ?
androidile on aga appide valik vägagi kirju nagu ka i-föönile
ise olen i-fööni kohta arvamusel, et see on tiba ülehinnatud
Siin hakkab vist delfiks minema,igaüks kiidab enda asja ja teised on BS
Tahvlid on minuarust ka suht mõtetud vidinad Mine poodi ja näpi neid telefone.Siis juba vaatad mis omale sobib.
igasugused metallitööd
pesitsen Tallinnas
+372 5149764 Margus
http://www.3dmetall.ee
pesitsen Tallinnas
+372 5149764 Margus
http://www.3dmetall.ee
Ma soetasin endale Galaxy Tabi läpaka asemele, kuna kasutan kodus seda ainult veebi sirvimiseks. Kasutada on kindlasti natuke ebamugavam kui läpakat aga hetkel olen veel rahul.
Võtsin androidi ehk siis galaxy tabi, kuna sellele on rohkem võimalik igast appe peale lasta (torrent jne).
Telefonina on taskus iphone, kuna pean ios-i kordades lihtsamaks ja mugavamaks.
Võtsin androidi ehk siis galaxy tabi, kuna sellele on rohkem võimalik igast appe peale lasta (torrent jne).
Telefonina on taskus iphone, kuna pean ios-i kordades lihtsamaks ja mugavamaks.
UAZ 3741
007 kirjutas:iPhone!! Või siis Nokia Lumia Win8-ga.Tuttavad, kes teavad ja tunnevad asja räägivad, et android sakib täiega võrreldes uue Lumiaga. Ise olen iPhone-ga väga rahul. Muidu PC inimene aga iphone on minu arust ikka umbes 500 km teistest ees. Ipadil ei näe mõtet, kui sa just iga päev ei liigu portfelliga ringi.
IPhone pole Androidist küll mingist otsast eespool. Tundub, et IOS-i arendamine on toppama jäänud vaikselt, enam midagi innovaatilist pole. Apple on ainult hakanud rahas mõtlema, midagi uut sealt enam oodata väga ei ole (kui võrrelda aastate tegusega).
Mul on Lumia 900, mis pole küll Win8-ga, aga Windows-i põhjal juba ja töötab väga hästi ja mugav kasutada. Ennem oli android ja see jookseb kohati kokku ja tõmbab uimaseks. Lumiaga minul vähemalt seda probleemi pole. Rakendusi on piisavalt saada Windowsile. Mina isiklikult endale enam androidi ei osta, kindlasti windowsiga riistapuu.LauriJ kirjutas:007 kirjutas:iPhone!! Või siis Nokia Lumia Win8-ga.Tuttavad, kes teavad ja tunnevad asja räägivad, et android sakib täiega võrreldes uue Lumiaga. Ise olen iPhone-ga väga rahul. Muidu PC inimene aga iphone on minu arust ikka umbes 500 km teistest ees. Ipadil ei näe mõtet, kui sa just iga päev ei liigu portfelliga ringi.Kui tugineda oma kogemustele ja igasugustele digiajakirjadele jms siis võiks vastupidist just väita. Äkki tood mõned argumendid ka lisaks? Uut Lumiat pole proovinud aga teada on, et sellele rakendusi pole väga saada ja ei tea, kas keegi viitsib üldse tegema hakata.
IPhone pole Androidist küll mingist otsast eespool. Tundub, et IOS-i arendamine on toppama jäänud vaikselt, enam midagi innovaatilist pole. Apple on ainult hakanud rahas mõtlema, midagi uut sealt enam oodata väga ei ole (kui võrrelda aastate tegusega).
Isiklikult ei kiida ega laida ühtegi opsüsteemi, kuna kogemused ainult androidiga. See kokkujooksmine tuleb vist ikka arvatavasti telefonist, mitte op-st. Endal HTC Desire aastajagu ilma kokkujooksmiseta, proual aga Huawei Ideos X5, see küll vahest jookseb kokku aga ei midag hullu.
Terrano II 2.4 '94
☛ Meie tegemised ja toimetused ☚
☛ Meie tegemised ja toimetused ☚